Терор! Бусове изсипват кучета в Пазарджик

Камионче "разтоварило" 30 псета призори до болницата
10 сеп 2018 14:45,
73
Терор! Бусове изсипват кучета в Пазарджик
Снимка: архив, Булфото

Продължава изхвърлянето на кучета в покрайнините на Пазарджик, съобщи "Фокус".

В ранните сутрешни часове бус буквално е изсипал около 30 кучета, замаяни от пътя и дезориентирани в района на Болницата и на кръговото, водещо към Пловдив.

Свидетелите на случката не са видели регистрационен номер на буса заради тъмнината.

За ставащото свидетелстват само воят на кучетата, които са били неориентирани и лутащи се в тъмнината.

За така нареченият "кучешки туризъм" наскоро напомни и Фондация "Четири лапи", като призова за повече отговорност на граждани и като цяло на всяка една община, за да вземе мерки за контрол на всяко домашно животно.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


73
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
4
 
3
 
! Отговори
Didi преди 5 години
Horata sa ZVEROVE!!!!!
58
10
 
13
 
! Отговори
Никк преди 5 години
На запад няма улични кучета по много причини, но искам да спомена една - когато хванат куче на улицата и го приберат в приюта, ако до 2 седмици никой не си го потърси (и е без чип) , се евтаназира. 2 седмици. После инжекция. Това е. Наще кучкари да ходят да протестират ако искат
57
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До хм....Вероятно си прав. Няма кой друг да изсипе 30 кучета с бус.
56
10
 
17
 
! Отговори
Бесния преди 5 години
Кога ще възстановят организацията "Четири ловджии". Едно време и награди от Горското им даваха, по 3 кубика дърва и други.
55
1
 
6
 
! Отговори
Туроператор КучТранс преди 5 години
Това е организирана туристическа екскурзия до Пазарджик за кучета, които търсят куччки...
54
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
тъпите софиянци неискат кучета и за тва на нас кво по малко сме ние
53
0
 
2
 
! Отговори
ЯМХ преди 5 години
До до ЯМХ Съгласен!Прав СИ -това е така,без обиди ,ако съм те засегнал.Рече го на 100%
52
0
 
13
 
! Отговори
хм.... преди 5 години
Хора, всичко е политика и пари...Много пари... Аз забелязвам във нашия град от време на време как се изсипват "нови кучета"... И това може би е работа на приютите за "домашни любимци"! Като се напълнят клетките и няма места, товарят ги на бусове, и... Честито на който град се паднат... Макар, че не съм сигурен, дали и кметовете не участвуват неофициално в играта, и официално в разпределянето на определена сума "джобпарасъ"... Аха...
51
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
След всичко,което видях и ми се случи в България НИТО за кучета ми е жал, НИТО за хора
50
5
 
13
 
! Отговори
до ЯМХ преди 5 години
Да ти кажа някои хора в България водят по-нещастен живот и от кучета. Има кучета, които си ядат свинско , водят ги на море и разни кокони в малки чантички ги мъкнат по моловете. Такива особи,ако гладно дете ги помоли за хляб ще го напсуват. Истината е, че почти 90% от кучкарите са такива,жал им е само за животните. Бедни хора и гладни деца, вълци ги яли.
49
10
 
4
 
! Отговори
ЯМХ преди 5 години
Бог да пази България...от самите нас!Започнахме с нещастните кучета,а до къде започваме да стигаме в коментариите ни.Бедните животинки които ние "Човеците" докарахме да там, и не само тях-бяли мечки,тигри,пуми,коали,панди,китове и не на последно място единтвенният и не повторим в цял свят български"пор вдовец".Бъдете здрави господа и дами
48
4
 
19
 
! Отговори
до 47 преди 5 години
И защо трябва АЗ да си мръдна з. според теб заради някакви си улични кучета? Ако твоят живот в България е уреден, си прибери кучетата у вас. Имам си достатъчно проблеми да мисля и за улични кучета. Не съм организация, не съм изхвърлял куче и не съм карал бусове, с които да изхвърлям кучета. Плащам данъци на тая държава нали има организации ,,4 лапи" и ,,Еко Равновесие"? Те за какво получават заплати?
47
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Все някой ни е виновен, а ние винаги сме в бяло! Гражданското общество само упражнява контрол, изисква от общината да се върши работата.Но в Бантустан няма как да стане.Тук чакаме друг да ни оправи и не смеем да се мръднем зад.ка да не би да си развалим настроението или да си развалим отношенията със съседа ,който си е изхвърлил кучето. Гледаме и псувами/ или тровим/ Затовя сме прости , бедни и потъваме.
46
8
 
22
 
! Отговори
Куче от сой преди 5 години
Днес кучкаря на пазаракуче за клане докаратлъсто,мазно и дебелозло и слънце невиделоВиетнамецът Ха Шинго премери със аршини без думи в този денго закупи възхитенВ къщата си бира пипеса с нож разполовии го сготви със оризгъби,лук,вино и грисСлед вечеря бай Ха Шинсподели на своя син:Беге пес е най от сойтъй да знаеш сине мой!
45
4
 
7
 
! Отговори
за шпеков салам преди 5 години
Опитали са се да ги продадат някъде за шпеков салам,ама месо комбинатът се е уплашил от големите Европейски глоби и къде да ги изсипят...
44
5
 
13
 
! Отговори
Виетнам да ги взима преди 5 години
Трябвало е да ги ,,дарят" на Виетнам. Щяхме да направим един народ щастлив.
43
11
 
18
 
! Отговори
Дебелия преди 5 години
Решението е едно: Калашников и всички кучета заедно с четири лапи на решето!
42
6
 
18
 
! Отговори
до Анонимен 34 преди 5 години
Аз съм онзи дето писа,че по-добре е да са ги отровили. След като общината НЕ може да намери решение, кажи какво да се направи? Да чакаме хора ли да нахапят?Виж колко бездомни хора ровят в кофите, за тях държавата не може да създаде условия и грижи и приюти, какво остава за кучета? Не бих взел животно,което да изхвърля. Тия,които са изхвърлили кучетата трябва да бъдат глобени,ама в България не става. Предпочитам тия кучета да умрат, отколкото да заразят деца с кучешки бяс.
41
3
 
14
 
! Отговори
Терор преди 5 години
В Пажарджик и куче да вържеш няма да седи.
40
1
 
6
 
! Отговори
ЯМХ преди 5 години
До бай х Приятелю поради младост и незнание бъркаш/не че съм стар,но помня/ там живееха либийци.В Пазарджик има доста либийски зетЬове.Това няма нищо общо с бездомните кучета.Обичам животните- кучета и котки/да не се заяждаме за лютите дзмии,църните паяци и гнъсните скопионе/.Трябва да има контрол от страна на общините,под шапката на държавата и дружествата за защита на нашите по-малки братя по разум/говоря за кучетата/.Нали ние ги докарахме до там/кучетата/