Тъжен развой: Силвия е открита мъртва в парк в Димитровград

Тялото на момичето е намерено в парк "Марица"
Обновена: 21 сеп 2018 16:43 | 21 сеп 2018 16:43,
230
Тъжен развой: Силвия е открита мъртва в парк в Димитровград
Снимка: МВР

18-годишната Силвия Петрова от Димитровград, която беше обявена за издирване в началото на седмицата, беше намерена мъртва в парк "Марица“, съобщават от "24 часа“.

Първоначалната версия на служителите на полицията е самоубийство. Предстои аутопсията да бъде извършена тази вечер.

18-годишното момиче е било намерено на дърво в затънтено място в парк "Марица“ в града, съобщават от полицията. В огледа са се включили 30 полицаи и служители на Жандармерията.

Още по темата

Възпитаничката на ПМГ "Иван Вазов“ беше в неизвестност от 15 септември, а в първия учебен ден бе обявена за общодържавно издирване, след като родителите и подадоха сигнал сутринта на същия ден.

Съучениците на Силвия също се включиха и разпространиха в социалните мрежи зов за помощ със снимка на изчезналото момиче.

Вчера беше открит и денонощен телефон, на който хора, разполагащи с информация, можеха да позвънят.

Съученици и познати на семейството описват Силвия като изключително добро, кротко, свито и стеснително момиче. Почти цялото лято прекарала при баба си на село. От там тръгнала в събота сутринта, като казала, че отива с приятелка на пазара, за да си купи неща, необходими за училище.

Родителите и по-малката сестра на Силвия били на почивка в Гърция. Веднага след като се прибрали, подали сигнал до властите, че дъщеря им е изчезнала и незабавно беше предприета акция по нейното издирване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


230
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
6
 
93
 
! Отговори
Pesho преди 5 години
Нещо не е наред. Защо ще отидеш на почивка в Гърция само с едното дете а другото ще го трапосаш на бабата на село? Не се казва цялата истина.
13
1
 
88
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бог да прости момичето!Голяма мъка е когато от живота си отиват деца, които още не са живели.
12
3
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Полицаите кога ще си вършат работота не вярвам да е самоубийство .
11
11
 
32
 
! Отговори
Hafen die Wahrheit преди 5 години
То детето умряло те взели да нищят как и защо! Засрамете се!!
10
2
 
171
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това е положението ! Добрите, кротки, свити и стеснителни момичета свършват така.Другите от 12 годишни започват с мъже, алкохол, чалга, набори на батко-татко с яка кола.След което стават VIP i аносрексичките от БТВ и Нова ви ги представят като " модерна, успяла, независима и съвременна жена. И ви внушават, че трябва да следвате техния пример. А неподдалите се на разврата и пошлостта като това момиче, никой не ги помни и споменава.
9
7
 
54
 
! Отговори
Hafen die Wahrheit преди 5 години
Да, Гошу е прав! Би трябвало под такива печални или много чувствителни новини да не може да се коментира. Виждал съм го и в други новинарски сайтове.
8
3
 
76
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не вярвам, че се е самоубила и то в парк! Нещо се е случило, крият. Наой-вероятно е била отвлечена, а след това са я хвърлили в парка! Ченгетата са като цяло са или супер прости и некадърни, или подкупни. Ако се започне от тяхното профилиране именно, цялата история ще се разплете.
7
53
 
14
 
! Отговори
до Месаря преди 5 години
Промяната на *** Радев е факт! Всеки ден новини като тази! Да почива в мир момичето, надявах се да я открият с момче в някоя къща, както обикновено става, ама не...
6
7
 
55
 
! Отговори
Психиатър преди 5 години
До месара Що не идеш да се гръмнеш?! Жалко за момичето, каквото и да го е подтикнало да посегне на живота си...Дали семейството си е прекарало добре в Гърция...без нея..??? Дано горкото дете да е на по-добро място и да почива в мир!
5
7
 
59
 
! Отговори
Дон Мигел преди 5 години
Убита то е ясно и този случай ще го пишат самоубийство за по лесно
4
25
 
41
 
! Отговори
До месара преди 5 години
как може в една трагедия да намесваш политика. хора като теб ме карат да гласувам точно за герб, само за да видя как всички *** и *** се гърчат в калта.
3
20
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Глупости!!! Самоубийство!?Някой партиен дарител...Жалко за хлапето, съболезновония
2
3
 
134
 
! Отговори
Ужас преди 5 години
Все се надявах момичето да се намери живо и здраво. Почивай в мир, дете :(
1
3
 
130
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Горкото!Почивай в мир мило дете!