Свищов, среднощ: Моторист отнесе полицай – нарочно!

Водачът карал нерегистрирано возило, бил без книжка
30 авг 2018 13:15,
43
Свищов, среднощ: Моторист отнесе полицай – нарочно!
Снимка: Pixabay

23-годишен моторист не се подчини на полицаи и ги блъсна, съобщава МВР - Велико Търново.

Проверката от органите на реда е извършена снощи, в 22:40 часа в град Свищов.

Патрулиращите полицаи подали светлинен сигнал и стоп палка на С.С. Той не спазил разпореждането и увеличил скоростта, с която карал мотора, правейки опит да избяга.

Вследствие на това блъска униформения служител на РУ Свищов, а в последствие се блъска в бетонна стена.

Установено е, че 23-годишния С.С. е неправоспособен, а мотоциклетът, който е "Кавазаки", не е регистриран по надлежния ред в КАТ.

На служителя на РУ Свищов е причинена телесна повреда, "рокерът" е задържан в ареста за 24 часа.

Образувано е досъдебно производство.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
29
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Демек, ултра-интелигентния полицейски служител е застанал на пътя на ускоряващия мотор?Трябва да си изключително хитър, за да спреш така 200 кила машина! :) Еваларката!
30
14
 
41
 
! Отговори
Помислих, преди 5 години
че се е убил в стената! ЖАЛКО! Такъв ***.Но ще си намери майстора.А сега полицаите да го осъдят автоматично на 'опит за убийство на полицаи по време на изп. на служ. задължения"!! да му СТЪЖНЯТ живота на безмозъчния.Да няма повече живот за него!
29
28
 
2
 
! Отговори
Гробокопач преди 5 години
Гелйте ся, моторът е механизиран кон, а моториста - неговият ездач. В съвремието, конното начало, вече е механизирано. Лошото в съвремието на Бойко е, че всичко е прономеровано и прошнорувано и ти, на своят механизиран кон, няма как да бъдеш "Рицарят на Бялата Роза".
28
6
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Защо не е разстрелян от полицая ?
27
8
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всеки качил се на подобно МПС не у ред в главата...Няма по-Tъп начин да предизвикваш съдбата и *** си.Онази вечер в Стара Загора в 22 часа, отдясно ме изпреварва подобен oлигoфpeн с4-5 годишен малчуган зад него на седалката...И да... Всички тях ги слагам под общ знаменател...
26
5
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако това,стане в:Англия - ще му потрошат ребрата от бой в участъка и мин. 10 годиниФАЩ (Тексас) - доживотнаФАЩ (други щати) - 25-30 годиниРусия - 30 години в СибирГърция - 20 г. строг режимИспания, Италия - 15-20 годиниВ България очаквам полицаите да бъдат наказани за дето са се опитали да го спрат и са застрашили здравето му (можело да се убие в стената). Очаквам продължението да видим дали ще се окажа прав!
25
2
 
5
 
! Отговори
Виж преди 5 години
сега, след написаните по такъв безумен начин коментари (визирам 7 и 20) нормално е да задам въпроси от чисто човешко съчувствие, дали е наркоман или е роден с ментални увреждания. Та не разбрах защо ме т р и е ш? Толкова много импресии съм ви направил с годините, ми няма ли някакви преференции за дългогодишни редовни читатели?
24
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Може ли, да спрем да им викаме "рокери", защото нито слушат рок, нито имат общо с "мото бандидте" на запад и слава богу, зщаото онези са си ненормна престъпна секта ..."Мото джигит" ?
23
4
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Само в България можеш да си купиш изпускателна система за състезания на писта, да я инсталираш на мотора и да го форсираш вечерта в града, под отворените прозорци на спящите хора.Докога МПС-та не покриващи никакви норми по отношение но шума, ще се движат необезпокоавано по улиците, вместо да бъдат спрени от двежение, а собствениците им - солено глобени.
22
12
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе то това малко ми звучи като по сценарий на американски екшън, ама аре то толкова много фалшиви новини има...
21
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кога ще забранят форсирането на двигатели?
20
5
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоя тръгнал да убива длъжностно лице, което е изпълнявало служебният си дълг. 20 г. в панделата ако е друга държава.В САЩ ако полицай загине "при изпълнение" на семейството му се полага огромна сума пари и съпругата му взима доживот едни добри пари.
19
15
 
0
 
! Отговори
до 8-та с фирата преди 5 години
добре. ясно не на майка си за собственния заТник от ревност феритен аспух си мечтаеш и ще оставиш майка си да се съсипе от ревност че оставяш нейните два тунела без посетителиалчно си ти егенарче, израстнало върху скоростия лост на Запорожецне те ли е срам да оставяш мащехътника си без ахнално фниманиъ
18
7
 
20
 
! Отговори
до Психо Питбул преди 5 години
Ще застане където си иска, и оня е длъжен да замръзне. Нали знаеш, че в доста държави, за такова нещо този моторист щеше да е доста по-тежък от проектилите в него?
17
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Докато това не спре се заричам да не казвам здрасти на ни един от тия благодаря
16
8
 
5
 
! Отговори
Пуснаха ли го преди 5 години
Вече? Че трябва да взима Габи и да ходят до петричкия 18 годишен касапин
15
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
То днес пратка утре пратка се чуди здрасти що му не викам ми на това как да му кажа нека е голям за мен е никои
14
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пак ще гледаме поредните самоубиици явно далаверата е така с връзки се постига всичко да живее ромската идилия и техните фенове лющи гюбека
13
24
 
5
 
! Отговори
Психо Питбул преди 5 години
Само не разбрах полицаят за безсмъртен ли се е взел понеже носи униформа? И затова е застанал смело пред засиленият мотор. Да не се е взел за Танго и Кеш дето спря управляван от осверепял Попай морякът засилен тир, заставайки насред платното със смешно пистолетче.
12
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Витошка дали има банкет на колора