Майка с количка блъсната от автобус във Варна

Жената и бебето – без сериозни наранявания
4 сеп 2018 11:23,
11
Майка с количка блъсната от автобус във Варна
Снимка: Архив, Булфото

Майка с детска количка е била блъсната от автобус във Варна, съобщи "Фокус".

Бебето е леко пострадало и е с контузии на ръката, прегледано е на място от медицински екипи и е било освободено без опасност за живота. Майката също е добре.

Инцидентът е станал около 9.30 ч. на бул. "Васил Левски", когато 55-годишният водач на автобус "Соларис" блъска пешеходката с детска количка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
2
 
! Отговори
Руснака преди 5 години
Как е пресичала? Фокус не съобщаа а вчера.бг мълчи...
8
0
 
8
 
! Отговори
До Анонимен 4 преди 5 години
Точно това ми дойде наум още докато четях заглавието. Не сме били там и не знаем как точно се е случило. Жалко, че са претърпели инцидент.Но наистина повечето блейки, след като родят, заживяват с мисълта, че им се полагат овации, всенароден възторг и всякакви привилегии, дори в нарушение на правила и норми.Не съзнава, че най-рано след 20 г. ще стане ясно дали има основание за гордост като майка. И че никой не й е длъжен. Правят й път поради добро възпитание, а не защото тя е над всичко!
7
0
 
2
 
! Отговори
Жо преди 5 години
НИКЪДЕ в информацията не пише, че инцидентът е станал на ПЕШЕХОДНА ПЪТЕКА!
6
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Блъснал е майката и детето, защото както обикновено си кара в нарушение на правилата, а така си шофира, защото няма контрол за спазването на правилата. Просто е.
5
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Оня шушляк няма ли да ревне за фаровете, че му е много скъпо да кара целодневно с включени такива?
4
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ама къде е оня експерт с плитчицата да ни обясни, че това е от 90-те порцента в които водача няма вина, а гаднярите от КАТ го изкарат виновен?
3
4
 
7
 
! Отговори
месара преди 5 години
лошите пътища са виновни,...... нали другари! ама айде стига с тия пътни произшествия, другарката "истина" нинова не може да смогне с организирането на протести!
2
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
много майки пресичат много гламаво на пешеходни пътеки.бутат количката пред тях, а правилното е да се тегли количката на пешеходна пътека и въобще като се пресича.
1
22
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вината не е на шофьора на автобуса, той е добър гражданин, грижовен баща, добър и усмихнат, никога досега не му се е случвало! Вднага да бъде онивинен! Проблемът е от асфалта, да се вземат веднага проби за изледване в чуждестранна лаборатория, отделно и маркировката е виновна, както и проектантът на пътя, който го е направил така, че да увлича към високоскоростно каране! Най - вероятно и пеленачето в количката е виновно, защото не е подало сигнал с ръка, че ще прсича пешеходната пътека!