Автобус с пътници пламна на АМ "Люлин"

Хората са свалени от превозното средство, няма пострадали
17 сеп 2018 14:52, Петя Славова
22
Автобус с пътници пламна на АМ "Люлин"
Снимка: Кадър, Нова тв

Пореден инцидент с автобус с пътници в страната. Случаят е станал на автомагистрала "Люлин, където в участъка между втория и третия тунел в посока София е пламнало в движение превозното средство.

Сигнал за инцидента е постъпил окло 13.30 часа и в момента пътни полицаи регулират движението в участъка, информира МВР.

Превозното средство е отбило в аварийната лента и пътувалите в него деветима пътници са слезли невредими. Свален е и багажа им от автобуса. Незабавно към мястото са насочени екипи на пожарната.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още по темата: автобуспътнициАМ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
2
 
5
 
! Отговори
месара преди 5 години
преди да тръгне е минал на тех. преглед, всичко му е било на ред! ама то по тия лоши пътища......, нали другари!
18
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ТРЪГВАШ ЗА НЯКЪДЕ С ОБЩЕСТВЕН ТРАНСПОРТ И НЯМАШ ГАРАНЦИЯ, ЧЕ ЩЕ СТИГНЕШ ЖИВ. РУСКА РУЛЕТКА.ПРАВИЛОТО ВАЖИ И ЗА ГЕРБЕРАСТИ -И ТЕ НЕ СА ЗАСТРАХОВАНИ.КОЛКО ВЛАКОВЕ И КОЛКО АВТОБУСИ ПЛАМНАХА И ИЗГОРЯХА.ГОЛЯМ КЪСМЕТ Е, ЧЕ ДНЕС НЯМА ПОСТРАДАЛИ.
17
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Добре че тоя път няма пострадали. Ама все пак асфалта и мантинелата са виновни.
16
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Обаче пок афтобуся не е скапана "Чавдар"-ка нал тъй ? Ми мудерин и западин.
15
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Съвсем малко по-късно или рано, да се беше случило в някой от тунелите .. и пак щяха да се изреждат разбирковците по всичките телевизии какво трябвало да стане, че да не загинат тези хора.
14
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За малко и щели да се спасят
13
12
 
11
 
! Отговори
ЦК на ГЕРБ преди 5 години
Пак ли Бойко Ви е виновен,бе човешки ***?! Направете протест и за тоя запален трошлак!!!Пишете се превозвачи ,а карате 30годишни бараки !!!
12
5
 
7
 
! Отговори
Разумен преди 5 години
Най добре да забранят автобусите - няма автобуси, няма проблеми, както би казал чичко Сталин.
11
4
 
9
 
! Отговори
Аз преди 5 години
Карането с включени лампи на коли непредвидени за това е като да караш от софия до варна на 2 скорост, все някога ще прегрев и кутията и мотора! Пълна глупост
10
8
 
12
 
! Отговори
Корнелия преди 5 години
Бойко защо не е отишъл да го загаси? ОСТАВКАААААААААААААААААА19375
9
3
 
13
 
! Отговори
шматка преди 5 години
До 6По твоята логика требе сички да сме изгорели.Причината е в остаряла инсталация с напукана изолация.Множество байпаси направени от жичкаджии които си нямат хабер от тази работа(колегата по долу ти го е написал)Омазнени кабели изолации....Общо взето всяка машина си има праг на безопасна експлоатация.Нищо не е вечно
8
6
 
20
 
! Отговори
Шишо преди 5 години
Такситата возят пет човека и имат ограничения на възраста.Автобусите возят по 50 и няма ограничения.Пак говорете че власта няма вина
7
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Изгубих броя на злополуките с автобуси в бг през 2018. Поне журналистите да бяха написали от коя фирма е автобуса.Трябва да се направи черен регистър на лошите автобусни фирми.
6
8
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Докога да повтарям че при високи температури съчетано с включени фарове през деня инсталацията прегрява и се запалва. В двигателният отсек на автобусите и автомобилите е пълно с кабели. Тези кабели се нагряват веднъж от двигателя и втори път от включените консуматори. Фаровете са предназначени да работят вечер. Тогава охлаждането е по високо и няма опасност от стопяване на кабели и пожари. Но за да го разберат селя.ндурите трябва да са прочели поне една техническа книга което съмнително.
5
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако бяха с колани щяха да слезнат другия път.
4
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Haffen die Warheitа бе в тая бойковина си е чист късмет вече да стигнеш за където си тръгнал. Иначе се присмиваме на плотестиращите.......................Що не си гледаш работата, а ? Бойко е виновен и за това - *** !!!!!!!!!!!!!! Сигурно е виновен и че не си пораснал достатъчно умствено нали.
3
8
 
15
 
! Отговори
Haffen die Warheit преди 5 години
а бе в тая бойковина си е чист късмет вече да стигнеш за където си тръгнал. Иначе се присмиваме на плотестиращите.
2
3
 
22
 
! Отговори
Трол преди 5 години
Направо да ги забранят тези стари автобуси, или всякакви манипулации по електрическата им мрежа. Всеки който разбира и не разбира слага, свързва и какво ли още не към елекрическата мрежа на автобусите без да се мисли за размер на кабели и предпазители. Много често взеха да горят тези машини. Въпрос на време е за сериозна злополука вследствие на пожар...
1
5
 
25
 
! Отговори
WOW преди 5 години
Новият министър на транспорта да подава оставка преди да са го избрали!