Шофьор на 2-3 ракии не спря на палка... А после го пребили?

Мъж от Сандански обвини местни полицаи в насилие
Обновена: 5 сеп 2018 09:01 | 5 сеп 2018 09:00,
92
Шофьор на 2-3 ракии не спря на палка... А после го пребили?
Снимка: bTV

Мъж обвини полицаи от Сандански в нанасяне на побой. Инцидентът станал след като той се качил да кара след употреба на алкохол и не спрял на стоп палка.

След кратко преследване все пак спрял и по думите му тогава бил свален на земята и последвал 15-минутен бой с палки и кубинки.

Той не крие вината си и добавя, че е се уплашил да спре, защото изпил 2-3 ракии, разказа Георги пред bTV.

Според роднините му има опити случая да се потули, а срещу двамата служители на реда имало множество оплаквания за подобен произвол, но не и наказания.

По думите на пострадалия по време на побоя дошли други двама полицаи, които не се намесили, а съседите са били заплашвани да не свидетелстват.

В нощта след побоя Георги е бил държан в ареста, без да му се окаже медицинска помощ, само с болкоуспокояващо. Нараняванията му обаче се оказват сериозни и предстои да му бъде направена нова медицинска експертиза.

От полицията потвърдиха за такъв инцидент и добавят, че ако е имало превишаване на правата полицаите ще бъдат наказани. Посочва се, че Георги е оказал съпротива.

"Той е виновен никой не спори за това, но нека си понесе вината", посочиха от семейството му.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


92
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Малко е боя.. като пии и бяга на полицията можеш ,а да спреш на полицая не може. И сега търси съжеление от народа. Търси и Тв. пияницо долна. Ако беше ударил някой тогава, кой щеше да е виновен. Проблема в България е , че полицията не бие вече. Да се върне милицията и кой навремето не спира на милиционера и не седи мирно. От десет човека десет, сега от десет сами кажете колко,защото ме е срам. Да иде в САЩ, Италия или Турция и да направи това тази пияница. Без жал за този който пие и кара.
51
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ех лоши полицаи! Циции - мезе не дават!
50
3
 
11
 
! Отговори
Меделин преди 5 години
Малко са го били . За пиян и надрусан цъpвул зад волана бой .
49
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Още до края на 2016 година всички полицаи трябваше да носят камери на гърдите Какво стана ? Само така може да се докаже какво е било и кой лъже
48
2
 
7
 
! Отговори
DEM преди 5 години
За да бъде всичко мирно и тихо, трябва да се премахнат стоп палките. Да не стресират почерпените шофьори. Предлагам да им се раздадат дмаджани, туршия и суджук. Така този "съвестен" човечец, който е "прекрасен" човек сам ще спре при тях. Нама да се налага да се преследват, няма да си образува туморни клетки и да се стресира, че вижда "органа". Дето се вика даже и няма да го бият. Ще пеят и ще се прегръщат. Пък като се качи после да кара, ако прегази някой? Ами оня сам си е виновен. Мърляч!
47
3
 
14
 
! Отговори
Ти да видиш... преди 5 години
Няма да спира на полицейска палка , а ? Е сега вече ще знае ,че трябва да спре.
46
3
 
16
 
! Отговори
BG преди 5 години
До 35 - за тези геройства директно без книжка до живот ! Една кола средно статистически тежи по тон, хайде малко физика за 7-ми клас - ако засилим 1 тон с 70-80 км/ч каква сила на удар се получава ? А това .... е управлявало пияно ! Полицаите да бъдат веднага, ама веднага наградени и повишени !
45
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да бягаш пиян от полицията ...
44
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В случая полицаите са напълно прави! Ако беше направил тежко птп след употреба на алкохол?Следващият път ще размисли след 3 ракии дали да кара.
43
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нулева критичност към информацията. Оказва се че всеки ударил няколко ракии и се качил на колата, не спрял за проверка може после да се изперчи по телевизията и да се оплаква че изял няколко шамара. То полицаите че не са цветя е ясно, ама как да си вършат работата под угрозата че ако ошамарят някой на другия ден трябва и те да дават интервюта и да се обясняват при все че нямат право да разкриват информация докато тече проверка.
42
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В УСА -то директно стрелят!
41
0
 
20
 
! Отговори
преди 5 години
Този чичо доказва тезата на ГабитУ- ''на всеки може да се случи'', но иначе е ''прекрасен човек''...и да не го вкарате в затвора, щото ''там е гадно''..
40
1
 
22
 
! Отговори
8 преди 5 години
Това е потенциален убиец
39
7
 
46
 
! Отговори
Des преди 5 години
Браво на полицаите!!! Ако искаме да има ред така да правят всички служители след неподчинение!!!
38
3
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако беше прегазил някой пак ли щяхте да го показвате по телевизиите да се оплаква? Тогава сигурно щяха да стачат и да му искат доживотен затвор /какъвто не дават никога за ПТП-та/, да простестират, че МВР-то не е направило нищо.
37
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоя да се радва, че е жив, щото на други места по света можеше и да го гръмнат. Да вземе за справка близката до него ГЪРЦИЯ.
36
6
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Жалко, че полицията тук няма права, като в САЩ. Да не говорим колко е нагъл и той и роднините му.
35
5
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Иначе все още има тъпо население, което защитава пияните шофьори. Ами нали утре този ще ви прегази и ще му се размине. А вие слагайте минуси. Полицаите не са превишили правата си. Действали са при неизбежна самоотбрана.
34
5
 
66
 
! Отговори
... преди 5 години
Тоя кво се жалва? Селски тарикат. Пиян, кара кола, не спазва разпореждане на униформен да спре... сигурно се е правил и на велик като са го настигнали, щото бай *** като шибне 2-3 ракии и става безсмъртен и може всичко да прави. Облещил се е на ченгетата и те няма накде вече - пукнали го от бой. 100% се е съпротивлявал, щом полицаите са извикали и друга патрулка за помощ. ...
33
1
 
49
 
! Отговори
do 38 Гого преди 5 години
1/2 година без книжка ли?!Аз имам твърде голямо подозрение, че тоя изобщо няма книжка!