Жители на Баните блокираха пътя за Кръстова гора

Над 50 години въпросната отсечка не е ремонтирана
14 сеп 2018 17:00, Анисия Иванова
17

Навръх Кръстовден жители на община Баните блокираха пътя за Кръстова гора и за Смолян. Хората от няколко населени места направиха жива верига пред Юговското ханче в знак на протест.

Около 100 души се включиха в блокадата на пътя. Те настояват спешно да бъде решен проблемът с пътната връзка Загражден – Белица, който над 50 години не е ремонтиран.

През зимата отсечката е непроходима и така хората са откъснати от света. Местните са категорични, че ремонтът на пътя ще улесни достъпа на туристи до балнеоложките центрове в района, съобщава Bulgaria ON AIR.

От Агенция "Пътна инфраструктура" съобщиха, че е започнала процедурата по строителството на пътя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
4
 
! Отговори
месара преди 5 години
тия протестиращи защо не протестираха за тоя път, преди десет години, или тогава състоянието на пътя не им пречеше, а сега на днешния ден се активизираха?! бсп_то наистина са тръгнали по села и паланки!
14
1
 
3
 
! Отговори
ШибиРиби преди 5 години
До ГробокопачКомунистите бяха празни манерки, виж комсомолците като Корнелия се по изучиха и са жилави червеи дето си променят формата и се приспособяват навсякъде но си остават гаден и мръсен вирус в основата. Трябва да се унищожават с огън и жупел
13
1
 
2
 
! Отговори
ШибиРиби преди 5 години
Пътниците за Асеновград Ибаните у левата лента
12
7
 
2
 
! Отговори
Гробокопач преди 5 години
До ЧокиМомче, ти комунист, виждал ли си на живо? Ако, не си, погледни Вожда си, Бойко Методиев Борисов от Банкя. Това е истински комунист! Истински партиец! С горда червена книжка при това. Корнелия, няма как да е комунистка;))) Може да е била ком.сек., но това е сигурно за Цветан Цветанов, не за нея, както и за шефа на Община Родопи, Пламен Спасов. Колкото до вашето правителство, не е необходима точна дата,за да падне! ТО ВЕЧЕ Е ПАДНАЛО!
11
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ами да си стачкуват там как не ги е срам да правят това на такъв голям християнски празник ами да там не са християни, вярно, безобразие хората отиват с вяра към Кръстова гора а те дошли от м.айната си да стачкуват точно там,е,не всички луди са в лудницата.Това е най малко атеизъм,а за друго да не говорим.
10
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Еееххх...
9
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
преди 30 години там беше ловното стопанство на пенчо кубадински и бай тошо.Обикновен човек там не можеше да припари.Сега там е ловното стопанство на тодор Батков.Явно пак целта е да не се припарва там.
8
0
 
4
 
! Отговори
Бети преди 5 години
Да,няма пълномощия да асфалтира.Той е упълномощен от БСП само да критикува.Човек с чест и достойнство не би допуснал да го манипулират.Но независимият ,обединителят на нацията няма такава.Трябва да си мъжкар,за да имаш тези качества,а не маша.
7
8
 
8
 
! Отговори
Чоки преди 5 години
Комунисти,наистина ли си повярвахте,че на 16 ще свалите правителството.*** за сега успешно ви промива мозъците,ако имате такива.Добре,че сте една жалка част.Е, доста платени клакьори ще има.Курналелка е дашна.
6
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Никакъв път за комунистите. Асфалта не се яде.
5
4
 
5
 
! Отговори
50г.? преди 5 години
До АнонименТе 50г. го чакали тоя път, според теб дали не са гласували за всички възможни?
4
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ГЕРБ организират ПР-акции по цялата страна и налагат тотална медийна цензура.Знаят, че им остават още 2 дни.На 16-ти отиват в небитието - при колегите и приятелчетата им от НДСВ.
3
8
 
7
 
! Отговори
Бен Ган преди 5 години
До 1Добре псувате Борисов. Ама принципно да питам, БСП ли предлагате? Щото разбрах за него, и аз така мисля. Но БСП не са и няма как да са алтернатива или да доведат до по-добро.
2
3
 
6
 
! Отговори
ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ преди 5 години
снощи нема задаржани жорналисти! това са комонестически манипулаций!
1
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Смешни и жалки тикволандци. Нали гласувахте за мутрата. Какво сега плачете срещу Президента. Той няма пълномощия да асфалтира.За разлика от Банкянския тлъстак, който работи в Пътното и краде като за Световното.