Жената, паднала от балкон в Силистра - стабилизирана

Няма пряка опасност за живота й
7 сеп 2018 15:25,
13

Снимка: Булфото

70-годишната жена, която беше приета в болница, след като падна с парапета на тераса от четвъртия етаж в Силистра, е стабилизирана и пряка опасност за живота и няма.
Още по темата


Тя е приета в спешния център в сряда вечерта и е настанена в реанимацията на болницата с множество травми, пише Bulgaria ON AIR.

Инцидентът станал, когато жената излязла на балкона и се подпряла на парапета.

Според съсед заради ремонт е била нарушена целостта на връзката със съседната тераса. Те казват, че блокът е строен преди 38 години.

Преди няколко месеца и други две тераси, на същия блок, са се срутили.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
6
 
3
 
! Отговори
Гочи маратонката преди 5 години
Ей тия вам/пири от 4 етаж падат и пак нищо им няма. Няма отърване от електората на Нинова.
12
3
 
5
 
! Отговори
ISTINATA преди 5 години
Samo kato vidish sgradata izpadash v tejka depresiq! Tipichno olicetvorenie na cqlata dyrjava-kochina, stranata na skryb i pechal!!!
11
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
някои медии, май и вие, писахте че е починала. а сега се стабилизирала. разберете ,се да не би да е възкръснала, Иначе да е жива и здрава!!!!!!!!!!! не можете да пишете така!!!
10
2
 
1
 
! Отговори
силистренец преди 5 години
В Силистра всеки кой каквото иска прави.Там хора не останаха след10години герб стане и преди това сдс. Само партийни наши и ваши хора.Не знам за София но никой от наоколо не е пращан 5 пъти в Германия на лечение.В Силистра го море.Ревете в сф от пътища а тук за 1 км се реше лентички. ЗИМАТА НЯМА ПОЧИСТВАНЕ НА СНЕГА НО ПАРИТЕ УСВОЕНИНякои отделения на болницата си плащаш и то яко за да си добре.Найдобър пример неврологията.Кво се чудите че се избиват един друг
9
1
 
8
 
! Отговори
Дааа преди 5 години
и климатици НА БАЛКОНСКИЕ ПЕРВАЗИ.Навръх останалото!!!
8
6
 
9
 
! Отговори
До 6 преди 5 години
"Соц панелките са по-здрави от гипсокартона на сегашното строителство." Много си неграмотен! Защитник на соц панелките. Ха-ха-ха!!!Гипсокартонът се използва само за вътрешни преградни (неносещи) стени. Използва се с архитектурна цел за разчупване и разнообразяване на интериора.
7
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Съседът е премахнал половината от общия балкон ,за да си направи ПВЦ остъкляване,освен ,че променя цялата фасада той премахва заварката на балкона на бабата,не са виновни панелите както писахте ,а неграмотните преустройства!
6
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Соц панелките са по-здрави от гипсокартона на сегашното строителство. Ако не се избиват стени и ако се поддържат разбира се.
5
13
 
7
 
! Отговори
Соц панелки - разпад преди 5 години
Соц панелките тотално се разпадат. Фугите по време на строителството са запълнени с вестници. Ще падат и цели сгради. Господ да ни е на помощ от ужасяващото строителство на конвейер от комунистите!
4
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Съседите вдясно са направили опасни изменения. Трябва да бъдат съдени за нанесените щети.
3
2
 
12
 
! Отговори
вЕрваме ви преди 5 години
А снощи по бтв в новините казаха, че е починала и то след като била приета в болница...Щеше да е смешно, ако не беше толкова трагично медийното пространство...
2
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ремонтът на апартаментите е грижа на собствениците. Нищо вечно няма.
1
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На съседната тераса парапетът е избит и някой си е сложил френски прозорец.