Без книжка, но лети и убива – 20 часа се укрива! Един талант угасна!

24-годишният варненец на два пъти е бил наказван с актове
12 сеп 2018 16:30,
226
Без книжка, но лети и убива – 20 часа се укрива! Един талант угасна!
Прегазеният балетист и БМВ-то, което го помете на пътя. Колаж: Facebook

25-годишният шофьор от Варна, който блъсна и уби 39-годишния балетист Мартин Чикалов, никога не е имал книжка, пишат. 

Заради шофиране без притежание на документ за правоспособност, мъжът е бил наказван два пъти с акт, като единият е от 2010 г., когато 25-годишният убиец е бил непълнолетен.

Мъжът сега е задържан за 72 часа с постановление на Окръжната прокуратура във Варна, след като във вторник следобед се е предал в присъствието на адвоката си – 20 часа след кървавия инцидент.

Още по темата

Директорът на ОДМВР в града обясни, че на водача е взета проба за алкохол и наркотици, като резултатите все още не са ясни.

Според събраните до момента доказателства балетистът е бил блъснат близо до пешеходна пътека, но не е бил на нея. 

Варненската окръжна прокуратура ще внесе искане извършителят да остане в ареста с постоянна мярка за неотклонение "задържане под стража".

Припомняме, че инцидентът стана в понеделник вечерта – около 19:30 ч. 39-годишният балетист от Държавната опера – Мартин Чикалов беше блъснат от БМВ до входа на морската градина във Варна. По-късно мъжът издъхна в болницата. 

След удара извършителя избяга, но 20 часа по-късно се предаде. По думите на свидетели 25-годишният водач е карал рисково и преди удара. Автомобилът му се е движил с превишена скорост по целия булевард, като за малко не се е ударил в друга кола.

Довечера приятели, роднини и колеги на убития на пътя балетист от Държавна опера Варна Мартин Чикалов организират "Поход за живот". Шествието ще тръгне в 18 часа от сградата на общината и ще спре пред сградата на областната управа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


226
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
135
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
пич продължение на булевард се води пешеходна пътека, заради такива като тебе стават такива инциденти
134
1
 
3
 
! Отговори
T преди 5 години
До П.ПетровАко има изричен светофар за велосипедите и той им свети червено, не сме длъжни да им даваме предимство. Едни такива щях да ги насмета здраво. Правя десен завой, на мен ми свети зелено, а на тях червено, въобще не предполагам, че цялата групичка умници ще продължат направо без да спрат на червения си светофар.
133
0
 
0
 
! Отговори
П.Петров преди 5 години
До Анонимен 99Пешеходна пътека по закон наистина се преминава пеш с бутане, но когато маркировката е с жълти квадрати или ромбове не е пешеходна пътека, а велосипедна пътека, която е маркировка показваща продължение на вело алеята върху пътното платно и завиващите автомобили трябва да осигурят предимство на движещите се направо превозни средства, в случая велосипеди пак по закон.
132
0
 
6
 
! Отговори
112 преди 5 години
ЗАЩО СТРАХЛИВИТЕ СЛУГИНСКИ МЕДИИ УПОРИТО КРИЯТ ИМЕТО И ФАМИЛИЯТА НА ПРЕСТЪПНИКА?КЪДЕ Е СНИМКАТА МУ?ИСКАМЕ ФОТОСИ,СЪЩИТЕ КАТО НА НАДЗИРАТЕЛЯ ОТ ПАЗАРДЖИК БЛЪСНАЛ И УБИЛ ВЕЛОСИПЕДИСТ ПРЕДНИЯ ДЕН!
131
1
 
9
 
! Отговори
дядо Йоцо преди 5 години
Държавата ви била виновна, полицията, съдиите на вас Българите! А родителите къде сте? Да възпитавате децата си да не крадът, бият, да не мислят зло-на всичко добро и ценностна система на добър гражданин А? Вие сте огледалото на детето си-то става бандит като Вас! Тоя крет"ен от 15 годишен е изпечен бандит, не заради слабата ни държава, а заради баща си! Не учителите са ви виновни и полицаите, а Вие РОДИТЕЛИТЕ! БУРЕНИ И БУРИ ПОСЯХТЕ, БУРЕНИ И БУРИ ЩЕ ЖЪНЕТЕ-" БИБЛИЯТА"Жалко за интелигентното мо
130
0
 
6
 
! Отговори
георги преди 5 години
Карането без книжка би трябвало да е равносилно на тежко престъпление и би трябвало за него да има тежко наказание!! Трябва с общи усилия да искаме промени в тази система за да станат реалност. Само с коментиране по разни сайтове нищо няма да се промени.
129
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нямал книжка за шофиране то тогава и автомобила не е негов освен на хартия купил-продал,но застрахован,чийто са му издали такива как Олимпик кат за олипиции по формули и бобслей с кривки разни с влизания и излизания от тях с разни наклони,виражи как стана въпрос напоследък и сцепления с пътя,виадукта,карат кат че ли смазани гуми що шейна,явно презастраховани от тип покритие на настилките модерни как на зимни олимпиади през другите три сезона на годината за туй полукълбо,но при пропуски кой плаща
128
1
 
0
 
! Отговори
До 131 преди 5 години
За съжаление НИЩО не си разбрал.
127
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ние сме в състояние на гражданска война.*** срещу нормални хора.За съжаление *** печелят.
126
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кой и как е допуснал човек без книжка да регистрира автомобил на свое име? И като е хващан и преди без книжка защо не търка креватите в затвора или поне не му е конфискувано бмв-то? Пак ли ще се покажат джигитите да казват как не било важно да имаш книжка щото видиш ли карали по-внимателно от тези с книжките? Жалко за убития...
125
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"24-годишният варненец на два пъти е бил наказван с актове"Жалко за жертвата, първо да кажа, преди да ме оплюят първичномислещите смешници.Относно актовете, кой колко акта имал, това е тъпo и смешно! То и на мен мой познат полицай ми написа 3 акта за 1 месец! Но не защото съм направил нарушение, а защото полицаят мрази родителите ми!
124
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До кога някакви о.трепки ще мачкат и убиват качествените и нормални хора. До кога няма да има правосъдие в тази страна. Без спазване на закона от всички и без нормална правораздавателна система ще се затрие всичко нормално. Тия управляващите явно са сляпи, глухи и нями, щом позволяват такава анархия.
123
0
 
6
 
! Отговори
ля ля преди 5 години
харесва ми като чета че резултатите от теста за наркотици и алкохол са неясни!
122
1
 
21
 
! Отговори
Waffen SS преди 5 години
Това за мен извършеното е предумишлено убийство.Защото той умишлено се е качил в колата ,умишлено е запалил двигателя, умишлено е подкарал автомобила ,умишлено е участвувал в движението по пътищата ,умишлено е карал с висока скорост,в нарушение на правилника и знаците.Според мен,тъй като в България няма смартно наказание за предумишлено убийство ,той трябва да е осъден на "до живот"
121
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Поход за живот не впечатлява никого и абсолютно нищо няма да постигне. Промяната идва когато се поеме на поход за обратното.
120
4
 
13
 
! Отговори
Реалист преди 5 години
Не ЗАБРАВЯЙТЕ всички тези трагедии който се случват абсолютно ВСЕКИ ден с помоща на държавата когато отивате и гласувате! Не си значим,когато подкрепяш доказани престъпници с гласа си.Без значение от коя партия са !Значим си и правиш нещо добро за себе си и близките ти когато НЕ ПОДКРЕПЯШ доказаните престъпници които вече 30-ет год.управляват геноцида в абсурдистан.
119
1
 
24
 
! Отговори
Бг.реалност преди 5 години
Това което НАЙ-много ме шокира е факта,че въпросния убиец е не 1-ин,а 2-ва пъти спиран от полицията която е установявала,че кара без книжка.И?Написани са му 2-ва акта и дотам.ТОВА ЛИ Е закона в абсурдистан? Шофьора на БМВ-то е оръжието,но УБИЕЦА Е чалгария и всички доказанипрестъпници в парламента които създават реалноста в която живеем.
118
2
 
2
 
! Отговори
До 124 преди 5 години
АБСОЛЮТНО ПРАВ СИ !Истината обаче боли....оттам са и минусите ;)
117
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Убиецът два пъти е спиран от полицията и е хванат без книжка. А колко ли пъти още е шофирал без да е хванат? Този е някой неграмотен тъмнозелен, защото, ако беше синковец, тати щеше да му е купил и книжката.
116
7
 
15
 
! Отговори
Емигрант преди 5 години
България е държавата на живият и вечен бае ***. Измряхте, избихте се, но няма да се оправите никога, защото така ви харесва.