Без книжка, но лети и убива – 20 часа се укрива! Един талант угасна!

24-годишният варненец на два пъти е бил наказван с актове
12 сеп 2018 16:30,
226
Без книжка, но лети и убива – 20 часа се укрива! Един талант угасна!
Прегазеният балетист и БМВ-то, което го помете на пътя. Колаж: Facebook

25-годишният шофьор от Варна, който блъсна и уби 39-годишния балетист Мартин Чикалов, никога не е имал книжка, пишат. 

Заради шофиране без притежание на документ за правоспособност, мъжът е бил наказван два пъти с акт, като единият е от 2010 г., когато 25-годишният убиец е бил непълнолетен.

Мъжът сега е задържан за 72 часа с постановление на Окръжната прокуратура във Варна, след като във вторник следобед се е предал в присъствието на адвоката си – 20 часа след кървавия инцидент.

Още по темата

Директорът на ОДМВР в града обясни, че на водача е взета проба за алкохол и наркотици, като резултатите все още не са ясни.

Според събраните до момента доказателства балетистът е бил блъснат близо до пешеходна пътека, но не е бил на нея. 

Варненската окръжна прокуратура ще внесе искане извършителят да остане в ареста с постоянна мярка за неотклонение "задържане под стража".

Припомняме, че инцидентът стана в понеделник вечерта – около 19:30 ч. 39-годишният балетист от Държавната опера – Мартин Чикалов беше блъснат от БМВ до входа на морската градина във Варна. По-късно мъжът издъхна в болницата. 

След удара извършителя избяга, но 20 часа по-късно се предаде. По думите на свидетели 25-годишният водач е карал рисково и преди удара. Автомобилът му се е движил с превишена скорост по целия булевард, като за малко не се е ударил в друга кола.

Довечера приятели, роднини и колеги на убития на пътя балетист от Държавна опера Варна Мартин Чикалов организират "Поход за живот". Шествието ще тръгне в 18 часа от сградата на общината и ще спре пред сградата на областната управа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


226
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
3
 
12
 
! Отговори
Как може преди 5 години
да четете толкова НЕВНИМАТЕЛНО:постоянно задавате въпроси "КОЙ е на снимката".Пише ЯСНО:Прегазеният балетист и БМВ-то, което го помете на пътя. Колаж: Facebooк.Ако трябва да отговаряте на писмен изпит или тест за интелигентност? Как ще започнете работа? И няма, ако питате за онова, което го пише КАТО ВЪПРОС.
54
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пускайте го бе, и тоя се кълне че човече няма да прави така, освен това сега тъкмо се канел да запише във Свободния нещо да поучи малко.
53
4
 
47
 
! Отговори
Osman преди 5 години
Сутринта един от варненското мвр обесняваше как било нормално да избяга заради стреса от катастрофата. Както и този в Пловдив, който се оказа, че е ангел, а те го обвиняват, че се саморазправял с жена. Народът търпи и спи, в такъв случай мачкай, братче.
52
5
 
16
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 5 години
Тази власт не може да удържи кокала без репресии.Затова отново вдигат заплатите на милиционерите, а платените медии раздухват истерия за някаква война по пътищата с цел да оправдаят бъдещите безпричинни проверки и репресии.Няма никаква война по пътищата !Не вярвате ли ? Проверете !Последните години броят на жертвите постоянно намалява въпреки, че броят на автомобилите расте.Катастрофи с жертви има в цял свят. Даже там, където яздят слонове, а не автомобили.Стига манипулации !
51
3
 
7
 
! Отговори
До 36 преди 5 години
Аз познавам един бивш балетист, който ако ти отвърти само един ще си промениш мнението завинаги.
50
3
 
4
 
! Отговори
Galipoly1915..... преди 5 години
..Ubietca ima i predishni narusheniya..Nujen e strog...ne jestoko otnoshenie kum takiva narushiteli...Otnemane na avtomobila + li6avane ot svoboda...do 20 godini!
49
12
 
4
 
! Отговори
Травестит преди 5 години
Много нежно момче.
48
2
 
50
 
! Отговори
Защо МВР-ВАРНА преди 5 години
и прокурор Лазаров не кажат ИМЕТО на щофьора БЕЗ книжка и да публикуват снимката му? ЧИЕ ДЕТЕ е, за да кара непълнолетен БЕЗ книжка, после ПАК 2 пъти и да бъде "помилван"???Спестява се истината, че балетистът ( на снимката) е ВЪРВЯЛ с велосипеда по пешеходната алея( имало е очевидци!).Започва се ОТНОВО ОНЕВИНЯВАНЕ на този 24-годишен БЕЗ книжка.На КОГО е СИН???
47
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Виновен е пътя. Веднага да му вземат проби.
46
35
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
охооо отново познатите коментари. БМВ-то ли пак ви е виновно, комплексарчета? Вие като карате други марки, това автоматично ви прави примерни шофьори, така ли? Смешни злобарчета. В реалния живот повечето сте мишки, които могат само да се оплакват, да дават акъл и да търсят вината в другите. Но никой не обръща внимание на такива...
45
6
 
5
 
! Отговори
Galipoly1915..... преди 5 години
..ZAKONA NE SPIRA NARUSHENIYATA...PONEJE NARUSHITELITE NE GI E STRAH!...Tozi ..da re4em mlad sugre6il ubietc...riskuva ot 2 do 8 godini!..Pri chisto dosie..sled 3 godinki shte e na svoboda!..Toy edva li shte razbere mukata na blizkite na ubitiya...Nujna e prevenciya...i soleni globi+otnemane na imushtestvoto+zatvor!...Brukni dulboko v joba na prostaka..Toy shte te razbere
44
20
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това на снимката е шофьора.
43
1
 
9
 
! Отговори
пффф преди 5 години
ей на тоя трябваше да направят градански арест... ама спи народа спи
42
4
 
1
 
! Отговори
. преди 5 години
До АнонименУбит и жертва в случая различни неща ли са????"Питам още веднъж - това на снимката убития ли е или жертвата ?"
41
2
 
32
 
! Отговори
Алекс преди 5 години
Не мога да повярвам какви коментари се бълават. Хомота, подигравки. Нищо смислено. Един затъпял до безобразие народ. Толкова е жалко. Явно си заслужава мизерията в която живее. Не му пука за нищо и от нищо.
40
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ама на кого приятелите - на балетиста или на шофьорчетоНа льольо гърбавия!
39
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Очаквам да стане ясно дали шофьора е син я на полицай,я на някой мЪгистрат!
38
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
29 години НИКОЙ НЕ СИ МРЪДНА ПРЪСТА по проблема с джигитите.продължавайте да гласувате за Герб и БСП... и двете с по 10 години престъпления
37
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не разбрах сега, кой от двамата е бил от ГЕРБ и кой от БСП-то.
36
4
 
2
 
! Отговори
до 43 преди 5 години
Ама на кого приятелите - на балетиста или на шофьорчето.Нали точно това попитах.