Кока, алкохол... Неадекватен водач къса пагон на полицай

34-годишния шофьор е спрян за проверка на пътя Девин-Кричим
21 сеп 2018 16:30, Джесика Вълчева
42
Кока, алкохол... Неадекватен водач къса пагон на полицай
Снимка: Архив, Булфото

Пиян и дрогиран мъж нападна служител на МВР на пътя Девин-Кричим, съобщават от "24 часа".

Автомобилът на шофьора, който видимо е бил под въздействието на упойващи вещества, е бил спрян от служители на Районното управление в Девин, поради ремонтни дейности на пътя.

34-годишният водач е проявил агресия срещу полицаите и е влязъл във физическа саморазправа.

Скъсал е пагон на единия от служителите и е скъсал джоба на светлоотразителната му жилетка.

Направена е проба за употреба на алкохол и наркотици. Алкохолната проба е отчела 1.63 промила в кръвта на водача, а освен това 34-годишния шофьор е бил под въздействие на амфетамини и кокаин.

Мъжът е задържан за 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
0
 
0
 
! Отговори
Мильо преди 5 месеца
Миголапа Удолапа
34
0
 
0
 
! Отговори
Умен преди 5 месеца
Умен, по-умен, най-умен, супер умен, екстремно умен, МИЛИЦИОНЕР
33
0
 
4
 
! Отговори
България ЕС НАТО преди 5 месеца
нека тоя бабаит да го направи това в Америка където има истински закони
32
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Какво става с прокурорката от Варна която гледахме по господари на ефира.Същата която налива акъл на Тея дето си късат пагоните.Тази която причини страдание и вкара мъж в болница защото уж е паркирал неправилно.Оказа се че е паркирал напълно законно.Тази която им е казала да пуснат показания срещу човечица че е опипвал служител на реда .Защо въпреки камерата която е заснела ареста на мъжа и гаврата на полицая с човек с белезници тези са на свобода въпреки лъжесвидетелстване?
31
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Нали по закон при скъсан пагон или отнето оръжие .този човек вече не трябва да е в тази система .от къде излезе тази мода да си късат пагоните и да се оправдават.
30
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Това с пагоните е стар изтъркан лаф.
29
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Вие не сте били там за да знаете кой е бил пиян и прочие. Спора има две страни. Той твърди, че му е посефнал над пагона и те са двама с пагони(много смел) веднага могат да го обезоражат те са въоръжени. Това в средите на мвр- е възможно да издържи. Но в обществото и в съда трудно. И ако е така какви полицаи са ако един пиян *** е способен да надвие двама въоръжени полицаи. Явно не са си свършили работата. Не гражданина е виновен за не умението те да си вършат работата.
28
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
За учени положения и фрази. Но трябва да са много на "Ти" с граматиката за да им издържат исковете в съда. В 90% отпадат жалбите им поради неграмотно написани жалби.
27
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Последният фрапиращ случай бе с полицаите, изнасилили 15-годишно момиче във Варна, което ги потърсило за съдействие. От медиите разбираме, че единственото последствие за изметта в униформа вероятно ще е дисциплинарно уволнение. За такова престъпление срещу дете същите тия *** би трябвало да лежат години в затвора, но на "богоизбраните" ще им се размине с уволнение?! В същото време обаче, ако скъсаш пагона на някой от тези ***, ще те осъдят без окото им да мигне. Дано не се окаже, че герберското правителство не само не е спасително за страната, но и ускорява геноцида над народа...
26
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Полицаите сами си късат пагоните. Нали ги видяхме в Господари на ефира.
25
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
А спрения какви права има ,тези имали ли са камери имикрофони в тъмната нощ ,като са го спрели и ние не можем да чуем пазарлъка от де да знаем ,че единия полицаи не ескъсал на др. пагона ,че са го натопят по член който предвижда до 5г. пандиз..ако има хунта казвайте да спираме да пишем.
24
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Поне 3/4 от народа искрено ненавиждат терористите с униформа, които ежедневно превишават правата си. Полицаите, които не се държат скотски ,са по-скоро изключения. Поведението на ченгетата в нашата страна в действителност е антинародно и античовешко. Особено ярко си пролича мерзавската същност на много полицаи на протеста от 14 януари-невинни граждани, включително момичета и старци, бяха зверски пребити от самозабравилите се скотове с униформа. Тогава строената пред парламента жандармерия умишлено допусна провокация, след което бяха помляни не т.нар. "провокатори", а невинни хора, които не раз
23
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Всички на детектора и ще се види горе-долу какво е станало .... колко е пил тоя 1.2.3. колко питиета , колко пъти е арестуван ,къв е що е ? Искали ли ли са нещо от него скарали ли ли са се ,защо ,как така не ги е ударил мъжката ами е скъсал пагона ,те ударили ли са го ,що са го ударили като е бил толкова пиян а не са га хванали и задържали ,всичко детайлно да се разчопли ,то така много лесно ,па и всеки път едно и също..
22
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
"Разбирането им е, че непосредствен обект на защита по чл. 325 ал 1. от НК са обществените отношения, свързани с реда и общественото спокойствие и в обективните признаци от състава на престъплението или като квалифициращ признак не съществува изискването деянието да е извършено спрямо орган на власт."
21
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
а на ганъо случва ли му се това или пие ракия след работа и обеснява колко лесно е да си полицай или военен ,а ?
20
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
е как винаги пагоните се късат? няма два избити зъба, ритнат в корема или нещо друго?
19
6
 
6
 
! Отговори
Амоминем преди 5 месеца
Само Бойко Борисов и ГЕРБ!
18
2
 
3
 
! Отговори
Иво преди 5 месеца
И този ще го пуснат. Спкойно.
Приятен уикенд!
17
15
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Като чуя за скъсан пагон и взнам, че в 90% от случаите шишкавия сам си го е скъсал. Редовен номер, като падането по стълбите в следствието. по принцип шишкавелниците не са достатъчно умни да измислят нещо ново.
16
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
50 години затвор и да видите друтият път дали ще посегне на полицай