Тъжен развой: Силвия е открита мъртва в парк в Димитровград

Тялото на момичето е намерено в парк "Марица"
Обновена: 21 сеп 2018 16:43 | 21 сеп 2018 16:43,
230
Тъжен развой: Силвия е открита мъртва в парк в Димитровград
Снимка: МВР

18-годишната Силвия Петрова от Димитровград, която беше обявена за издирване в началото на седмицата, беше намерена мъртва в парк "Марица“, съобщават от "24 часа“.

Първоначалната версия на служителите на полицията е самоубийство. Предстои аутопсията да бъде извършена тази вечер.

18-годишното момиче е било намерено на дърво в затънтено място в парк "Марица“ в града, съобщават от полицията. В огледа са се включили 30 полицаи и служители на Жандармерията.

Още по темата

Възпитаничката на ПМГ "Иван Вазов“ беше в неизвестност от 15 септември, а в първия учебен ден бе обявена за общодържавно издирване, след като родителите и подадоха сигнал сутринта на същия ден.

Съучениците на Силвия също се включиха и разпространиха в социалните мрежи зов за помощ със снимка на изчезналото момиче.

Вчера беше открит и денонощен телефон, на който хора, разполагащи с информация, можеха да позвънят.

Съученици и познати на семейството описват Силвия като изключително добро, кротко, свито и стеснително момиче. Почти цялото лято прекарала при баба си на село. От там тръгнала в събота сутринта, като казала, че отива с приятелка на пазара, за да си купи неща, необходими за училище.

Родителите и по-малката сестра на Силвия били на почивка в Гърция. Веднага след като се прибрали, подали сигнал до властите, че дъщеря им е изчезнала и незабавно беше предприета акция по нейното издирване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


230
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
6
 
12
 
! Отговори
"НЕ" на ИК преди 5 години
Понеже грантаджиите споменаха Истанбулскат конвенция, проф. Михаил Константинов и журналиста Валери Найденов имат статии по темата, в които сравняват случаите на насилие в ЕС. Ние сме по средата, а най-много регистрирани случаи на "насилие" срещу жени има в Скандинавия. Вероятно това се дължи на подаването на множество фалшиви сигнали, което се толерира от тамошните институции.
33
3
 
32
 
! Отговори
пецата преди 5 години
Еее жалко, глупости писахме ама с надеждата всичко да е добре, RIP много жалко за детето
32
15
 
20
 
! Отговори
Неа преди 5 години
Тя е на 18 може да не е искала да ходи на почивка с родителите си . Подозирам любовна мъка по скоро , отколкото каквото и да е друго ...
31
2
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не отклонявайте престъплението,като прехвърляте вината от престъпника на родителите и бабата!***,срам нямате!Някой е убил това дете и затова не са виновни родителите или бабата!
30
3
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ЗастрахователКакво му е гнилото да се прибере при баба си,бе тъпан?Още повече,че е започвала учебната година,бабите обичат децата си повече от родителите си понякога.
29
13
 
19
 
! Отговори
Да се разпитат преди 5 години
поотделно родителите и сестрата: ЗАЩО те са на почивка в Гърция, а Силвия цяло лято е била при баба си? Имам две внучки и е немислимо да не вземат и двете на курорт родителите.Днес децата се чувствуват изоставени , ако са при бабите, ( освен ако възрастните не са богати ).Но дори и да са; какво могат да предложат на едно 18г. момиче?
28
20
 
26
 
! Отговори
Застраховател преди 5 години
Сестра и на почивка в Гърция с родителите,а тя цяло лято на село.Има нещо гнило в това семейство. Жалко.
27
3
 
33
 
! Отговори
ГАДОРЯН преди 5 години
Ако е убита лошо, ако се е самоубила още по лошо!!! Мир на душата й.
26
5
 
24
 
! Отговори
До шефа.... преди 5 години
.....на полицията в Димитровград:КОГО ПРИКРИВАШ ???Хората за 10-ет мин.те разгадаха,чалгарино.Или не укривайте информация,или поне се научете да лъжете,но то и за там акъл се иска.Лека му пръст на момичето!
25
6
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Забележете! Полицията предполага, че се касае за самоубийство! Така им е най-лесно, дупе и *** са с бандитите, само реват за заплати и когато има труп ... разбира се, самоубийство е! Това е смешно и нелепо!НЕ ВЯРВАМ НА МВР!!!
24
16
 
2
 
! Отговори
всъщност преди 5 години
Не е отвличане.
23
5
 
26
 
! Отговори
Роботрон преди 5 години
Време е за ядрените бойни глави ми се струва.Прекалено се изкриви този свят.Някой трябва да го "изправи"!
22
11
 
30
 
! Отговори
ууу преди 5 години
Била е отритната от майката --- те в Гърция, а тя на село. Чувствала се е излишна.
21
8
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До НякойИ ти си прав. Аз затова по-рано казах, че българите КАТО ЦЯЛО не стават за родители. Всеки път като видя дете и си представям на какви изпитания е подложено от ранна възраст, без дори да осъзнава; как постепенно ще се превърне в още по-лоша версия на родителите си, ако не избяга от тях. Мало.умни чалга.ри без ценности и без вкус. Който си мисли, че последното няма значение, нека ми каже, че няма значение дали растеш в квартал, който има вид на гето, или в Малибу.
20
2
 
75
 
! Отговори
Свиня преди 5 години
Жалко за детенцето, никой не е усетил или разбрал че се нуждае от протегната ръка... Почивай в мир мила душичка....
19
2
 
55
 
! Отговори
Октай преди 5 години
Жалко нека почива в мир момичето...
18
6
 
43
 
! Отговори
Пламен Василев преди 5 години
Господ да и прости! Но според мен, нещо куца в семейството. Едното дете с родителите си , а другото цяло лято на село при баба си. Може би момичето се е чувствала пренебрегната, от собственното си ,семейство. И е решила да си сложи край на живота.
17
4
 
40
 
! Отговори
Ужасна история преди 5 години
Ей ***, що се правите на лесно достъпни? Вие ако решите да се самоубиете в парка ли ще отидете да го направите? Ясно е като бял ден, че историята се размърдя тия дни и някой се отърва от това дете по най-отвратителния и жесток начин! Мир на праха му и съболезнования на семейството. За мен случаят е криминален с елементи на организирана престъпност...а и Димитровград...който иска сам да се сеща. За пореден път се замислям да имигрирам не само по финансови причини.
16
5
 
56
 
! Отговори
Danniboy преди 5 години
Много бързо разрешиха случая. Защо ще ходи да се крив в парка? Ако ще се самоубива, може и вкъщи. Ушеви пак не им се търси убиеца. Вече даже не самоубиват убийците, а направо жертвите. По-лесно е.
15
20
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В Димитровград е пълно с чалгари,*** и мутри,а като видиш това момиче,веднага ти става ясно,че е било интелигентно.Сега, заради цялата политическа шарлатания около Истанбулската конвенция,ще се опитват да занижат данните за престъпления срещу жени и момичета,когато могат.Не искам да политизирам, но въпросът е и политически,неизбежно!Колкото по-бързо схванете,толкова по-добре. Оставихте децата си на някакви псевдополитици,псевдоинтелектуалци,мутри и всякаква ***!Shamе on you!