Кърваво ПТП: Загинаха 2-годишно и млада жена!

Шофьорът – без книжка, с много наранявания
17 сеп 2018 15:15, Петя Славова
43
Кърваво ПТП: Загинаха 2-годишно и млада жена!
Снимка: Bulgaria ON AIR

Двегодишно дете и млада жена от врачанското село Габаре са загинали през изминалата нощ в тежка катастрофа. Инцидентът е станало в 01:50 ч. на пътя между град Бяла Слатина и с село Попица, предаде Bulgaria ON AIR.

Шофьор без книжа карал автомобила и го ударил в крайпътно дърво. На предната дясна седалка седели 22-годишната жена и детето, които загинали на място.

Шофьорът е настанен в болницата в Бяла Слатина с много наранявания.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Босият колкото и нестандартен да ви изглежда се бори точно срещу това.Близо 7000 заловени без книжка?Колко още карат по пътищата?Главният виновник Московски бе наказан от БОГ,но това не оправя нещата.Номинираният Желязков криминално проявен замесен в аферата Костинброд,където ГЕРБ според една дето си изправи гърбавият нос трябваше да спечели с 90%,чрез приготвени бюлетини.
28
0
 
6
 
! Отговори
Наблюдател преди 5 години
Забележете на шведа колко му пука за собственото семейство-кара без книжка, детето на предната седалка, а представвте си колко му пука за останалите участници в движението. В Швеция така ли ще кара? Бог да прости загиналите!
27
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 10Не, разбирай че като няма книжка той съзнателно нарушава закона след което убива двама души. Това не мога да ти го кажа по-просто, дано да го разбереш
26
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ВескоОк, имал 2 глоби! Работа на НАП е да ги прибере. Как и кои са му издали тези глоби без наличие на книжка, никога невзета?
25
1
 
5
 
! Отговори
Discovery преди 5 години
До изопачавате нещатаПо-правилният отговор е, че докато в една държава има индивиди като теб, които мислят, че пътищата им са виновни за сакатлъците дето ежедневно се случват... то тези сакатлъци ще продължават да се случват, щото същите карат като диваци мислейки си, че квото и да стане накрая пътя ще му е виновен... Дано да нямаш автомобил и дано не караш, че точно заради такива маллллоумници като теб с твоя начин на мислене правят най-големите бели... опази боже от такива :( :( :(
24
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До изопачавате нещатаКое е изопачаване? Че е без книжка? Че на предната седалка сигурно без колан е жена. Че на предната седалка без детско столче е дете под 3години? Нали шофьориге са от тези, дето правят некачествени пътища и ремонти. Дето крадат от материалите. Дето неспазват технологиите! И аз искам 80% да не са такива!!!
23
4
 
2
 
! Отговори
изопачавате нещата преди 5 години
Когато в една държава не може да се кара нормално поради липса на пътища ,а трябва постоянно да заобикаляш дупки и да висиш по умни светофари ,и да нямаш една магистрала като хората , а в градовете като бонус всичко е разкопано от мерак за крадене ,то българският шофьор и всеки друг започва да кара ,като ДИВАК -- кара и ПСУВА и е готов да се БИЕ с всеки--- за това аз не обвинявам шофьорите и не искам високи глоби ,а искам други пътица... за пример Германия, Франция и прочие.
22
1
 
6
 
! Отговори
Веско преди 5 години
До Къде спи КАТ?Хората ти казаха, това е административно нарушемие и се налага глоба. Кво ти е виновен КАТ? Оня дето сгази колоездача във Варна никога не е имал книжка и има две глоби. Не е работа на КАТ да следи дали са платени, а на НАП.
21
1
 
11
 
! Отговори
Део преди 5 години
Шведите имат съзнание имат и хубави пътища.тука ни пътища нито съзнание нито контрол.Е как няма да се избиват хората.Че при едно задръстване и аварийната лента вече е заета.*** и прости овце сме
20
0
 
7
 
! Отговори
Asparuh преди 5 години
Двойно от ограничението в Швеция е колкото една тяхна надница.И повярвай ми че съзнанието им не идва от глобите.Ходя доста често там и ако отидеш ще ни направи приятно впечатление.А навсякъде има пияни и дрогирани.
19
0
 
13
 
! Отговори
Хмм преди 5 години
По закон книжка се взема ако си грамотен . Спират полицаите някого ,вядят вестник викат му чети. Не може?? Бац книжката! Не иска да чете?? В неделя в училището комисия полицаи учители..диктовка и пак книжката и 500 лв минус. Стига с този електорат.. нали има закон да се спазва. Друг е въпроса за секс с малолетни..с помощи и..много други
18
5
 
5
 
! Отговори
До 17 Аспарух преди 5 години
Неграмотно разсъждаваш. В швеция правилата се спазват, защото държавата налага спазването им. Тези тови шведи, като дойдат в България и видят, че няма никакъв контрол по пътищата, започват да шофират по-опасно от българските шофьори. Така е не само с шведите - чужденците като дойдат в България започват да шофират по най-дивашки начин, заради пълната липса на контрол. Ние поне внимаваме, понеже знаем какво може да се случи, а те са като отвързани.
17
1
 
13
 
! Отговори
Asparuh преди 5 години
Освен,че има много неграмотни шофьори хората нямат съзнанието да спазват реда.Ходете в Швеция да видите как ферари спазва ограничението а тук разпадналия се голф кара като луд.
16
0
 
11
 
! Отговори
Къде спи КАТ? преди 5 години
Шофират без книжка, защото КАТ не работи.Шофират пияни, защото КАТ не работи.Правят се десетки милиони нарушения всеки ден. защото КАТ не работи. В държавите, в които държавата контролира спазването на правилата, това е рядкост.
15
1
 
11
 
! Отговори
Веско преди 5 години
Не разбирам защо се джафкате. Щом по пътищата и улиците ежедневно могат да ти налетят пияни, дрогирани или неправоспосбни шофери, значи държавата не е осигурила мерки това да не се случва. Аз освен за увеличени глоби и застраховки други мерки не съм чул последните 20 години. И не знам друг освен законодателната и изпълнителната власт, който може да направи нещо
14
0
 
25
 
! Отговори
Хмм преди 5 години
Швед??Хора големи райони в страната поШведяха.Живее се на социал на инвалидност. Населението скучае чуди се какво да прави и от една глупост на друга. Няма централна власт всичко се свежда до избори. Не шведското население е изоставеноЕдна шведка по разни програми с 5 деца ( кое писано с епилепсия кое с астма) взема над 2500 лв. Отделно берат желязо и каквото им падне. Абе ужас. И държавата НЕ ИСКА да се справи с тази епидемия
13
0
 
2
 
! Отговори
Marin Ruseborn преди 5 години
До номер 10Нямам думи да Ти отговоря на убеждеието!
12
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 10Все пак ако беше карал шофьорски курсове може би щеше да е научил нещо. Примерно как да кара така, че да не се удря в дърветата.
11
2
 
15
 
! Отговори
... преди 5 години
А, какво прави 2годишно дете в 2ч през нощта? Да не говорим за това, че е било на предната седлака. Този ако оцелее да му турят въжето директно.
10
17
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Иван ПешевДа разбирам Иванчо, че според теб, ако шофьора от въпросния случай е имал книжка, тя щеше да предпази жертвите и те сега щяха да са живи и здрави? Липсата на свидетелство за правоуправление, употребата на алкохол и т.н., са утежняващи вината обстоятелства, но не и причината за инцидента. А глупавата ти аналогия с огнестрелно оръжие, не се нуждае от коментар, за всички е ясно, че си доста елементарно-простовет човек.