Терор! Бусове изсипват кучета в Пазарджик

Камионче "разтоварило" 30 псета призори до болницата
10 сеп 2018 14:45,
73
Терор! Бусове изсипват кучета в Пазарджик
Снимка: архив, Булфото

Продължава изхвърлянето на кучета в покрайнините на Пазарджик, съобщи "Фокус".

В ранните сутрешни часове бус буквално е изсипал около 30 кучета, замаяни от пътя и дезориентирани в района на Болницата и на кръговото, водещо към Пловдив.

Свидетелите на случката не са видели регистрационен номер на буса заради тъмнината.

За ставащото свидетелстват само воят на кучетата, които са били неориентирани и лутащи се в тъмнината.

За така нареченият "кучешки туризъм" наскоро напомни и Фондация "Четири лапи", като призова за повече отговорност на граждани и като цяло на всяка една община, за да вземе мерки за контрол на всяко домашно животно.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


73
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
12
 
30
 
! Отговори
Милена преди 5 години
Мое лично мнение е че беэдомните кучета нямат място на улицата и където и да е било!!! Би трябвало да се легалиэира отстрела им - на месо!!! Само эа година проблема ще се реши кардинално!!! Эа теэи дето редовно ги хранят също глоба!!! Свидетели сме на толкова трагични инциденти, нахапани до смърт хора, това е терор!!! В случай, че се хване куче с вграден чип на улицата - эдрава глоба эа собствениците!!!
18
3
 
12
 
! Отговори
Стеф преди 5 години
До Анонимен 17Доста *** коментар. Понеже явно не си наясно ще ти обясня. Вълците и лисиците се размножават два пъти годишно и раждат по много. За да имат шанс другите животни в гората популацията им трябва да се контролира.Тук въобще не става въпрос за харесване и нехаресване.
17
14
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Няма угодия - ми като не ги щете кучетата, трепайте ги. Трепайте всичко което не ви понася. Няма такова гламаво племе. Вълци бият - не били полезни, чакали бият и те били вредни. Ми а избийте животните по нашите земи тогава.
16
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Фондация "Четири лaпA" (пари лaпa)
15
6
 
22
 
! Отговори
(сла)Нинова преди 5 години
Пълна абдикация на държавата и лично на премиера ББ. Искам незабавна оставка на ресорния министър и на цялото правителство.
14
0
 
14
 
! Отговори
ЕДИ КОЙСИ преди 5 години
ПО ТИХО ДА НЕ РАЗЛАЕМ КУЧЕТАТА.
13
0
 
52
 
! Отговори
Пешо преди 5 години
Има камери монтирани на входа и изхода на Пазарджик , на кръговото също , на бензиностанцията до кръговото също.Ако искат ще го намерят буса.А дали искат?
12
9
 
22
 
! Отговори
ЕДИ КОЙСИ преди 5 години
МАЙНАТА ИМ НА КУЧЕТАТА ПАЗЕТЕ СЕ ОТ ХОРАТА
11
6
 
30
 
! Отговори
така е преди 5 години
Ако не изхвърля кучета фондация Четири лапи няма да ла;па. Ще изчезне причината да съществува-безстопанствените кучета и ще спрат дотациите от чужбина.
10
5
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
От едно известно време по цяла нощ се гонят и си ръмжат едно на друго глутници от кучета. Ако общината не вземе мерки, хората ще извадят въздушните пуки или ще будат отровени поголовно. После да няма сърдещи се...
9
14
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Милите животинчета.На 4 лапички.
8
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И ромите ровещи по контейнерите влачат от ФакултеО кучета със себе си по околните квартали.Кога ще се влезе в гетата, да се съберат от там бездомните кучета или те са чипирани и домашни?
7
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
еее идва бус, изсипват 30 псе;та и ти седиш и се вайкаш, ами опитай се да видиш модел, номер, обади се на 112 , ако не са от еко-та меко-та свят ще им се завие.
6
11
 
34
 
! Отговори
то преди 5 години
Фондация "Четири лапи"го прави този " кучешки туризъм".Само прибиране в приют на бездомните кучета и неосиновени до една седмица-евтаназия.Домашните кучета както пише друг преди мен само с чип,регистрация,адрес и име на собственика.
5
27
 
13
 
! Отговори
Дзъ преди 5 години
В София всяка седмица изсипват улични кучета ама не сме заревали... обшина Пазарджик да се оправя, както се оправя столична община
4
16
 
32
 
! Отговори
Когато се видят преди 5 години
такива "изсипвания' и НЕ се види КОЙ го прави- МАСОВА ЕВТАНАЗИЯ и загробване .Крайно време е ВСЯКО куче да има чип с адрес и име на собств. БЕЗ такива- изтребление. Не сме ДЛЪЖНИ да храним и плащаме за КАПРИЗИТЕ на "собственици' ил на ФИРМИ, които РАЗВЪЖДАТ кучета.ПРЕСТЪПНИЦИ.
3
16
 
25
 
! Отговори
смях преди 5 години
дo 2, само дето хората от държавата гостоприемник, като те видят си викат, поредното докарано балканско бездомно псе, което иска да ръфа кокал.
2
8
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
От 3 месеца съм емигрирал. Едно бездомно куче не съм видял за това време!
1
2
 
14
 
! Отговори
ЕДИ КОЙСИ преди 5 години
ЖИВОТ ЛИ Е ДА ГО ОПИШЕШ.