Дни след началото на училището: Момче с комоцио след бой

Десетокласникът е настанен в болница с охлузвания и рани
Обновена: 20 сеп 2018 21:41 | 20 сеп 2018 21:21,
29

Бой в благоевградско училище вкара дете в болница с комоцио. Инцидентът става в обедната почивка на охраната на учебното заведение, предава Bulgaria ON AIR.

Момчето слиза, за да помогне на приятел, който бил заплашван по телефона. Разправията прераства в бой. Директорът на училището отказва да коментира случая.

Инцидентът се разиграва към 13:30 ч. в СУ с изучаване на чужди езици "Св. Климент Охридски". 6-7 ученици от други училища влизат в двора на "Св. Климент Охридски" и пребиват 16-годишен десетокласник.

В момента пострадалото момче е настанено в хирургичното отделение на благоевградската болница, стана ясно от неговите родители. То с комоцио, охлузвания и рани. Пред камерата на Bulgaria ON AIR бащата на момчето поиска да бъдат монтирани камери в училището и да се засили охраната.

"Искам полицията да намери тези момчета и да си понесат наказанието. Друго не искам от тази държава", каза още той.

"Уплашен е, не се държи нормално", сподели майката на пребитото момче.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Така ще е. От една страна злите и примитивни родители със зли и примитивни деца, от друга страна училищата, назначили за охрана заспали пенсионери, които не искали проблеми, а само да си добавят нещо към заплатата, защото дори тези с 800 нямат наяждане и напиване. В една нормална държава, никой не би наел някакъв мърляв пенсионер, дето само си зяпа в телефона, за охрана в банка или училище.
5
1
 
9
 
! Отговори
Уф преди 5 години
Аз пък си помислих,че става въпрос за откриването на учебната година в Перник.Впрочем,дали там не подаряват на класните в първия учебен ден снопчета от винкели,вместо букети?
4
2
 
39
 
! Отговори
Край преди 5 години
Централните софииски училища приличат на училища от гетата в САЩ. Около тях се носят облаци от дим /често с особен мирис/. Момичетата се носят като някакви сузанити. В дворовете на училищата влизат мотори, кучета се разхождат. Охрана е някой безсилен пенсионер.Тъжна работа. Ревем за дупките по пътищата да не си разбиваме колите а разбиваме бъдещето на децата си с тъпоумно безхаберие.Не ни е виновна държавата - виновни сме ние. Ние толкова можем
3
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Некви селски гангстери.Трябва да ги съберат в полицията и да им разбият кофите 1-2 пъти профилактично и вече няма да се лупат и ръгат.
2
4
 
13
 
! Отговори
да бе преди 5 години
До Анонимен 1Ако този "много труд" бъде съчетан с "много бой" ще има резултат!Иначе не!
1
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тези случаи не са отсега. Навремето в нашето училище помня масов бой, от който едно момче беше с комоцио, а друго - с избити зъби. Тогава обаче журналистите много-много не обикаляха да слухтят, както сега го правят покрай родителите на пострадалия. Камерите и полицията я свършат работа, я не. Ключовата дума тук е превъзпитаване, а това се постига с много труд.