Горна Оряховица почете паметта на прегазената Ани

Приятелите й призоваха шофьорите за толерантност на пътя
14 сеп 2018 22:26, Красимир Ангелов
20

Съученици, приятели и близки се събраха в центъра на Горна Оряховица, за да почетат паметта на 14-годишната Ани. В началото на месеца тя беше прегазена на пешеходна пътека. Връстниците на момичето настояха да бъде освежена пътната маркировка, да се монтират повдигнати пешеходни пътеки и да бъде осигурено повече осветление на рисковите места.

Още по темата

Момичето беше прегазено от патрулен автомобил на частна охранителна фирма, докато пресичало пешеходната пътека пред дома си.

Събралите се днес призоваха шофьорите за толерантност на пътя.

Майката на Ани се обърна към отговорните институции и поиска обезопасяване на улиците в Горна Оряховица, за да няма повече трагични инциденти на пътя.

45-годишният охранител, който прегази момичето тази седмица, беше пуснат под домашен арест. По случая е образувано досъдебно производство.

Още вижте в следващото видео на телевизия Bulgaria ON AIR
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
2
 
2
 
! Отговори
Свиня преди 5 години
Проблема е в липсата на възпитание и върла простотия на хорта в това общество.Лоша маркировка нелепа организация на движението.Липса на елементарни навици и познания и на пешеходци и на шофьори.В случая жалко за детенцето. Жалко че никой не я е научил че не се пресича пред зад автобус дори и на пешеходна пътека. Жалко и за шофьора че е бил на кофти място в кофти момент с неточна преценка. Трябва да се върне обучението в училище по безопасност на движението. Трябва всеки да свърши своята раб
13
0
 
5
 
! Отговори
113 място по Свобода преди 5 години
До Анонимен 12Е как да чуете, има ли свободен журналист да го напише, когато убиецът е МУТРА?Нали по този начин общественото мнение може да се обърне СРЕЩУ убиеца (мутрата)?
12
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
По брой на прегазени деца на пешеходни пътеки сигурно страната е на първо място както процентно спрямо прегазени на пътя възрастни,също блъснати и осакатени на пешеходните пътеки деца спрямо ,възрастни хора,също процентно и реален брой прегазени деца на пешеходните пътеки спрямо децата като население и брой на децата 1 към 100,както и спрямо общото население,също блъснати и осакатени в процентно и реален брой спрямо децата като население и населението общо,ако се зачетат други случаи броят расте
11
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
С призоваване, апели към шофьорите няма да стане. Държавата трябва да си влезне в ролята и да се взимат превантивни мерки. Също така- повече камери и ефективност при налагане на глобите. Иначе ще заприличаме на западняците с техните плюшени мечета и свещички, дето борят терористите
10
0
 
16
 
! Отговори
? преди 5 години
Убиецът имал ли е криминално досие?И как работи като охранител?
9
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Никакъв домашен арест.......................ефективна присъда и в затвора !!!
8
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Шофьорът, прегазил момичето осъден ли е??Или е някакъв връзкар и е пуснат на свобода под гаранция???Това е важното................това напишете!!Жалко за момичето.............само на 14 е била!!!
7
11
 
4
 
! Отговори
fake news преди 5 години
До Анонимен 1а смъртна присъда за изтекла винетка и глоба от 6-40 милиона не искаш ли? такива тъпизми няма никъде. погледни какви са присъдите за убийство на пътя по непредвазливост в която и де държава да решиш. ама да си говорим шоково нали...
6
2
 
16
 
! Отговори
Питанчев преди 5 години
Попитали един мъдрец.- Учителю , дълго ли ще чакаме да стане по-добро ?- Ако чакате, ще е дълго .
5
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Казват, че времето на Соц. диктатурата било зло. възможно и така да е, но едно зло нивелираше друго зло - българският манталитет!!!!!Днес злият Соц. го няма, липсва защитният механизъм който ни пази от самите нас и ние си върнахме своя първичен тих характер и поведение, такива каквито винаги сме били 70% от населението са пълен ".....", както се беше изразил професор Иво Христов и един Пожарникар преди него!Те, това сме ние в по-голямата си част!Жалко за невинното дете!
4
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
и трите коментара много сте правиза съжаление ужасът е пълен
3
0
 
24
 
! Отговори
време е преди 5 години
Изби се тоя народ!Избиха го,оглупиха го,той изгуби чувства и морал.Това е поредния случай.Ако е изключение ще е прецедент,но не е.Роднините и бащата да купуват пушка и да овъзмездят убиеца!В България само така ще се променят нещата -щом не може като в Европа,нека е като в Албания.Щото и те ни задминават вече...
2
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абсолютната деградация на обществото. Едно и също и пускане под гаранция.Убитите са виновни...Държавата на Биг-брадър, Фермата и т.н.
1
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това няма да се промени докато няма нормални закони.Например 15-20 години затвор и глоба от 400-500 хиляди.Без право на прехвърляне на собственост докато трае делото.Сега тоя ще му дадат условна както винаги най-много 3 години с добро поведение 2020-та отново е на пътя пиян и дрогиран да убива хора.80% от охранителите в България са някакъв вид престъпници по принцип.Незнам какво охраняват ама лошото си го правят.