В деня на Съединението: Протест в центъра на Пловдив

Демонстрантите се обявиха против управлението на държавата
6 сеп 2018 21:11,
52

Денят на Съединението се оказа и повод за разединение. Докато в цялата страна хората празнуваха, в Пловдив около 300 души се събраха на протест срещу управлението в държавата.

Участниците в демонстрацията излязоха в центъра на града и се обявиха за лустрация на трите власти, съд за прехода, смяна на системата на управление на България и избори в държавата чрез Велико Народно събрание, предава Bulgaria ON AIR.

Събитието се организираше в социалните мрежи, а инициаторите избраха именно деня на 133-ата годишнина от Съединението на България, за да изразят недоволството си.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
1
 
6
 
! Отговори
1 преди 5 години
До Анонимен-40,затова сме на това дередже,всички хора не са алкохолици,като тебе ганьоооо,ако не протестираме,оня индивид банкянски,много години,ще ти слага самара на гърба.
34
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вчера ги видех тея.Подскачаха нещо,викаха там, ненормална работа.Нема да седнат под некой чадър на Главната и да си цокат биричка. Алтави хора.
33
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До МИРОМИРО = КИРЛИВ КОМУНИСТ = КРАДЕЦ
32
5
 
7
 
! Отговори
МИРО преди 5 години
Г Е Р Б = Г Р О Б ! ИСКАТЕ ЛИ ТАКА ДА ПРОДЪЛЖАВА,ТОВА Е СМЪРТ ЗА БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРИТЕ!!!
31
0
 
7
 
! Отговори
ЦК на ГЕРП преди 5 години
Но без другарят Бойко Борисов тържествата не са истински !!! Ах,как ни липсва !!!
30
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Къде е тиквата, че не мога да се сетя? Защо за пореден път за честването на национален празник се скри в чужбина или го е страх от народната любов???
29
6
 
4
 
! Отговори
До 30 преди 5 години
***, сканфинавския социализъм няма нищо общо с изродения ни байтошовски комунизъм.Как пък може да сте толкова промити.Сега ни обясни как сме си произвеждали всичко в бг и как сме били на 30ъо място по развиъие в света.
28
11
 
7
 
! Отговори
ЦК на ГЕРБ преди 5 години
300 души!!! Кого плашат тия,бе!!!А 3 000 000 отидоха на почивка в Гърция... Слава на ГЕРБ!
27
13
 
8
 
! Отговори
Активист на БКП преди 5 години
Да посрещнем достойно 107 годишнина от рождението на най-големия българин на съвременния свят - другаря Тодор Живков!!!
26
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това е капка в морето. На 16 ще видите на какво се казва да те гази Мечка.
25
29
 
6
 
! Отговори
пепи преди 5 години
И защо това трябва да е новина.300 безделника протестирали.
24
8
 
25
 
! Отговори
КОМУНИСТ преди 5 години
СКАНДИНАВСКИТЕ СТРАНИ СЕ КРЕПЯТ НА СОЦИАЛИЗМА ! НОРВЕГИЯ, ФИНЛАНДИЯ И Т.Н. СА С БЕЗПЛАТНО ОБРАЗОВАНИЕ, БЕЗПЛАТНО ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ, СИЛНОРАЗВИТЕ СОЦИАЛНА СИСТЕМА, ПОДПОМАГАНЕ НА БЕЗРАБОТНИТЕ, ВЪЗРАСТНИ, ДЕЦА ! ЗА СЪЖАЛЕНИЕ БЪЛГАРИЯ ВЗЕ НАЙ Ш.ИБАНОТО ОТ АМЕРИКАНСКИЯ КАПИТАЛИЗЪМ И УНИЩОЖИ ТОВА КОЕТО БЕ ПОСТИГНАЛА ДО 89ТА, ЗА КОЕТО ВСЪЩНОСТ СЕГА СЪЖАЛЯВА И СЕ ОПИТВА ДА ГО ТЪРСИ.
23
4
 
19
 
! Отговори
КОМУНИСТ преди 5 години
НА НИТО ЕДНО МЯСТО ПО СВЕТА НЯМА БЕЗПАРТИЙНО УПРАВЛЕНИЕ ! ХОРАТА СЕ СЪБИРАТ И ОСНОВАВАТ ПРИДСТАВИТЕЛНИ ЛИЦА КОИТО ДА ЗАЩИТАВАТ ТЕХНИТЕ ИНТЕРЕСИ, ТЕХНИТЕ СОЦИАЛНИ БЛАГА, ЖИВОТ, ЗДРАВЕ, РАБОТА. ТОЗИ ГУРЛЬО ЗА КАКВО БЕЗПАРТИЙНО УПРАВЛЕНИЕ ГОВОРИ, ЗА АНАРХИЯ ЛИ ? ТОВА ЧЕ В КАПИТАЛИЗМА ВСИЧКИ ПАРТИИ, ДАЛИ В БЪЛГАРИЯ, В САЩ, В АНГЛИЯ, ГЕРМАНИЯ ЗАЩИТАВАТ ИНТЕРЕСИТЕ НА БИЗНЕСА САМО И СВОИТЕ НЕ ОЗНАЧАВА ЧЕ ВСИЧКИ ПАРТИИ СА ТАКИВА. В Б.Г. НЯМА СОЦИАЛИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ. НЯМА ТАКАВА КОЯТО ДА ЗАЩИТАВА НАРОДНИТ
22
10
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Напълно очаквано е тези спонсорирани от вън др.исльовци да съберат не повече от 100 м.а.лоумника. Празните им клиширани приказки не вършат никаква работа щом не споменават какво искат да направят. Кой ги спонсорира да оставят работите си навън от които казват уж че едва се изхранват и да дойдат да свалят едни като поставят други показани им от чуждите посолства. Да замениш един б.оклук с друг не води до промяна. Те не обявяват че са протим ЕС и НАТО основните българоубийци, напротив
21
7
 
19
 
! Отговори
КОМУНИСТ преди 5 години
СВЕТЪТ ПОЗНАВА НЯКОЛКО СИСТЕМИ НА УПРАВЛЕНИЕ ! РОБОВЛАДЕЛЧЕСКИЯ СТРОЙ, ФЕОДАЛНИЯ, КАПИТАЛИЗМА, ФАШИЗМА И ПРОТИВОПОСТАВЯЩИТЕ ИМ СЕ СОЦИАЛИЗЪМ, ПРЕДХОЖДАЩ КОМУНИЗМА ! В ПРАЗНИТЕ ГЛАВИ НА НЯКОИ СЪЩЕСТВУВА И АНАРХИЗМА, НО САМО В БОЛНИТЕ ИМ ФАНТАЗИИ. ТЕЗИ ХОРА ОТ ВИДЕОТО НЕ КАЗВАТ С КАКВО ИСКАТ ДА СМЕНЯТ КАПИТАЛИЗМА. В СВЕТОВЕН МАЩАБ В МОМЕНТА ВСИЧКИ ПРОБЛЕМИ ИДВАТ ОТ НЕГО. ЗАГРАБВАНЕТО НА ВСИЧКИ КАПИТАЛИ, ПРИРОДНИ РЕСУРСИ, ВОДА, ЗЕМЯ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ КЪМ ЧОВЕЧЕСТВОТО, НАРИЧА СЕ КАПИТАЛИЗЪМ.
20
1
 
23
 
! Отговори
видял преди 5 години
200 души протестираха, а на 20 метра от тях 1000 стояха на пейките в парка и люпеха семки.
19
4
 
9
 
! Отговори
Nzz преди 5 години
Колеги не подкрепям нито Русия, нито Сащ ! Харесва ми Европа, но исторически никой не ни е подкреип и съседите и европа и русия... бегло бегло на момента, но не и като цяло !!Както и да е ... искам да кажа, че има много поммиия от медиите - много ни лъжат...Друго - подкрепям гербовете.... не харесвам комунннделата и ддппсетата, НО трябва да се смени самата системата Иначе НЕ СТАВА !!!
18
13
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Идва време за разплата за 50 години предатества на руските мек р ета и за тези след тях предават ни на евреите затова палячото е в израел братя на оръжие
17
15
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
КОМУНИСТИЧЕСКА РУСИЯ Е ЧИСТО ЗЛО ЗА БЪЛГАРИЯ!!!!ЦАРСКА РУСИЯ ОСВОБОЖДАВА БЪЛГАРИЯ А КОМУНИСТИТЕ ИЗБИВАТ ЦАРСКОТО СЕМЕЙСТВО В РУСИЯ!!!ВСЕКИ КОЙТО ПОДКРЕПЯ СТАЛИН ПУТИН И ЛЕНИН Е ПРИЯТЕЛ С УБИЙЦИТЕ НА ЦАРСКОТО СЕМЕЙСТВО В РУСИЯ ОСВОБОДИЛИ НИ И С ТОВА Е ЧИСТ ВРАГ НА БЪЛГАРИЯ!
16
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ха, дано. Ама надали.Отдавна трябваше.