Младежи загинаха на място, пак край Бяла Слатина

Газовата бутилка на колата им гръмнала след удар в дърво
42
Младежи загинаха на място, пак край Бяла Слатина
Снимка: архив, БулФото

19-годишен от Плевен и 18-годишната му приятелка загинаха на пътя от Бяла Слатина за Габаре.

Момичето било бременно в осмия месец според неин близък от Бяла Слатина, повикан от полицията на мястото на сблъсъка, съобщи "24 часа".

Още по темата
Газова бутилка на автомобила е гръмнала и е убила на място двамата, твърди очевидец на трагедията.

"Фолксваген голф" първо се е блъснал в крайпътно дърво, а при удара двигателят му изхвърчал на метри. Газовата бутилка на колата се е взривила и убила на място двамата пътуващи. 

В колата пътували още двама, които са пострадали при взрива и са приети в спешния център в Бяла Слатина.

Инцидентът е станал около 14 ч. днес почти на същото място, на което пиян нацели с колата си дърво и уби 2-годишно дете и 22-годишна бремена жена в понеделник.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сега разбирате ли що на българина свестни пътища не му трябват. Щото се пребива до смърт на тях. Ако беше дупка до дупка, щеше да си кълне още герб на воля и да си пие ракията вечерта.
18
8
 
3
 
! Отговори
Банчо преди 5 години
Вярно е че нямат култура на каране в бг,но и пътищата са износени..асфалта се е гланцирал като стъкло...
17
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До някой 25То щом двигателя е излетял от карусерията то значи газовата бутилка се е преместила в купето и Бум!
16
0
 
25
 
! Отговори
някой преди 5 години
Той пишещия новината и той толкова акъл има! Газовата бутилка е отзад! Ако беше гръмнала щеше да опържи първо ония двамата отзад. Просто поредния *** въобразил си, че е Шумахер.
15
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"при удара двигателят му изхвърчал на метри"Бог да ги прости, но май шофьора е карал доста бързо.
14
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Браво, тъй се прави, качествено . Незнам какъв е пътя в този участък, но по-вероятно е да са закърпили траповете и селските батки да настъпват до ламарина,за да впечатлят местните пръчки.Ако пътя е като този за селото на баба ми , къде и 40км/ч не мож вдигня, надали ще се трепят всеки ден
13
3
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
При удар след който моторът изхвърча от колата, взривът на газовата бутилка е най- малкият проблем.Ама тука целта е да се плюе по газта.......Интересно бензиновият резервоал дали не се е взривил първи, той е доста по- крехък от бутилката за газта.
12
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тези не са загинали при катастрофа, а в следствие на взрив от газова бутилка. Ушеф така магери статистиката и отчита спад в броя на загиналите в катастрофи.
11
3
 
34
 
! Отговори
+++ преди 5 години
Наколко неща следват от тази постна новина.Първо, явно шофьорски книжки на младежи не трябва да се дават. Като навършват примерно 50 години, може.Второ, катастрофа почти на същото място, означава, че нещо не е наред и с пътя.Трето, май има превишена скорост, което означава, че КАТ пак спи и не работи. Нарушения се извършват само когато няма контрол.Последно, защо ли ми се струва, че всички в колата са неграмотни и нямат право да шофират...
10
1
 
18
 
! Отговори
Брадвата преди 5 години
До АнонименТия места с "безвремието" - особено ако си пиян *** и караш със 150 по завоите - тотално изпадаш в безтегловност
9
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пак ли настилката е виновна, кога ще вземете проби?
8
7
 
38
 
! Отговори
Жо преди 5 години
СПОРЕД МЕН, причината за много от катастрофите е небрежното придържане на волана с лявата ръка. При критична ситуация, времето за реакция е от 1 до 2 секунди. След това вече си хванал волана с две ръце, но дали не е късно?Така се случи и с автобуса на магистрала Тракия. Някяква жена с Рено го побутнала по лявата предна гума и той- хоп в канавката. Ами, като не държи здраво волана- това ще стане. Погледнете шофьорите на автобуси- те не държат волана, а се подпират на него с лявата длан.
7
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 4ПрЕАтелю, който изпадаш в безвремие и караш кола, обърни се към лекар и върни книжката ако не искаш да убиеш себе си или друг и не карай повече. Може да е епилепсия или психически проблем - повярвай ми сериозно е.
6
1
 
43
 
! Отговори
Перко Изперков преди 5 години
Бас ловя ,че е без книжка..Не му е първото нарушение.Кара пиян или дрогиран.Стар познайник на полицията.От същата порода като вчерашния полот!
5
2
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ударът е толкова силен, че двигателят на колата изхвърча на метри, но газовата била виновна за смъртта им ...според мен този, който е засадил дървото е два пъти по-виновен, да се намери и осъди веднага
4
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пак няма имена - значи нищо не се е случвало. И на ме ена жена вчера на пазаря ми речи че един се е ударил с кола.
3
45
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Има проклети места по всички пътища. Много народ не вярват в бабини деветини но е истина. КОЛКОТО И ДА Е ВНИМАТЕЛЕН ВОДАЧА В ЕДИН МОМЕНТ НЕВИДИМА СИЛА ГО ЗАСЛЕПЯВА И ИЗВЪРШВА ДЕЙСТВИЯ КОИТО НЕ СА СВЪРЗАНИ С РЕАЛНОСТА. ИЗПАДАЛ СЪМ В ТАКОВА БЕЗВРЕМИЕ И МОГА ДА КАЖА ЧЕ Е СТРАШНО. Добре че никога не карам по такива пътища с повече от 50 км. та се разминах с най страшното. Невидима сила те обезсилва реакциите ти се забавят и изпадаш в безтегловно състояние мозъка спира за минути да ти се подчинява.
2
8
 
25
 
! Отговори
Беселина преди 5 години
За съжаление, липсата на държава и тук взе две жертви. Щом може всичко - дори да караш с превишена скорост, без книжка, без технически преглед, без застраховка, без спазване на правила... Типичното за нашата географска област "на мен не може да ми се случи"... Жалко за младите хора, жалко за нероденото им дете.
1
4
 
58
 
! Отговори
4i4o dяdko преди 5 години
за да изхвърчи двигателя смятайте каква е била скоростта..