Ковачица настръхна: Съсед насили баба с инсулт!

Видео от охранителна камера разкрива ужасяващата истина
27 авг 2018 07:45,
70
Ковачица настръхна: Съсед насили баба с инсулт!
Снимка: Монитор

Скандална история разтресе ломското село Ковачица. Повече от седмица в селото се говори единствено за видеозаписа от охранителната камера на 77-годишната баба Руска Ц., което разкри ужасяваща кадри със сексуално насилие.

До скандалните разкрития се стигнало случайно, разказват местните хора пред "Монитор".

Историята

77-годишната самотноживееща баба Руска Ц. получила инсулт, най-вероятно на 3-и срещу 4 август през нощта и два дни лежала в несвяст на двора си в село Ковачица. Но така и никой не я е забелязъл. Бабата няма семейство и деца.

В полунощ на 4 август безпомощната жена била забелязана от 53-годишния й съсед Васил И. И той, вместо да извика Бърза помощ, се възползвал от безпомощното състояниена жената и  задоволил плътските си страсти, на двора, без да знае, че на къщата има охранителни камери, които записват всичко. Удовлетворен от стореното, съседът зарязал бабата да лежи на двора и се прибрал по живо по здраво.

Бруталното порно се запечатало на охранителните камери на къщата, които бабата поръчала преди години от страх да не я нападнат и оберат крадци.

Възрастната жена била приета в болницата на 5 август, след като друг съсед я открил паднала пред къщата и веднага извикал линейка.  Бабата била настанена в неврологичното отделение на Ломската болница. И за радост, инсултът й бил лек и много бързо започнала да се възтановява. След седемдневен престой в болницата, на 13 август била изписана, но не си спомняла нищо за станалото със съседа.

За историята едва ли някой щеше да научи, ако баба Руска, връщайки се у дома, не потърсила остатъците си от пенсията. От дома й липсвали 74 лева и тя започнала да ги търси.

На 16 август помолила близки свои хора да прегледат записите от камерите и да видят кой е влизал у дома й и да открият крадеца. Момчето, което монтирало камерите, върнало записите от 3 август, когато бабата получила инсулта и се ужасило от това, което видяло. За ужаса, който изживяла бабата, веднага съобщили на кметицата на селото и на полицията.

За съжаление или радост баба Руска не помнела нищо от злощастната вечер.

Съседът-насилник - 53 годишният Васил И., веднага бил задържан от полицията. Той си има семейство - съпруга, деца и внуци. Ломската полиция се занимава със случая.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


70
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
2
 
! Отговори
до 18 преди 5 години
Ти като извън невежеството ,защо не знаеш ,че смъртната присъда си е най-големия страх за съзнателните същества ?
23
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е нали в България всичко може та така сме си от отдавна.
22
2
 
5
 
! Отговори
Шопо преди 5 години
Пак к***к***вида ,нали?
21
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
щом се е случило в ломско, няма нужда и от инициали.
20
14
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тотален разпад на всякаква държавност и морал след 1989 -И през соца имаше такива случаи, даже много повече, но се потулваха - нямаше охранителни камери тогава.
19
1
 
4
 
! Отговори
1 преди 5 години
До отчаянПовече ще ти отива да се пишеш пигмей!Репутацията си я създавате вие!
18
1
 
40
 
! Отговори
Бау преди 5 години
Е какво гнусно създание трябва да си да се възползваш сексуално от ... 77 годишна ве ... Този не бива да бъде пускан от затвора никога ...
17
6
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Малък народ, но за сметка на това изключително ***!Цъкай плюсове
16
8
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Грешката е , че е премахната смъртната присъда."Много дразни подобно невежество. Не е важен размера на наказанието, а страхът от нейзбежното му изпълнение!!! Какво значение има дали ще лежиш година или 20, като в България наказания изобщо отцъстват?
15
0
 
34
 
! Отговори
aaaa преди 5 години
то в БГ хващането не е толко трудно ама после наказанието го нема, след колко часа е пуснат този другар и какво се прави в държавата такива престъпници да не останат ненаказани, защото да насилиш безпомощен човек е още по-голямо престъпление. И удобно се премълчава етноса нали? И пак сте изстрили коментари, горе пише че са 37, спрете се бе, надминахте бай тошо по цензура.
14
10
 
8
 
! Отговори
Вулгарин преди 5 години
Хубава "работа" ама...
13
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това е като от филм на ужасите!
12
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз пък си помислих, че е Минко, 47 години, ерген...
11
1
 
31
 
! Отговори
безпощадник преди 5 години
Грешката е , че е премахната смъртната присъда. Оттук насетне престъпления бол ,от различен характер.На *** да му отсекат махалото и да му го заврат в седалищната част.
10
3
 
8
 
! Отговори
Стоян Динков преди 5 години
До до 13Всички сте едни и същи!!!!!!!!!!!!!!!!
9
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Такива трябва да се убиват с камъни то не е човек и най-спокойно могат да го застрелят като куче.
8
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако попитаме за етноса на тоя из*род (въпроса е риторичен де), вие най-вероятно ще ни изтриете!Тогава не виждам за какво се правите че се възмущавате изобщо
7
12
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен балкански ценностиПравославните палят свещички от 2 лева и дебелият по им обяснява, че ако дадат някой лев на цирк вата, греховете им ще бъдат опростени. И така вече пречистени могат да правят още гадости.
6
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Иван Костов е виновен.............................кога ще го видим в затвора???С неговата *** демокрация и приватизация..................дотам стигнахме.............да няма държава!!!
5
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дотам ли стигнахме в територията???Тотален разпад на всякаква държавност и морал след 1989 г...................демокрация!!!