Охранител отнесе и уби 15-годишно дете на "зебра"

Тежкият инцидент е станал късно снощи в Горна Оряховица
5 сеп 2018 07:20,
52
Охранител отнесе и уби 15-годишно дете на "зебра"
Кадър: Bulgaria ON AIR

15-годишно момиче загина, след като охранител я отнесе с кола на пешеходна пътека в Горна Оряховица.

Инцидентът се е случил късно снощи по пътя за Долна Оряховица, в района на "Захарни заводи", съобщи Bulgaria On AIR.

Очевидци споделят, че на спирка спира автобус, детето минава зад него и стъпва на пешеходна пътека.

През това време автомобил на охранителна фирма минава от там, не вижда тийнейджърката и я отнася.

По неофициални данни охранителят не е употребил алкохол и наркотици.

Полицията разследва тежкия инцидент.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
0
 
1
 
! Отговори
Марци преди 5 години
По темата-вината е поделена,и шофьора и пешеходеца извършват грешка (за съжаление с фатален край). Извън темата адмирации за коментари 19и21 изказахте моето мнение!
41
0
 
3
 
! Отговори
Бай Оня преди 5 години
До Гардове за 500 лв, и са пенсионирани ченгета, или мутри-престъпници, нали!?
40
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бързал ще е....Не,щастник...Лошо,че пълно с такива зомбирани същества...Къв шофьор си ,бе ? При такава " нарисувана" пътна ситуация си задължен да контролираш обстановка и действията ! Шофьор съм ,но категорично упреквам шофьора! Вярно,има доста п***тки загубени,които се бутат измежду колите и заскужават да ги чукне човек под коляното ,но при спирка и автобус,тоя е виновен !
39
2
 
6
 
! Отговори
а бил ли е пиян? преди 5 години
Кажете тия дето защитавате шофьора,защо не е карал с нормална скорост, а с превишена? Можеше детето още да е живо, ранено,но живо,ако не беше надул газта. Не знае ли,че около пешеходни пътеки трябва да кара внимателно? И защо не пишат нищо дали е консумирал алкохол,защото е охранител ли? Защото за катастрофата край Своге, веднага провериха шофьора.
38
5
 
6
 
! Отговори
Anonimous преди 5 години
И двете страни имат вина:1. С каква скорост караш в града, за да убиеш детето? Като шофьор не знаеш ли, че може да има пешеходец?2. Не бива да се пресича на пешеходна пътека зад и пред камиони, тролеи, автобуси и тн. Учи се по Безопасност на движението.
37
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Едно немога да разбера след автобус тролеи трамваи естественоче трябва да намалиш децата нямат спирачка САМИ СЕ УБИВАМЕ ПОВЕЧЕ НЯМАМ ДУМИ
36
0
 
22
 
! Отговори
Гардове за 500 лв преди 5 години
Това са простите така наречени "ДЕЛТА ГАРД" .. В Горна Оряховица, си правят каквото поискат и не спазват правилата за движение , бачкат за 500 лв на месец и се имат за успели мъже *** !
35
0
 
10
 
! Отговори
пешеходец-шофьор преди 5 години
Интересно, колко много хора във фейсбука са на мнение, че не е необходимо и пешеходеца да бъде отговорен за своя живот. Коментират се правилата за движение и закона. До тук добре, но освен тези правила има и още многоо други, който не се спазват от 90% от шофьорите. Друго си очите ти да са в 6 посоки, да те засекът 10 пъти и по невнимание да не видиш пешеходец, който си цъка на телефона и изобщо не се оглежда. И най-интересното е къде са тези спазващи закона хора, аз такива само във фейса виждам
34
0
 
8
 
! Отговори
marquise преди 5 години
Ще има ли ден, без ПТП и жертви на пътя, най-често предизвикани от вoдачи-безумци?
33
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бог да прости детето!!!Аз гледам да спазвам правилата за движение, но особено в града имам чувството, че става по-опасно. Започват да ме изпреварва отвсякъде, Светлана, свиркане, изнервени, че карам с 50.Направо е нереално! За съжаление вече не мисля че има власт която да се справи с положението.
32
0
 
18
 
! Отговори
сефте преди 5 години
3-4 години затвор в максималния случай,след 2 години ще го пуснат за добро държание. Ще се стопим като народ от блъснати по зебрите...
31
1
 
14
 
! Отговори
Бг.реалност преди 5 години
Поредния комплексар доказващ на света колко е голям.И поредната жертва на абсурдистанската действителност.Колко още убийства по улици и пътища трябва да се случат,за да се създадат наказателни закони съобразени единствено и само с манталитета на абсурдистанеца? !Но единственото което чалгария прави е тихо да пър*ди по този въпрос.
30
1
 
21
 
! Отговори
stoqn преди 5 години
Чл. 65. При движение в пътна лента покрай спиращо, спряло или потеглящо пътнопревозно средство от означена с пътен знак трамвайна, тролейбусна или автобусна спиркаводачът на нерелсовото пътно превозно средство е длъжен своевременно да намалискоростта, за да може в случай на необходимост да спре.ЗАТВОР за такива шофъори ЗАТВОР ... няма да върне живота но ще спаси други
29
1
 
11
 
! Отговори
Ебачев преди 5 години
До Биббо-20 . Тираджиите са най-добрите шофьори . Владеят камиони които тежат 40 тона , а понякога и повече и могат да се оправят в други държави ,това е че знаят и езици . Това че болшинството шофьори в България карат като мaлоумни и мислят че всички могат да спрат като лека кола е друг въпрос . Доколкото до прелитане на пешеходна пътека = на предумишлено убийство . Бог да го прости детето .
28
4
 
31
 
! Отговори
ГАрДОВЕТЕ преди 5 години
Охранителите са бивши мутри -биячи от народната милиция .За тях човешкия живот е нищо.Карат с пълна газ през пешеходни пътеки и покрай спряли автобуси на гадския транспорт.
27
7
 
24
 
! Отговори
да ама не преди 5 години
До пешеходец-шофьорима Правилник:1.Прочети как се минава покрай спрял градски транспорт2.Прочети как се минава през пешеходна пътека.Ако поне едното от тези правила беше спазено ,детето щеше да е ЖИВО!
26
20
 
15
 
! Отговори
пешеходец-шофьор преди 5 години
Жалко за детето, НО и то има вина, не може ли да мине и да застане до автобуса, за да може шофьора на автомобила да го види и да спре или то да изчака и да мине след това. Какъв е тоя зор да се пресича на пешеходна патека без да се оглеждаш и просто да минеш, а пък после друг ти бил виновен. Гледната ми точка, като пешеходец и шофьор.Като шофьор често ми случва да набивам спирачки, заради ИЗКОЧИЛ пешеходец.Като пешеходец, никога не ми се налагало някой шофьор да набива спирачки, заради мен.
25
0
 
11
 
! Отговори
Пипи преди 5 години
В кв. Разсадника в София направиха безумна организация на движението, която тотално не отговаря на обичайното движение на автомобили от и за квартала. Шофьорите масово пренебрегват знаците - на никой от софийска община не му пука. Правят непрекъснато експерименти със светофарните уредби на Възкресение при пазара, кой от кой по-несполучливи. В момента дават червен сигнал на всички участници в движението, а зелено за трамвай, който минава на три-четри пъти зелено само един път. Хората си минават.
24
1
 
54
 
! Отговори
bluesky1 преди 5 години
Липсваща маркировка, липсващи или закрити от листа или клони пътни знаци, включително в София, ужасни пътища с неравности, вдлъбнатини, дупки..., лошо осветление на улиците в населените места и много други неща, които са в комбинация с най-лошото, а именно нахални, арогантни, свирепи шофьори, незачитащи каквито и да са правила. Резултата е кланета по пътищата на България. Нормалния в Бг шофьор е притискан, освиркван да кара по бързо...пълна *** сме..и няма политическа воля това да спре!!!!!!!
23
5
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не, Бойко Борисов е невинен. Той е назначен само за да разпръсква личния си чар и красота.