Най-натоварено на ГКПП "Кулата", а в София - при Владая

Трафикът в последния почивен ден е много интензивен
22
Най-натоварено на ГКПП "Кулата", а в София - при Владая
Снимка: БТА

Движението в последния почивен ден е интензивно, съобщиха на брифинг от "Пътна полиция".

По данни на МВР най-голямо е натоварването на ГКПП-тата откъм Гърция, като трафикът от влизащи моторни превозни средства е най-вече на "Кулата".

Още по темата

В София най-натоварен е входът откъм Владая.

Екипи на СДВР са разположени на всички входно-изходни артерии, а на по-големите кръстовища ще се премине към ръчно регулиране на движението.

Всички налични сили на "Пътна полиция" и "Охранителна“ полиция" са извадени на терен и подпомагат движението в най-уязвимите участъци, каза инспектор Петър Соколов от отдел "Пътна полиция".

По думите му от сутринта на територията на страната са станали три тежки катастрофи – в Габрово, Монтана и Пловдив.

Движението по автомагистрала "Хемус" в района на тунела "Топли дол" вече е възстановено. Заради инцидент със самозапалил се автомобил с газова уредба временно трафикът беше пренасочен през Врачеш по стария път.
Няма пострадали при инцидента с леката кола.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още по темата: трафик
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тази година бях в Гърция само 3 пъти... което е тъпо. Преди време ходих всеки месец поне по веднъж. Ходенето в Гърция маха стреса, особено ако сте от София. В София е лудница.Младите, които са в IT сектора всеки уикенд са или навън за 2 дена или в България някъде надалеч от София. Имат пари, и вече може да се ходи навсякъде свободно.Пътуване му е цаката, който може е желателно да пътува. Хем му се разширява мирогледа, общата култура, хем вижда как може да бъдат нещата, а не тук хаоса и злобата
14
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ЗозоАма ти за нормално ли се мислиш???? ХАХАХАХАХАААААААААААААААААААААААА
13
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Гърците пазаруват много по границата в граничните български градове. Там търговията направо хвърчи. Те има пари и тук им е по-евтино, Световно известни марки продукти тук са на половин цена в сравнение с там. В Гърция качеството е по-добро, но гърците това явно не ги интересува. Купуват всичко каквото се сетите.
12
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хаха, Да бе няма никой от северозападна. До нас на плажа бяха компания от Кюстендил, Враца и Казанлък
11
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Алекс2Пази Боже слепо да прогледа-ти си доказателството
10
14
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Почиващите в Гърция са софиянци. Да не мислите,че от Северна България ходят там. Сред моите познати няма нито един, който да е почивал в Гърция. И сега кажете,че София не ограбва България.В Северна България няма магистрали, но такива се строят за софиянци да ходят на море и това се обявява публично. Сега ясно ли е откъде идва омразата на хората против София? Мога да дам още примери.
9
8
 
19
 
! Отговори
месара преди 5 години
бедния българин се прибра от гръцко! сега е време за постване у фейсо - къде беме, кво едихме и пиме, къде спаме и къде се къпаме! а утре пак болната тема - колко са ниски заплатите и колко е скъпо всичко!
8
7
 
9
 
! Отговори
Зозо преди 5 години
Нормалните хора ходят по почивки, а *** се кланят на *** на 09.09.2018г. Глад и лабуть за ***!!! :)))))))))))))))))))))))))))
7
10
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Уникално смотани хора има тук. Това, че ходиш до Гърция или Турция не те прави богат. Почти всеки може да задели сума от бюджета си, за да поглези себе си и семейството си. Или трябва само денонощно да се работи и възхвалява властта, че сме отишли до Гърция. Странен критерии за успех е това кратко ходене до Гърция. Като тръгнем масово до Бали, Малдивите и Япония, нещо което средно статистически европеец може да го прави всяка година ако не беше толкова стиснат, тогава може и да сме позабогатели.
6
2
 
26
 
! Отговори
Че Гевара преди 5 години
Ако бяхме зле ,щяхме да сме на площадите ,а не по КПП-атта .
5
7
 
11
 
! Отговори
Възмутен преди 5 години
Хиляди българи почиващи по гръцките плажове по празниците и по този начин подпомагат гръцката икономика! А всички плюят, заклеймяват и подиграват българите работещи по чужбините издържащи семействата си, възрастните си родители в БГ! По този начин тези хора наливат пари в България и подпомагат българската икономика и заслужават уважение , а не презрение. Това е България!
4
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Прибрах се вчера за щастие! Трафика беше ужасен. Не ми се мисли какво е днес...На излизане на 1ви септември чакахме около 2 часа на границата, а по късно на 6ти са излезли още много, връщащи се днесИначе да, българина е "зле"
3
1
 
30
 
! Отговори
Уникална държава преди 5 години
Криза, бедност, мизерия, а цяла София по празниците яде и пие на халкидики! Много сме добре значи!
2
19
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
МНОГО ОБИЧАМ ДА ГЛЕДАМ ГЕРБЕРАСТИТЕ В ЗАДРЪСТВАНИЯ.ЩОТО САМО ТЕЗИ ХАЙЛАЗИ С ТЛЪСТИТЕ ЗАПЛАТИ ХОДЯТ В ГЪРЦИЯ.
1
13
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
По време на "криза" е така...Не слизат от автомобилите почивки в чужбина.Ама "лошо" се живее в ЕС, нали дрогаре?