Без книжка, но лети и убива – 20 часа се укрива! Един талант угасна!

24-годишният варненец на два пъти е бил наказван с актове
12 сеп 2018 16:30,
226
Без книжка, но лети и убива – 20 часа се укрива! Един талант угасна!
Прегазеният балетист и БМВ-то, което го помете на пътя. Колаж: Facebook

25-годишният шофьор от Варна, който блъсна и уби 39-годишния балетист Мартин Чикалов, никога не е имал книжка, пишат. 

Заради шофиране без притежание на документ за правоспособност, мъжът е бил наказван два пъти с акт, като единият е от 2010 г., когато 25-годишният убиец е бил непълнолетен.

Мъжът сега е задържан за 72 часа с постановление на Окръжната прокуратура във Варна, след като във вторник следобед се е предал в присъствието на адвоката си – 20 часа след кървавия инцидент.

Още по темата

Директорът на ОДМВР в града обясни, че на водача е взета проба за алкохол и наркотици, като резултатите все още не са ясни.

Според събраните до момента доказателства балетистът е бил блъснат близо до пешеходна пътека, но не е бил на нея. 

Варненската окръжна прокуратура ще внесе искане извършителят да остане в ареста с постоянна мярка за неотклонение "задържане под стража".

Припомняме, че инцидентът стана в понеделник вечерта – около 19:30 ч. 39-годишният балетист от Държавната опера – Мартин Чикалов беше блъснат от БМВ до входа на морската градина във Варна. По-късно мъжът издъхна в болницата. 

След удара извършителя избяга, но 20 часа по-късно се предаде. По думите на свидетели 25-годишният водач е карал рисково и преди удара. Автомобилът му се е движил с превишена скорост по целия булевард, като за малко не се е ударил в друга кола.

Довечера приятели, роднини и колеги на убития на пътя балетист от Държавна опера Варна Мартин Чикалов организират "Поход за живот". Шествието ще тръгне в 18 часа от сградата на общината и ще спре пред сградата на областната управа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


226
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
75
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако се е сетил в същия момент да обяви колата за крадена, оттърва кожата. В най-лошия случай - условна, лоялност за лоялност.
74
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
максудианец ли е шофьорът?
73
3
 
16
 
! Отговори
Бай Иван преди 5 години
Може да е без книжка и да е джигит ,но BMW то му е 1.8 и ГО му е малка.....А аз с мерседес 124 2,5 д и без нито едно нарушение в последните 20 години трябва да плащам по голяма ГО от него защото вуздуха от моя двигател от горе кога ходи буталото до долу е по голям от на джигита!!Урааааа...само чанч за Бай Иван!
72
16
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 65:По времето на Т.Живков нямаше тоалетна хартия,но имаше кренвирши от месо,а сега има тоалетна хартия и ядеш кренвирши натъпкани с нея.Да ти е "сладко",малоумниче на батко!
71
1
 
8
 
! Отговори
До 74 преди 5 години
Ако имаш български и германски паспорт, единият със сигурност си си го рисувал сам, предполагам германския. Ти си най-обикновен БГ ратай.
70
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ЦинкБрато не си хаби нервите с тези мизерници. Аз като отида в *** наречен българия се отвращавам от просяците там но имайкисе за голяма работа. Те си нямат идея че турците живеят в Германия като лордове. Защото са *** и мното зле инфорвирани. Оставиги да жадуват за една вафла. Те само това заслужават
69
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен 1 преди 5 години
Какво става в тази държава? Къде дреме полицията и държавата?!?! Не стига, че сме най-застаряващата нация в Европа, а имаме и повече избити по пътищата отколкото в Балканската война! Скоро наистина ще останат само роми по нашите земи! Трябва да се върне трудово-поправителният дом и такива като този 25-годишен престъпник да бъдат тикнати там, защото са само в ущърб на държава. Докато законът не започне да удря през ръцете ВСЕКИ, независимо кой е и кого познава, ще гаснем бързо като свещи!!
68
1
 
20
 
! Отговори
Шофьор преди 5 години
кажете как ГЕРБ ще дава 12 лв МЕСЕЧНО по 7 милиона души на ЧАСТНИ ЗАСТРАХОВАТЕЛНИ КОМПАНИИ за здравно задължително застраховане а ЗАЩО не отиват в НЗОК ???
67
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
то щото е много трудно напускане на местопроизшествието (освен ако не се отиде директно в болницата) да се направи утежняващо вината обстоятелство, а присъдата да се увеличи с 1/2. Ха да видим ще се бяга ли?
66
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Шофьортъ е бил от ГЕРБ, тъй като е по-млад.Жертвата е бил от БСП в предпенсионна възраст. Балестистите ги пенсионират на 40 години.Жалко не са му достигнали само няколко месеца.
65
1
 
32
 
! Отговори
Дивия изток преди 5 години
Директорът на ОДМВР в града обясни, че на водача е взета проба за алкохол и наркотици, като резултатите все още не са ясни.Човекът нямал книжка, пък и резултатите от тестовете вече няколко дни не са ясни... И това го коментира някакъв началник в полицията... С тия думи в нормални държави се самоуволняваш. Тука се приема за оправдание :)
64
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нормалните хора не карат БМВ.
63
0
 
24
 
! Отговори
Газ до дупка... преди 5 години
....не разбрах, изтрихте ми коментара, защото нарекох шофьора и скупчината около него пикльо или защото е истина? Мнението на хората не може да изтриете, независимо кой келешав син защитавате!!! Пак ще го напиша....
62
1
 
13
 
! Отговори
Иван преди 5 години
Заради такива *** заглавия ще спра да чета този сайт! Имайте уважение към езика, господа!!!
61
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
По време на комунистическия диктатор Тодор Живков немахме тоалетна хартия и банани, но днеска сме в ЕС и имаме тоалетна хартия и банани и можеме да ходиме в Германия да работиме в завода и да караме БМВ-та на по 15 години.
60
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
все едно съдебната система няма да отсъди адекватно. Човек без книжка и каращ кола е нещо като маймунa държаща ръчна граната, като луд с картечница и т.н. Сбъркана работа.Язък за умрелия.
59
0
 
13
 
! Отговори
гого преди 5 години
как пък го съчинихте заглавието
58
4
 
4
 
! Отговори
House M.D. преди 5 години
От заглавието излиза, че е угаснал талантът на шофьора. От статията не става ясно, че шофьорът се е предал, защото са му обещали да го вкарат в Сливенския.
57
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
След 20 часа чакайте алкохолната проба да покаже нещо
56
7
 
37
 
! Отговори
Жоро преди 5 години
вече има известна закономерност между *** и марката бмв...аз не се сещам за читав човек, който да кара такава кола...всички в по-голяма или по-малка степен са вид ***...