Три села протестират заради разбития път Лом – Видин

Недоволни спряха движението за два часа
2 сеп 2018 13:06, Елка Василева
47
Три села протестират заради разбития път Лом – Видин
Снимка: bTV

Жители на три села излязоха на протест заради лошото състояние на второкласния път от Лом за Видин.

Недоволни преградиха шосето към 10 часа и спряха движението за два часа с надежда най-накрая да обърнат внимание и на техния път, предаде bTV.

В село Добри дол къщите са напукани от преминаващите през кратерите тежки камиони.

В края на миналата година е започнал ремонтът на осемкилометровата отсечка, за която е обявено, че се дават един милион лева, но внезапно е спрял.

Вместо мантинели на места са поставени предупредителни ленти.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
2
 
1
 
! Отговори
експерт преди 5 години
защо им е нужен път за да се движат товарните автомобили с 100 км/ч и тогава ще мачкат селяните като мравки. А сега бавно тихо е малко повече прах но сте живи.....
35
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Монтана от 20 години се управлява от СИН кмет, Лом от 89-та до днес само 4 години е бил кмет от БСП и то отдавна. Видин се управялява също от кмет на ГЕРБ и то отдавна. Стига с тази мантра, че в северозападна България живеят само комунисти. А от с. ОРСОЯ до Добри дол ПЪТ НЯМА.
34
0
 
6
 
! Отговори
Гост преди 5 години
По този път минава вело коридор Дунав, дори има поставени табели, но на практика не съществува.
33
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всички Със-ченгета са на власт и саботират ГЕРБ.ТОВА им е. Задачата!
32
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 24 логично Недей да лъжеш !Община Видин е управлявана 12год. от седесарски кметове,БСП има едва 1пълен мандат +2год.на Гергов!Община Монтана пък по правило се управлява от десни кметове!Областните управители се назначават от ГЕРБ ,какво направиха за този път?Нищо!
31
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В интерсес на истината преди 7-8г.беше направен ремонт на въпросната отсечка.Сега е време за ноео източване на държавната хазна,така се работи по време на лъжедемокрация!
30
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако не минават европейски транспортни коридори от там, никакъв шанс (Единствената причина да сме в ЕС и Меркел да държи ГЕРБ на власт - стоене на ключови транспортни артерии, важни за търговията на Западна Европа)
29
4
 
6
 
! Отговори
Глупост на куб преди 5 години
Лом няма. Нужда от заводиИМА ЗЛАТНА ЗЕМЯ КОЯТО РАЖДА ВСИЧКО!ХОРА НЯМА *** ГиПрогониха.
28
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Лом в България ли е още?
27
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За нашенците и това е много! Бай Тодор им беше направил заводи, за да се издържат нормално, ама нали толкова им е акъла, та им се прииска демокрация. Готово! Имат я! Сега за какво стенят? Може да немат за ядене, може разни малцинства да ги тормозят, ама нали са свободни? Айде по-тихо, моля!
26
1
 
10
 
! Отговори
Solar Power преди 5 години
До 26: В цялото Княжество пътищата са такива изоставени. А тези които са 2/3 класни е просто нещо нечовешко.
25
3
 
7
 
! Отговори
Solar Power преди 5 години
Няма смисъл. Няма да се получат така нещата. От 100 години приоритет винаги е била Румелия. Първо бяха бежанците от войните после друго.... така или инъче парите се наливат там. За Княжеството остават 3 изхода. Единия е терминала а другия да се наврем в Сопия всички :) Третия вариянт е най-лош... да се смесим с римляните и да образуваме нова хибридна раса.
24
2
 
17
 
! Отговори
TIR преди 5 години
Оня ден минах от там!!!Такъв път няма никъде в Света!!!Бокооо ела и виж!!!
23
2
 
8
 
! Отговори
Браво! преди 5 години
Значи това на снимката са хора на ТРИ СЕЛА.Абе ***,абе Василева,както е тръгнало ти ще напишеш НАЦИОНАЛНА новина как някой е спукал гума на велосипеда си например.Майко мила,готова си за многотиражката на бившето ТКЗС.
22
15
 
4
 
! Отговори
До логично преди 5 години
Набери ,,магистралата " Лом -Видин за да си припомниш какъв беше пътя преди 10 години.И въобще кога пътищата в този край последните 40-50 години са били в ред.Бай Тошо мразеше този край/заради случая във Враца/и ги беше оставил на самотекСлед 10 ноември си избирахте все червени кметове и от голямото им крадене не оставаше за пътя.От кога недоволствате но нали сте за БСП,не искахте да е толкова явно.Сега вините други за неща проточили се през годините.Ясно кой ви ,,пали фитила,от вашият край е.
21
0
 
7
 
! Отговори
частник преди 5 години
До17. Като оправят пътя. Оставям панелката - те ке зе се то. Наречено Младост 1.И отивам там. Като ми трябва риба отимам до магазина "р.Дунав" и си взима.
20
5
 
6
 
! Отговори
Аман!!! преди 5 години
В съседното село ще протестират че единственият им трактор се повредил.Държавата да им го оправи.Те тези второкласни пътища са така от 50-60 години.Ех да се върне бай Тошо/или неговите хора/ протести ли? За 45 години не протест,ами намерение за протест не се допусна.
19
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пътят е ужасен и натоварен. Миналата година минах от там с колелото. Бих го определил като един от най лошите пътища в България.
18
1
 
4
 
! Отговори
Гост преди 5 години
До lolСмешник!
17
15
 
3
 
! Отговори
lol преди 5 години
До Госткво иСкам ли... емиии иЗкам тия патетични всевдо протести от дъртаци сАс смеЩно принтирани тебелки от някой си (Учевидно не от тях....) да спрат Шото ЩаФат ЗмЕШни село от бабички с една лада а път искат. колко такса плащат? 1лв на година на къща май.. ей за това, път няма и да имате.