Седмицата започва със слънце, градусите до 29°С

Във вторник и сряда времето ще бъде променливо
1
Седмицата започва със слънце, градусите до 29°С
Снимка: Булфото, архив

В понеделник времето ще е слънчево.

Главно в следобедните часове над централните и източните райони ще има временни увеличения на облачността и на отделни места там ще превали и прегърми. Ще продължи да духа до умерен северозападен вятър. Максималните температури ще са между 24 и 29 градуса, в София - около 24 градуса, прогнозират синоптиците от НИМХ-БАН.

Над Черноморието ще бъде предимно слънчево с временни увеличения на облачността, главно по северното крайбрежие, но само на отделни места там ще превали. Ще духа до умерен северозападен вятър. Максималните температури ще са между 25 и 27 градуса. Температурата на морската вода е 25-26 градуса. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Над планините също ще бъде слънчево, след обяд с временни увеличения на облачността, но валеж е малко вероятен. Ще духа умерен северозападен вятър. Максимални температури на 1200 метра около 18 градуса, на 2000 метра - около 10 градуса.

Във вторник и сряда времето ще бъде променливо. На места в тези райони са възможни и краткотрайни превалявания.

Ще продължи да духа умерен вятър, отначало от север-северозапад, а през втория ден - от север-североизток и дневните температури слабо ще се понижат; преобладаващите максимални ще са между 23 и 28 градуса, а и сутрешните в котловините на Западна България, защитени от вятъра, ще бъдат около 10 градуса.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
2
 
! Отговори
Едо преди 5 години
БЛАГА ВЕСТ СЕ ВЪЗВЕСТЯВА ДНЕС НАД ВСИ,. ГОСПОД ТЪРСИ ГРЕШНИЦИТЕ ДА СПАСИ, СВОЕТО СЪРЦЕ ШИРОКО ОТВОРИ,. СЛЪНЦЕТО ДА ГРЕЙ ПУСНИ. СЛЪНЦЕТО ДА ГРЕЙ ПУСНИ. СЛЪНЦЕТО ДА ГРЕЙ ПУСНИ, СВОЕТО СЪРЦЕ ШИРОКО ОТВОРИ, СЛЪНЦЕТО ДА ГРЕЙ ПУСНИ!