Тъжен развой: Силвия е открита мъртва в парк в Димитровград

Тялото на момичето е намерено в парк "Марица"
Обновена: 21 сеп 2018 16:43 | 21 сеп 2018 16:43,
230
Тъжен развой: Силвия е открита мъртва в парк в Димитровград
Снимка: МВР

18-годишната Силвия Петрова от Димитровград, която беше обявена за издирване в началото на седмицата, беше намерена мъртва в парк "Марица“, съобщават от "24 часа“.

Първоначалната версия на служителите на полицията е самоубийство. Предстои аутопсията да бъде извършена тази вечер.

18-годишното момиче е било намерено на дърво в затънтено място в парк "Марица“ в града, съобщават от полицията. В огледа са се включили 30 полицаи и служители на Жандармерията.

Още по темата

Възпитаничката на ПМГ "Иван Вазов“ беше в неизвестност от 15 септември, а в първия учебен ден бе обявена за общодържавно издирване, след като родителите и подадоха сигнал сутринта на същия ден.

Съучениците на Силвия също се включиха и разпространиха в социалните мрежи зов за помощ със снимка на изчезналото момиче.

Вчера беше открит и денонощен телефон, на който хора, разполагащи с информация, можеха да позвънят.

Съученици и познати на семейството описват Силвия като изключително добро, кротко, свито и стеснително момиче. Почти цялото лято прекарала при баба си на село. От там тръгнала в събота сутринта, като казала, че отива с приятелка на пазара, за да си купи неща, необходими за училище.

Родителите и по-малката сестра на Силвия били на почивка в Гърция. Веднага след като се прибрали, подали сигнал до властите, че дъщеря им е изчезнала и незабавно беше предприета акция по нейното издирване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


230
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ПеееМисля, че за такива твърдения трябва да те намерят и да те накарат да ги докажеш.И когато се окаже, че само нагнетяваш истерии, а и получаваш рубли за това, тогава....
53
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бърз обзор на новините за момичето жалко, за тиквите в парламента пълни с колорадски бръмбари за нас е жалко че са там, загорелия май го чака по долните коментари линч и клада но това си е негов проблем и на тия дето ще му го правят, демокрация ли България и досега си е дикратура кое точно в нея е демокрация ако на диктатурата и смениш името не става демокрация, и да за възхода на нацистки и комунистически тъпотии, искащи техни вечни диктатори и безхаберни за народа си виновни са Русия и САЩ.
52
6
 
13
 
! Отговори
Зза преди 5 години
Защо новия арабски принц уби своите чичовци и претенденти? Защо сестра му каза да спре сделкатас агнешко с КОЙ? В момента, в който принцесата заговори за трафик на жени от България към Арабските страни и сделката с агнешкото беше спряна.
51
9
 
61
 
! Отговори
ЕС-осовец преди 5 години
Ако беше кравата Пенка, Евро-Комисията вече щеше да е долетяла на проверка, ако беше бежанец или от малцинствата 1000 НПО-та щяха да вият. Обаче, бяло младо момиче от математическа гимназия - живота му - няма стойност за Евроубийците от Европейската Народна Партия, които са на власт и в България от 3 мандата вече
50
3
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бог да прости!
49
10
 
35
 
! Отговори
111 преди 5 години
До Анонимен"Викахте за демокрацията , ето ви я"- Кога при нас е имало демокрация????
48
10
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Родителите и по-малката сестра били на почивка в Гърция, а Силвия - при баба....
47
3
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Така става, свястните , умни, добри хора или имигрират или нещо им се случва в БГ. Тази територия не търпи добри и умни хора!
46
12
 
24
 
! Отговори
изперкел преди 5 години
бели р0бе като нищо друго не ви е останало, естествено, че ще плащате с живота си. Брюксел е силен, еврото е стабилно, Тръмп и Путин са виновни!
45
4
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Самоубийство ама друг път.
44
4
 
82
 
! Отговори
mim преди 5 години
Почивай в мир, мило момиче...Съболезнования на родителите. Никой не заслужава да надживее детето си. Ако се окаже престъпление искрено се надявам да има възмездие!
43
22
 
19
 
! Отговори
императора преди 5 години
р0бе, живота ви не струва и 1 евро-цент, веднага на тръстиката, иначе 100 камшика, плантацията е българия, трябва да си заработите данъците и ако сте послушни може и да пощадим живота ви.
42
13
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Само да не се окаже че е самоубита от евро българин ! Като няма смъртно наказание тъй ще е .Викахте за демокрацията , ето ви я !
41
45
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кротко, свито и стеснително момиче... пък и ако му е закъснял месечния цикъл малко след някоя глупост на село, представям си какъв ужас й е било в главата какво да прави... Жалко, много жалко!
40
11
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дано всички обръщаме внимание на децата вкъщи, за да не може външни хора да ги карат да се чувстват специални. Сигурно е някаква любовна драма, но как ми се иска да беше взела друго решение. Толкова прекрасни моменти е изпуснало това дете
39
5
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тихите и затворени деца са много трудни за разгадаване прегполагам. Много сигнали за проблем с техния живот ги бъркаме с мрънкане и пубертетски изпълнения. Дано да е живяла щастливо до този момент поне
38
1
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Боже ужас. тъкмо е стигнала до прага на живота си като възрастен със студентските години, семейство и тн и да приключи по този начин. Кошмар! А изглежда умно дете.
37
9
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А момичето снимка с Бойко има ли за да се започне свястно разследване ? Напомням че разследването и залавянето на убиеца на Никола Терзиев на магистрала Хемус започна след публикуване на снимка от майката на Никола с премиера Борисов .
36
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 46Това го правят в нормалните медии
35
33
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не вярвам родителите да са й казали "стой си на село, няма да идваш с нас в Гърция". Залюбила е някакъв селски ерген и са се скарали най-вероятно.