Четирима пострадали при катастрофа край Дебелец

ПТП-то е станало между три леки автомобила
22 сеп 2018 14:45, Петя Славова
18
Четирима пострадали при  катастрофа край Дебелец
Снимка: архив, Булфото

Четирима души са пострадали при катастрофа на пътя Велико Търново - Габрово в района на град Дебелец, съобщиха от МВР - Велико Търново.

Произшествието е станало рано тази сутрин около 9.00 часа. По първоначална информация са се ударили три леки автомобила.

Двамата водачи са изпробвани за употреба на алкохол., пробите са отрицателни, на третия е взета и кръвна проба за химичен анализ. Причините за произшествието са в процес на изясняване. По случая е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още по темата: КАТкатастрофаранени
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
3
 
3
 
! Отговори
Корнелия преди 5 години
оставкаааааааааааааааааааа
12
2
 
5
 
! Отговори
До 10 преди 5 години
Не ти е добро обобщението. Хайде да си го кажем, както е наистина - ако държавата с контролните си органи принуждаваше всички да спазват правилата, както е в нормалните държави, тази катастрофа вероятно нямаше да се случи. В слчуая ако КАТ налагаше спазването на закона в този участък, катастрофа вероятно нямаше да има. Няма държава, в която шофьорите да спазват правилата, без държавата да налага това спазване.
11
2
 
8
 
! Отговори
Скоростта преди 5 години
Всеки автомобил когато е катастрофирал е бил с някаква скорост, вкл. и нулева, но не скоростта е първопричината за катастрофите, а е някакво следствие от причината за катастрофата. При това статистиката на КАТ може да я изхвърлим в кошчето - за нищо не става. За всяка катастрофа пишат превишена скорост, а ако не е превишена или нямат доказателства, че е била превишена, пишат несъобразена скорост и всякакви причини за катастрофите се губят, но официално се размахва плашилото на скоростта.
10
1
 
6
 
! Отговори
BULAVA преди 5 години
И като заключение от всички коментари нека обобщим.Ако на този път всички караха с 80 км/ч както пише на табелите , едва ли ще стане скоро катастрофа там и въобще тази статия нямаше да я има.(Редовно карам по този път).
9
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Учудващо е, че 80-те процента все още не разбират, че шофьорите шофират според контрола. Няма наглост, няма безсмъртие, няма възпитание, няма манталитет и т.н. Контролът е този, който определя начина на шофиране. Затова в нормалните държави държат на контрола, а не катаджийските измишльотни, в които вярват 80%.
8
2
 
5
 
! Отговори
+ това.. преди 5 години
.. скоростта не е единственият проблем. Наглостта и безсмъртието, примесени с мега кофти маневри и ялови шофьори, също са в основата на проблема.
7
1
 
6
 
! Отговори
Ай ай преди 5 години
Човекът е прав! Липсата на контрол и нейната производна в случая - осъзнатата липса на санкция при нарушение - са в основата на нещата. Масово не се спазват правилата, защото 80те процента си знаят, че няма кой да ги глоби и не им пука. Най-лесно е да пиеш кафе, докато камерата снима за скорост, на място, където в рамките на 10 минутно присветкване от страна на шофьорите, ефект почти няма.
6
8
 
13
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 5 години
Днес Тиквата е в Търново. Гербаджии от цяла България под строй бяха командировани към В. Търново, за да имитират масово празнуване на Деня на независимостта.Сутринта бях в старата столица и ги видях с очите си.Като зомбита и са !Питам ги каква независимост празнуват, след като България днес е ужасно зависима ....Гледат ме тъпо и мучат като *** ...Предполагам, че тези от катастрофата са част от въпросите *** ...*** народ, слаба държава ! ..
5
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
80-те процента се развихриха и тук.
4
9
 
7
 
! Отговори
до 2 преди 5 години
за теб специално до всеки знск полицай ще наредим с флагче
3
5
 
6
 
! Отговори
до2 преди 5 години
поредния дърдорко си ти, философ
2
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Най-вероятно пак катастрофа поради пълната липса на контрол от стрна на КАТ за спазването на правилата. Като допълнителен фактор вероятно и там има лоша организация на движението и лошо състояние на пътя. Поведението на шофьорите е винаги следствие на контрола, а не първопричина за катастрофите както ни внушават онези 80%, начело с КАТ.
1
11
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Причината, разбира се, е асфалтът, веднага да се вземат проби за анализ! Шофьорите са невинни, добри момчета, грижовни бащи, любящи синове, със слаби сърца, диабетици и други здравословни проблеми, непозволяващи им да бъдат подведени под съдебна отговорност! Отавка на правителството и съд за Иван Костов!