Дни след началото на училището: Момче с комоцио след бой

Десетокласникът е настанен в болница с охлузвания и рани
Обновена: 20 сеп 2018 21:41 | 20 сеп 2018 21:21,
29

Бой в благоевградско училище вкара дете в болница с комоцио. Инцидентът става в обедната почивка на охраната на учебното заведение, предава Bulgaria ON AIR.

Момчето слиза, за да помогне на приятел, който бил заплашван по телефона. Разправията прераства в бой. Директорът на училището отказва да коментира случая.

Инцидентът се разиграва към 13:30 ч. в СУ с изучаване на чужди езици "Св. Климент Охридски". 6-7 ученици от други училища влизат в двора на "Св. Климент Охридски" и пребиват 16-годишен десетокласник.

В момента пострадалото момче е настанено в хирургичното отделение на благоевградската болница, стана ясно от неговите родители. То с комоцио, охлузвания и рани. Пред камерата на Bulgaria ON AIR бащата на момчето поиска да бъдат монтирани камери в училището и да се засили охраната.

"Искам полицията да намери тези момчета и да си понесат наказанието. Друго не искам от тази държава", каза още той.

"Уплашен е, не се държи нормално", сподели майката на пребитото момче.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Добре че не приеха истамбулската конвенция
25
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ВСИЧКИ УЧАСТВАЛИ В БОЯ НА ДОМАШНО ОБУЧЕНИЕ- ТАКА ЩЕ РАЗБЕРАТ МАМА И ТАТИ КОЙ Е ВИНОВЕН ЗА ВЪЗПИТАНИЕТО НА ДЕТЕТО.
24
2
 
1
 
! Отговори
13 преди 5 години
До АнонименМангали в езиково училище. Май са БЪЛГАРЧЕТА
23
0
 
1
 
! Отговори
kkk преди 5 години
До Поздрави от Испаниякак стигна от калифорния до испания за 30 мин бе *** . кажи 'не' на тия наркотици
22
1
 
3
 
! Отговори
Уфче преди 5 години
Драги ми Калифорнийчо, малко попораСли Ние сме си Ние, а с нас и белезите, нови рани имаме и по лакти и колене, а пък баба Цоцолана все на нас се кара, но сме си Свободни, а вие как се чувсвате...има ли игра?
21
8
 
9
 
! Отговори
Поздрави, Калифорния преди 5 години
Как е там зверилника? Беднотия, насилие, мизерия. Ка живеете там, драги селяци?
20
0
 
8
 
! Отговори
Уфче преди 5 години
19) никога ТВУ-тата или затворите или Белене, Ловеч, Пазарджик, ЦСЗ не са били така големи, че да поберат всичко/и, но имаше Самоъзнание, Родиелите си бяха по домовете, а не по кръчмите, където сега са и децата им!Никой не си е помислял да посяга на другия с паве, освен "Жоро-Павето"?!Достатъчен е и 1/2 охранител, стига да не му пука от бащи, майки, вуйчовци и т.нДнешният поплювкьо няма уважение на учителите си, оттам и противост'ествените му прояви.майка му да го накаже, чрез ума на баща му.
19
0
 
2
 
! Отговори
Уфче преди 5 години
Цветя бийте се не ми пречите стига да на не ви поливам аз, ще питам ВиК-то, душички :)
18
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Стига с това едно време, едно време биячите щяха да изядат як бой в полицията и после в ТВУ, някои от тях вероятно и бъдещи заселници в Белене.Сега тези може даже и да не ги потърсят, в България на никой не му се занимава с нищо.
17
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 12Помислих и реших. Ти не си нормален и се надявам, да нямаш достъп до оръжия.
16
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
6-7...Маймуни долни. Изключване от училище и от обществото. Да го вкарват на лек режим в затвора - като бачкаш, може д а излизаш. След 10.години ще ги проверим пак.
15
0
 
2
 
! Отговори
Уфи преди 5 години
За са се различавам,мислех, че е моя хрумка? Все тая, няма да се бием за едно име;) Едно време имаше предизвикателства, чест, боксове и чак тогава сеир! И то в две у-ща!Охрна нямаше както е/ и сега, ..си чопли ноктите?!! Вие прецененете!Тогава поне нямаше мъртви;
14
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 6Какъвто и да сложат за охрана няма, как един човек да охранява цялато училище плюс целия училищен двор, ако няма камери или несложат поне 2-*** охранители.
13
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това е опит за убийство.
12
2
 
8
 
! Отговори
Да добре преди 5 години
едно време като имаше казарма все едно сме се избивали. Напротив, със сигурност беше по-възпитателно за младежите, отколкото сега.
11
12
 
2
 
! Отговори
родител преди 5 години
РОДИТЕЛИ направете си изводи от тази случка и помислете,защото това пр.се каракачанов има поставена задача да върне казармата.при един такъв инцидент като се отключи мозъка на този бития и има АК с патрони в ръка ПОМИСЛЕТЕ за какво ще става на въпрос.и това не е единствен и първи случай.оставям на вас да коментирате и да помислите.
10
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На тия им предлагам друго.Следващия път да дойдат не трима а триста и да изберат не момче а момиче от предучилищната и да пребият него.Така вече могат да са спокойни че няма опасност да загубят битката.Тия мушмули наясно ли са аз ако събера всички мой познати дори и тримата да са там каква случка ще им се случи, то така трима на един и по-слаб всеки знае.Да видим стиска ли им те да са трима ние стотима и при това професионална охрана, направо ще им избием пубертета, жалки дудуци.
9
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Друже етноса е спестен за да не стане казус като предния път защо ние не може да пишем в сайта другата дума за ром нл журналистите и то в заглавието могат.Мен друго по ме дразни, ех тия истински мъже на по 15 години, надрусани и перманентно пияни анаболни манекени и бъдещи клиенти *** МВР, винаги са големи мъже но могат птотиеника е два пъти по-слаб и те са три пъти повече на брой.Тия са по-големи *** и от най-върховния ***.раст.
8
8
 
9
 
! Отговори
Поздрави от Испания преди 5 години
Как е там в зверилника ? Мизерията води до масово оскотяване !
7
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
спестили са тактично етноса на биячите...