Засилено полицейско присъствие по пътищата към Сърбия

Интензивен трафик на "Капитан Андреево" и "Дунав мост"-Видин
2 сеп 2018 09:46, Елка Василева
11
Засилено полицейско присъствие по пътищата към Сърбия
Снимка: архив, Булфото

Засилено е полицейското присъствие по пътищата, водещи към границата ни със Сърбия, съобщиха от пресцентъра на МВР. С оглед интензивния трафик на транзитно преминаващите през страната чужденци екипи ще бъдат разположени по автомагистралите „Марица“ и „Тракия“ и пътя София-Калотина.

„Пътна полиция“ предприема допълнителни мерки заради засиления трафик на транзитно преминаващи чужди граждани от южната ни граница към западната. Поради тази причина засилено ще е присъствието на екипите по пътя от ГКПП „Капитан Андреево“, автомагистрала „Марица“, автомагистрала „Тракия“ и път I-9 (София-Калотина).

Остава в сила и засиленото полицейско присъствие по основните пътища на страната, тъй като периодът съвпада с отпуските у нас и интензивното пътуване от и към Черноморието ни.

Интензивен е трафикът на ГКПП „Капитан Андреево“ и „Дунав мост“-Видин на изход за товарни автомобили, съобщиха от пресцентъра на ГД „Гранична полиция“. На българо-сръбската, българо-македонската и на българо-гръцката граница трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове.

Със заповед на Агенция „Пътна инфраструктура“  днес за времето от 16.00 до 20.00 часа се спират товарните автомобили, движещи се в посока Бургас-София. Подобно ограничение ще има и на автомагистрала „Марица“ за времето от 16.00 до 20.00 часа в посока Свиленград-автомагистрала „Тракия“. На автомагистрала „Струма“ движението на товарни автомобили ще е ограничено за времето от 10.00 до 14.00 часа в посока п. в. Даскалово-автомагистрала „Тракия“.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
2
 
2
 
! Отговори
До 100 % мух.льо преди 5 години
Явно не си бил наскоро край Калотина и не си виждал за какво полицейско присъствие става въпрос. Минах през 6 граници и само на нашата провериха паспорта и талона на колата ми. И на излизане, и на влизане. Отварят багажниците и задните врати на почти всички автомобили. Има и мобилни екипи и постоянно спират колите със западни регистрации, шофьорите на които обаче са всичко друго, но не и европейци. От селската кръчма няма как да видиш тези неща и само си лаеш наизуст.
10
2
 
5
 
! Отговори
100% преди 5 години
От 0 полиция по пътищата увеличават се с 100%, вече има 1 патрулка с 2-*** спящи в нея.Държава цирк
9
4
 
7
 
! Отговори
До 6 Кон преди 5 години
Всеки ден по пътищата на България се извършват над 200 милиона нарушения на правилата. Колко съдилища според теб трябват, за да не ме претрепе някой като теб?
8
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
KOMSHU 20 2VRO NAMIRAT LI TI SE?
7
4
 
2
 
! Отговори
До 6 кон преди 5 години
Казваш, че когато някой си хвърли фаса на улицата, трябва да отиде на съд, който да го осъди, щото така трябвало.
6
3
 
5
 
! Отговори
Кон преди 5 години
Какво е това овчедушно блеене пред произвола на КАТ по пътищата? Защо е това мазохистично желание да има наказания? По принцип правата на КАТ да наказва са изключение от принципа за върховенство на закона, който изисква наказанието да бъде налагано само от съда, след съответните процедури.Например един съдия учи дълги години за да отсъжда. Катаджията уче кратки години.Би трябвало да им се забрани да наказват, а не обратното както прави твоя кумир.
5
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Катаджийска му работа. Не се иска засилена имитация на работа, а се иска наказание за всяко нарушение на пътя.
4
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 3Камионите са на наши хора така че ще си се движат и където трябва и където не трябва и когато трябва и когато не трябва и не мой да им се бъркаме. Нали затуй съсипаха БДЖ-то.
3
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В Европа през лятото , в м много държави камиони не се движат през почивните дни, а тук с тези селски пътища и човек не може да мръдне никъде-
2
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ако не се туткахте за всяко нещо, ако бяхте вкарали ТОЛ-таксите, сега щеше да падне луда пара от гастарбайтерите!
1
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вече съм напълно спокоен.