Барети задържаха Бирмата – претърсват "Бест"

Властите са по следите на тартори за пране на пари
14 сеп 2018 13:37,
18
Барети задържаха Бирмата – претърсват "Бест"
Снимка: Архив, Булфото

Спецчасти изведоха с белезници Евлоги Станоев – Бирмата от заведението му в София.

Тежковъоръжени служители изведоха мъжа под конвой до черен автомобил, съобщи "24 часа".

От сутринта Спецпрокуратурата и Жандармерията са затворили сръбския ресторант "Бест", бившият "Кошарите", и извършват претърсвания. Заведението е собственост на Голямата Бирма.

По-рано днес стана ясно, че се разследва престъпна група за пране на пари и търговия с незаконни цигари, но задържаните към момента 23-ма души, срещу които са повдигнати и обвинения, не са сред "мозъците" на бандата.

От сутринта барети претърсват и изземват в София офиси на дружества, които стопанисват заведенията "Везувий" и "Сръбски ресторант Бест". Разпитани са множество свидетели.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
8
 
11
 
! Отговори
Боко преди 5 години
Боко мафиоза е задигнал към 3 милиарда евро.Цялата държава е тотална КОРУПЦИЯ.МВР ,Прокура,съд,здравеопазване...Гетото на Мафията!!!
13
3
 
7
 
! Отговори
Тиквоний Велики преди 5 години
гледам държавата яко се мобилизира.Хващат се перачи на пари,хващат се незаконни фабвики за цигари,яко се търсят пари пт длъжници на НОЙ и тн. Или държавата се оправя леко полеко или просто наще кАдърни депутати им трябват пари за нещо...аз мисля че е второто :)
12
5
 
11
 
! Отговори
До 9 преди 5 години
Споко. Ако след време изкарат кирливите ризи на Боко, ще ти падне ченето.Само да загуби трайно властта или да се поболее и да престане да е удобен за чуждестранните октоподи, на които предано служи, такива скелети ще изкарат от гардероба му, че свят ще ни се завие.
11
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ПО-долу, герберите са в екстаз.Само да кажем, че вашия вожд Бай *** е толкова обвързан с групи и групировчици, точно колкото и БСП и ДПС.Та, не се радвайте толкова.А и няма данни този от статията да е свързан с БСП.
10
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни."
9
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Otide BSP
8
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нали обича Павел и ще му ражда бебе защо ще се тресе за Бирмата?Ако обичаш един мъж какво и стигнеш дотам да му родиш бебе не ти пука особенно за бившия, ако ще да лази и да търси майка си.
7
2
 
30
 
! Отговори
waffen преди 5 години
Аки сте истински барети ще влеьнете в парламента и ще арестувате всички 240 и после всички други били на власт ама сте платени *** и такива ще си отидете .Хайл Хитлер
6
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сега ще разтърсат жената недейте така в деликатно състояние.
5
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако искат пак я поканете в Сърбия този път да ви пее на ушенце.
4
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Преслава маа *** по Турция и се прави на света вода ненапита.
3
5
 
16
 
! Отговори
месара преди 5 години
престанете да чупите касичките на бсп_то бе! крайно време е другарката "истина" нинова да даде изявление и да спретне протест! ама защо ли мълчи......?!
2
0
 
28
 
! Отговори
sante_dog преди 5 години
Защо ли обаче прокуратурата заобикаля бизнесмените близки до една парламентарно представена партия?Иначе браво! Само да не стане като с Вълчо/Ветко дето го задържаха ама той бил във Франция...
1
1
 
42
 
! Отговори
врата в полето преди 5 години
Бирмат@ , Угандата , Сомалията.....изучиха географските атласи тез к***тили...........