Шофьор без книжка влетя със 150 км/ч в насрещното

Колата му ударила друга на пътя Стара Загора - Казанлък
65
Шофьор без книжка влетя със 150 км/ч в насрещното
Снимка: архив, БулФото

33-годишен неправоспособен шофьор влетя със 150 км в час в насрещното движение на двулентовия път Стара Загора - Казанлък и блъсна челно лек автомобил.

От удара колата със старозагорска регистрация се преобърна, а 60-годишният й шофьор като по чудо се отърва с леки контузии, съобщи БНР.

Инцидентът е станал тази сутрин на километър преди Казанлък. Пристигналият на място полицейски екип задържа водача, предизвикал катастрофата – Мехмед Юсуф от Хасково. Пробите за алкохол, направени на двамата водачи на място, бяха отрицателни.

Юсуф обясни, че не е разбрал, че навлиза в еднопосочен двулентов път.

Свидетели на инцидента разказват, че водачът се е движил с висока скорост от самото начало на 4-лентовата отсечка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


65
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
12
 
5
 
! Отговори
Аз не обичам колите преди 5 години
Аз обичам да се возя с грацкия транспорт. Аз нямам кола нямам книжка 27 г младеж съм. Аз съм умен. Колата е голям разход. Колко пари ще спестиш ако нямаш кола. Никога не съм карал кола през живота си. Нямам търпение най накрая да додат джет паковете , слагам си раницата активирам я излитам и с джойстика управлявам къде да отида. Пак ще има рискове за инциденти , като електрически жици и тн. Автоматизацията на превозни средства е плюс и трябва да бъде реализирана.
41
4
 
8
 
! Отговори
Jill452 преди 5 години
До Отговор : ясно е , че не става, ама съм 52 кг женска. Най- много бой да ям от някой "шофьор". Миналата седмица се карах с един *** , който тръгна да ме изпреварва от дясно. И то на магистрала. В насрещното тир. Как ли не ме псува, защо не съм му направила път. И то в движение, изравни се с мен. От шест години имам книжка, такава простотия не бях виждала. Да се бия няма как, мога само да ги псувам😄
40
0
 
10
 
! Отговори
Отговор преди 5 години
До Jill452 38 С молба не става , приятел.Тояга трябва , голяма тояга.
39
2
 
11
 
! Отговори
Я па я...! преди 5 години
Човека е невинен. Като няма книжка , как ще знае че е навлязъл в насрещното?Пуснете го.
38
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мисля че хора като въпросноят юсуф,които си позволяват да карат без книжка и при случилата се катастрофа,трябва минимум 15 годинки.Ама извинетр без три пъти похапване без право на работа в цивилно време и място и без телевизия и друг вид забавление 15 години мизерия за такива мишоци за да се научат на ред и сега да му е.... Майката турска в гъзъ на Юсуфчо,а на него гъзъ в софийския да му го пръснат.
37
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Книжките са много скъпи . Вече си правя фалшиви книжки ако мога да намеря печатащи машини.
36
5
 
3
 
! Отговори
Еми преди 5 години
Как да си вземе книжка като е беден? Как да изкара курсове като е беден? Как да кормува като е беден? Как да е.е като е беден? Как да си налее бензин като е беден? Как да си поканени момиче в колата кято подкарал като е беден? Как се е снабдил с кола без книжка като е беден? Откраднал колата като е беден? Блъснал и преобърнал колата като е беден? Скъпост 1000лв курсове по добре да карам без книжка така си е казал човека.
35
0
 
23
 
! Отговори
Jill452 преди 5 години
От къде на къде ще се качва някой да кара без книжка ?!Нито познава знаци, нито нищо. Знае само да надува газ,щото се мисли за много печен. Тея шофьорски курсове да не са за убиване на време. Има толкова правила и знаци които трябва да се знаят, пък на някой му скимнало , че може да кара, и се мята зад волана. Ей , хора... Утре ще убиете нечие дете !Моля ви, спрете се малко. На кой не му е мил живота. Не сте печени, не сте велики, а сте ОПАСНИ! Моля ви, карайте нормално.
34
1
 
16
 
! Отговори
Стига вече преди 5 години
Конфискация на автомобила, солена глоба и поне условна присъда!
33
1
 
25
 
! Отговори
съдия преди 5 години
да бъде обесен,защото следващия път ще убие човек.
32
2
 
12
 
! Отговори
Гост преди 5 години
Шофьор е професия останалите са водачи на някакъв вид превозно средство
31
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На такива "шофьори" като и на пияни и дрогирани да се конфискува колата за скраб а на тях солена глоба и каторга.ИдЕотите нямат място по пътищата и в превозните средства.Тежка работа и пак работа, ако иска да са сред хора.
30
1
 
20
 
! Отговори
Ghost преди 5 години
Познавам този път, но на 1 км преди Казанлък от Стара Загора пътят е с две ленти във всяка посока като платната са разделени с "остров" и мантинела. Има нещо нередно в тази статия. По-важен обаче е фактът, че КАТ и ДАИ продължават да не си влизат във функция, а именно ДА КОНТРОЛИРАТ. За жалост това е проблем на всички институции в БГ- от най-високо до най-ниско ниво. Погледнете как министрите не вземат решения, а гледат какво ще каже г- Борисов. Жалкото е, че нищо няма да се промени и при БСП.
29
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не знам защо пишете шофьор, щом е без книжка той не е шофьор
28
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какви индивиди се движат по пътищата, просто не е истина... а аз им придирям, че влизат на заден в кръгово, за да обърнат. Имало и по-зле значи!
27
2
 
22
 
! Отговори
Анти ГЕРБ преди 5 години
Без свидетелство за правоуправление, със силно превишена скорост, в лентата за насрещно движение, Мехмед Юсуф /т. е. не българин/, убиец на пътя. Ако това се случи в нормална държава, а не в к.очината България, този веднага ще бъде откаран в затвора, до произнасянето на присъдата. Но тук естествено ще го пуснат след 24 ч. от полицията. Какво повече да се коментира.
26
0
 
26
 
! Отговори
Бобчо преди 5 години
До 29Идеята за връзването за дърво много ми харесва и бих искал да я доразвия. Примерно може да е дърво, може да е и мантинела, ей така на някой кофти завой провинилия се са седи и да гледа кола след кола кой ще изтърве управлението и ще го отнесе.
25
15
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ДОКАТО УПРАВЛЯВА КОМУНИСТЪТ БОРИСОВ - ТАКА ЩЕ Е.НЕ Е СПОСОБЕН ДА ВЪВЕДЕ РЕД В ДЪРЖАВАТА, А КОМУНИСТКАТА ЦАЧЕВА ДОРИ ПУСКА ЗАТВОРНИЦИТЕ НА СВОБОДА.
24
2
 
19
 
! Отговори
Алекс2 преди 5 години
Жалко...изпуснал е девиците в райа а дано следващия път !
23
16
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бойко и ГЕРБ са виновни, нали Кутевци?Този "шофьор " е червен *** ,който е бързал да си вземе парите от Нинова...