70-годишна пострада тежко, падна от балкона си

Парапетът на терасата й на четвъртия етаж се срутил
6 сеп 2018 16:31,
17
70-годишна пострада тежко, падна от балкона си
Снимка: Архив, Булфото

70-годишна жена e в тежко състояние, с опасност за живота, след като е паднала от балкона си на четвъртия етаж в Силистра.

Причината е, че парапетът на терасата й се срутил, съобщава БНТ.

Близки коментират, че или е забравила, или не е знаела, че не трябва да се подпира на парапета на балкона, тъй като не е бил укрепен.

Била е нарушена целостта на връзката между него и съседната тераса.

Блокът е на близо 40 години. Преди няколко месеца други две тераси, на същия блок, са се срутили, за щастие без да има пострадали.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До вечните антисоц *** на заплата: При въпросния блок, металният парапет е общ за балкона на падналата жена и за съседния балкон, който е бил ОТРЯЗАН!!, защото съседите й са си направили пвц дограма и им е пречел. Те са за съд!
15
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това са могли дядовците ви и бабите ви да купят, това са купили.Вие, внуците, като красиви, умни и пр., печелещи луди пари, сигурно скоро ще напуснете дядовите си панелки и ще си купите модерни апартаменти в затворени комплекси.
14
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
БЕТОНЪТ ИМА ГАРАНЦИЯ 50 ГОДИНИ. СЛЕД ТОВА ВСИЧКО ЗАПОЧМВА ДА СЕ СРИВА.ДОРИ И "САНИРАНИ", БЛОКОВЕТЕ В СЛЕДВАЩИТЕ ДЕСЕТИЛЕТИЯ ЩЕ СЕ РУШАТ.ЗАТОВА В МОСКВА И В БЕРЛИН СЪБАРЯТ ЦЕЛИ КВАРТАЛИ И СТРОЯТ НОВИ МОДЕРНИ ЖИЛИЩА.
13
1
 
5
 
! Отговори
Сп???нс преди 5 години
типично за българина - мислиси че щом е влязал в апартамента и е за веки веков, няма нужда от поддръжка, че асансьорът е 30-годишен не е извинение за да се ремонтира и че е невъзможно покривът да протече след само 50 години... като ги питаш нямат 10 лв за "стълбище" , а парите не спират да хвърчат през балконите.
12
6
 
2
 
! Отговори
шматка преди 5 години
Блока е строен след 80 година.Поредното доказателство за рухналите соц. илюзии.До края на седемдесетте строителството беше качествено и "луксозно"ВарнаБлоковете строени пследното соц десетилетие:нямат паркет а балатум върху панела без замазкаСтълбищната клетка-гол бетон никакви външни облицовки...Соца бе фалирал но раб.класа не бе информирана
11
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
гледайте по телевизията.било е едно общо пано със заварка от ляво и дясно на двата апартамента.но съседът е изрязал своята половина за да я остъкли с ПВЦ и променя и вида на фасадата.но остава само едната корозирала заварка.сега да го съдят!
10
16
 
8
 
! Отговори
Я па я...! преди 5 години
Навела се е да хвърли парите на телефонните измамници.
9
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
нареждате тежки саксии на метални поставки върху парапетитеженска работа
8
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Парапета и се срутил тази да не сее ка4вала върху него бе. Парапета не е за ка4ване тои е за предпазване от падане ако си се надрусал или напил. Ако някои ден имате път към София влезте в центъра от бул. Г.Димитров и влезте в ули4ките които се разклоняват от него. Ше останете с отворени уста като видите балкон4ета от на4алото на века които се крепят на 4естна Самоково Тиквенска 4естна пионерска дума. На прадядо ми къщата която беше на ул. Симеон я сринах защото беше над 200 годишна.
7
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен1200-1500 евро кв метър и то не само в Младост.
6
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Такова сторителствао върви п 1200-1500 квадратния метър в кв Младост. Кога ли ше почнат да падат цели панели.
5
4
 
6
 
! Отговори
Реалист преди 5 години
До АнонименАнонимен, вземи си изпий хапчетата и не ръси глупости.Ти и за *** не ставаш.Не вдяваш ли, че Русия е виновна даже и за твойта простотия.
4
4
 
13
 
! Отговори
Ха ха преди 5 години
Радев ли е дежурната ви опорна точка тази седмица, пипони?
3
3
 
14
 
! Отговори
Реалист преди 5 години
Русия е виновна за некачественното строителотво у нас.Тя е виновна, най-вероятно, както казва баба Тереза Мей
2
29
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
При Радев е така! Исканата от вас Промяна е неоспорим и доказан факт! Всеки ден убийства, самоубийства, разстрели, разкол, самозапалвания, самообесвания, побиища, силова саморазправа, агресия, хомосексуализъм, морален разпад, духовен упадък, България колабира, беднист, криза, мизерия, нищета, инфлация, безработица, безпътица, несигурност, смутни мутренски времена, корупция, институциите абдикират, нацията се топи, далавери, схеми, измами,кражби, обири, зулуми! ИСкахте комунистически *** - НА!
1
25
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Така е - некачественото съветско строителство на панелни блокове - до това води.