Къде е Силвия? Видите ли я, наберете: 038/640 640

Обявиха денонощен телефон за изчезналата ученичка
21 сеп 2018 08:40,
76
Къде е Силвия? Видите ли я, наберете: 038/640 640
Снимка: МВР

Продължава издирването на изчезналата в събота 18-годишна ученичка Силвия Петрова от Димитровград.

Момичето е в неизвестност вече цяла седмица, след като е видяна от хора за последно в събота.

Обявен е и денонощен телефон 038/640 640, на който може да се подава информация за изчезналата ученичка на ПМГ "Иван Вазов".

Още по темата

Момичето се е прибрало от село в събота. За последно Силвия е засечена на камерите за видеонаблюдение в неделя. След това тя беше обявена за общодържавно издирване.

Девойката е висока около 178 см, има слабо телосложение, коса права - дълга и тъмно кестенява, бяло продълговато лице.

За последно е била облечена с тъмно-зелено на цвят яке, жълта на цвят блуза, черен спортен панталон-клин, червено-бели маратонки. Със себе си носи черна, средна по големина раница.

Полицията умолява при информация за Силвия да се звъни на денонощния телефон или в най-близкото полицейско управление.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


76
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Къде е приятелката? Тръгва с приятелка или "приятелка". Има голяма разлика от прятелка до "приятелка" . Много момичета не си подбират приятелките и страдат от тях!Наивно вярват им безпрекословно, някак си по детски. "Типичното глупаче, повярвало на непознатия чичко с големия шоколад".Мисли си, че всички са като нея чисти в отношенията си с околните и другите са такива. Но факт е завист злоба яд, агресия. Има го навсякъде.
31
21
 
5
 
! Отговори
Добре че не живеем преди 5 години
Добре че не живеем в Китай или Япония. Защото ако някой е изчезнал там и го пуснат на снимката то никой няма да може да го разпознае защото всичките приличат на него. И ще имат да зяпат с техните свити очи как виждат с тях незнам.
30
27
 
3
 
! Отговори
Поредната преди 5 години
Поредната която иска да е център на вниманието и да събере голям статус в фейсбук като я няма от много време. Такива игрички са ми ясни. Това ще предизвика голям гняв ако тя се излюпи от посред бял ден. Тези игрички са ми ясни и са незабавни. Ей да ги махате тези социални мрежи че така сте оглупяли с тях че направо незнам какво да се прави вече.
29
16
 
5
 
! Отговори
Redhorn преди 5 години
Жалко за момичето.Изглежда свястно.Няма да критикувам родители и възпитание,но принципно съм съгласен осоооообено при момичетата,че чукне ли 15 години за какво дете може да говорим.Повечето ученички обслужват богати чичовци докато родителите им лапат наивно мухите в къщи.Това е реалноста родители !Крайно време е да се събудите и да си вкарате щерките в релси или поне си носете последствията и не се жалвайте.
28
2
 
9
 
! Отговори
Бг.реалност преди 5 години
Ей това е проблема.Нито на 18,нито на 16 може да се говори за деца.Какви деца ?Я ги погледнете поне за малко.Момичетата със *** като самосвал от редовен секс.Люлеят дините отпред и после....ама те децата.Закона трябва да разбере,че децата от преди 30год.на 15-ет и 15-ет годишните сега са КОРЕННО разл.Еволюция! Нормално е.Света се върти.
27
1
 
3
 
! Отговори
Стига с тези пари преди 5 години
Стига бе стига!! Вече човечност не ви остана!!! Само за пари говорите!!! Вървете работете и ще имате пари!!! Толкова е просто!!!
26
21
 
2
 
! Отговори
Ако я видя преди 5 години
Ако я намеря няма да ви я дам докато не си взема печалбата от намирането и. Искам си парите!! Безплатно намиране и даване вече няма. Всичко е пари вече! В демокрация сме ! Искам 100 000$ за намирането на момичето ако е живо. А ако е мъртва 0$ гаранция. Няма да ви искам нищо. Само ще звънна на 112 да си я приберат те в моргата.
25
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
О 15.. Да, а 60 е зрял човек.На 24 вече бях приключил с училище, имах кариера и разработва първия си бизнес. Бях мъж и имах самоизкараните пари, да го докажа. Днес... Само плачат.
24
2
 
7
 
! Отговори
Таню преди 5 години
До botoПрисъединявам се, кураж и успех на семейството!Н до изкривения факт - тя вече отдавна не е дете!!! Ей там ви е голямата грешка - на 18 ги третирате като палета и после ох и ах.
23
2
 
31
 
! Отговори
Родител преди 5 години
За всеки родител децата му цял живот си остават деца. Моите са на около 40 години, но са си деца..... за мен.Принципно няма голяма разлика между хората на 16, 18, 21,или 25 години - все на един акъл са.Дано го намерят момичето живо и здраво.
22
31
 
14
 
! Отговори
Аз преди 5 години
До Анонимен 16Какви деца на 18. Кой знай с кой е отишла деца да прави. Деца били.
21
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Няма ли да сложите гривни с GPS и микрофон на ..............?
20
9
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дидко!Как може толкова долни коментари да се пишат по адреса на това изчезнало беследно момиченце! *** народ проста дьржава!
19
11
 
10
 
! Отговори
дф преди 5 години
Изследвайте фацебоока, и ще намерите баткото.
18
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Защо не дадете снимката на телевизиите?
17
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А до кога великите Данс , ще траят некви разпасании гашниции да изнасят български деца за проституция ? До кога , ще се правите на слепи . Страх ви е от 3ма селски тарикати, които ще се разболеят преди да бъдат осъдени ли ? Или каква е причината да не им навиратее долуто в устата.
16
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Браво на българките в такъв случай и на американските.Гледат си децата и се грижат за тяхното възпитание и обучение. А не като китайските роди остави го в Китай като бебе и се върне на 14 години да си го вземе при нея. На 18 г., вече е работещ учащ. И детство никакво и връзка с родителите задочна от 0 до 13 години и пряка от 14 до 18 години. На 21 са роботчета прототип на мама и тате. Айде няма нужда. На 30 са изхабени от живота. На 40 годи жените са амортизирани и са пенсионират.
15
11
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Реално на 18 години са си деца. И на 21 години са си деца. Зрял млад човек е на 30-33.
14
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Защото не са въвели 21 за това. До 21 години в белите държави е плътно до родителите си. А не на 18 години да си прави каквото си иска. Това е до възпитание. В БГ на 1 години са пълнолетни в друга страна на 21.Тогава се счита че си зрял млад човек.
13
31
 
14
 
! Отговори
до 9 преди 5 години
Това е грешката на българина. Дондурка лапето, докато стане на 25. Ето мама това, ето мама онова. На първо място сме в ЕС по брой собствени жилища. Защото мама, баба и тати глезили дечицата да купят, да имат... В ЕС и САЩ го пускат на улицата като стане на 18 и кой откъде е. Всеки се напъва да вземе стипендия за университет, за да стане човек. А тук- обратното. На 18 години жена й се търси сметка къде е. Затова сме най-бедни. Защото сме най-***. Има и хора със западни ценности и то не малко.