15 л жасминов шампоан за "Съединението" в Пловдив

40 чистачки и 4 машини измиха паметника преди празника
4 сеп 2018 22:40, Анисия Иванова
8

Два дни преди Деня на Съединението – 40 чистачки и 4 машини от пловдивската комунална фирма измиха паметника на Съединението в центъра на града и района около него.

Процедурата отне около 4 часа на работниците. Паметникът беше полят с 15 литра шампоан с аромат на жасмин, след което беше изплакнат с няколко кубика вода.

В ритуалното миене на паметника се включиха алпинисти с пароструйки. Паралелно с миенето, шест бригади на "Градини и паркове" усилено косят и поливат зеленината около площада и боядисват пейките.

С шампоан беше измит и подиумът, от който президентът ще държи реч.

Продължава и подмяната на всички 280 знамена на входно-изходните артерии на Пловдив. Преди миенето на паметника на хигиенистките беше обяснено значението на Съединението, съобщи Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
По-добре го дайте на Столипиново..
5
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какво да говорим за народ, който празнува банята си. - Уинстън Чърчил за българите...
4
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Честита баня!
3
3
 
7
 
! Отговори
Анускоп преди 5 години
Не важно с каква марка шампоан ще се изкъпе паметникът на ,,Съединението'',важното е да не забравите да поканите Руският Посланик в България.А също така и да споменете и за Капитан Райчо Николов,нали и той е бил в центъра на събитията.Даже наблизо има кръстена все още улица на неговият героизъм.Всичките и жители на тази улица са все БКП активисти,и много милеят по миналото.А и да не забравя,за главата ползвайте ,,Хеад енд Шолдър''.
2
2
 
5
 
! Отговори
ДИНГИ БИ преди 5 години
Искам със ЖожобА следващият път
1
6
 
3
 
! Отговори
кукла преди 5 години
За Съединението май Българи ще направи дарение на Турция. В германските сайтове днес се комнтира, че във Варна е задържан един германски гражданин по сигнал на Турция и най-вероятно ще бъде предаден на турската прокуратура. Тоя германски гражданин е с турски прозизход, но германец все пак.