Шофьор на 2-3 ракии не спря на палка... А после го пребили?

Мъж от Сандански обвини местни полицаи в насилие
Обновена: 5 сеп 2018 09:01 | 5 сеп 2018 09:00,
92
Шофьор на 2-3 ракии не спря на палка... А после го пребили?
Снимка: bTV

Мъж обвини полицаи от Сандански в нанасяне на побой. Инцидентът станал след като той се качил да кара след употреба на алкохол и не спрял на стоп палка.

След кратко преследване все пак спрял и по думите му тогава бил свален на земята и последвал 15-минутен бой с палки и кубинки.

Той не крие вината си и добавя, че е се уплашил да спре, защото изпил 2-3 ракии, разказа Георги пред bTV.

Според роднините му има опити случая да се потули, а срещу двамата служители на реда имало множество оплаквания за подобен произвол, но не и наказания.

По думите на пострадалия по време на побоя дошли други двама полицаи, които не се намесили, а съседите са били заплашвани да не свидетелстват.

В нощта след побоя Георги е бил държан в ареста, без да му се окаже медицинска помощ, само с болкоуспокояващо. Нараняванията му обаче се оказват сериозни и предстои да му бъде направена нова медицинска експертиза.

От полицията потвърдиха за такъв инцидент и добавят, че ако е имало превишаване на правата полицаите ще бъдат наказани. Посочва се, че Георги е оказал съпротива.

"Той е виновен никой не спори за това, но нека си понесе вината", посочиха от семейството му.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


92
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
34
 
5
 
! Отговори
д-р Дрегер преди 5 години
За каране пиян си има в закона написано какво се прави и то не е бой и не е малко - включително затвор за повече промил. Само че за целта Ушев трябва да си свърши работата - а не да пита какво ще правим.
11
1
 
29
 
! Отговори
Българин! преди 5 години
Ами малко му е! Докато българинът НЕ СЕ НАУЧИ ДА НЕ КАРА ПИЯН, ДРОГИРАН ИЛИ С ПРЕВИШЕНА СКОРОСТ, ДА СПИРА НА ЗНАК "СТОП", ЧЕРВЕН СВЕТОФАР И ПЕШЕХОДНА ПЪТЕКА ще има всеки ден да четем по медиите за разни злополуки, трагедии, дни на траур, война по пътищата и други подобни!
10
2
 
35
 
! Отговори
зАЩО??? преди 5 години
Ама защо се дава гласност за такива същества бе.Не разгласявайте такива случаи бе Павлова.Сега ще обвинят момчетата-полицаи.А ако този тъмнокож беше ударил или убил някой щяхте да питате ,,Къде е полицията".Тия само бой,много бой ги стресва за известно време-НИЩО ДРУГО НЕ ПОМАГА !
9
1
 
25
 
! Отговори
Бат Джони-пешеходеца преди 5 години
Абе ней чевстно бе.....що го спират с палка?! Требе да се спира с бутилка...щот ко му бяха протегнали бутилка, пича щеше а спре моментално, да си допие пиенката...и га му се подгънат капачките, сичко щеше да е точно...без бой! Нема белезници, нема насилие! Между туй-онуй...отъ Брюксел не дават да се насилства, щот се таковали правата на човека!
8
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ясна работа. Това на фона сигурно му е къщата, а енергото даже стълб са му построили, да се закачи за него.
7
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Така трябва да се постъпва с всеки които с качва да кара превозно средство употребил алкохол.
6
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А вместо полицаи да го спрат, можеше и да вас да прегази след 2-3те ракии, които със сигурност са били повече.
5
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Като гледам маАлата отзад на снимката ми става ясно от кои е. Учудвам се, че изобщо има шофьорска книжка някой виждал ли е ром в учебен автомобил ?!?!?!
4
0
 
34
 
! Отговори
Професор Тюхчеф преди 5 години
Хахаха 2-3 ракии не са работа за страх, по скоро са били 2-3 водни чаши и не е знаел къде се намира.То пияните винаги си мислят че нищо им няма, затова са първите дето се качват да шофират
3
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако за някой 2-3 питиета са по 50 грама за други са по 150.
2
3
 
41
 
! Отговори
Нъл тъй преди 5 години
Щом е намерил сили да се оплаче,значи малко са го били!
1
3
 
60
 
! Отговори
Бобчо преди 5 години
Кой беше ти бе, че ще ми караш на две-три ракии и на полицейско разпореждане няма да се подчиняваш?! Само да отбележим - в големите западни демокрации, в UK щеше пет пъти повече палки да изядеш, после при съдията и вече да си за доста дълго време при кафевите в панделата. В САЩ може би близките ти щяха да ти ядат житото, а ти си тръгнал да ревеш по медиите. Смешки, скрии се да не се излагаш повече.