Мъж размаха газов пистолет в офис на мобилен оператор

Случката се е разиграла на 22 септември в Добрич
27 сеп 2018 12:52,
41
Мъж размаха газов пистолет в офис на мобилен оператор
Снимка: Pixabay

Мъж заплашвал служители на мобилен оператор в Добрич с газов пистолет, съобщи "24 часа".

Сигналът е получен на 22 септември от оператор на СОТ 161. Според него лицето се е държало грубо и непристойно в офиса, а после е преминал към директна заплаха с оръжие.

Газовият пистолет бил законно притежание.

По случая е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 17Ти да не си служител на някой оператор. Измамите се вършат точно от негодниците по гишетата за да получават премии.
30
0
 
6
 
! Отговори
Само питам преди 5 години
Къде пише, че размахването на газов пистолет в офис на мобилен оператор е забранено?
29
0
 
4
 
! Отговори
GG преди 5 години
До 17Ти си ***! Нали колкото е по голям договора толкова повече взима обикновения, честен и морален служител.
28
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ПенсионерЕ как да нямат вина, щом мамят хората? И не са на минимална заплата, а на процент от измамите.Минимална е щатната заплата, по-точно малко над минималната. Реално колкото повече народ излъжеш, толкова по-голяма заплата получаваш. Е кажи ми с какво са по-различни от джебчията в мола примерно?
27
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 17Прав си отчасти, защото договорите наистина се пишат от адвокатите на оператора, и то скъпоплатени адвокати, но пък въпросните служители ходят на обучение, където ги учат точно как да мамят клиентите. И всеки нормален човек с морал би ске отказал да работи на такова място още след първото обучение.И за да не съм голословна, имам позната, която започна работа в Ментела, /преди да стане А1, но едва ли има разлика/ и ми сподели. Същата работа там около 3 месеца и напусна.
26
1
 
18
 
! Отговори
аман преди 5 години
Да беше си взел бухалка да ги зачатка !
25
1
 
12
 
! Отговори
House M.D. преди 5 години
Преди 3-4 години и аз направих скандал на вивком в София, защото:1. Бяха преместили номера ми, без да ме питат, от един офис в друг.2. Отказаха категорично да спрат номера.
24
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Герой, борец за правда!
23
2
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мобилните оператори са мошенници от най-висша класа.
22
0
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много внимавайте, когато ви предлагат нещо БЕЗПЛАТНО, особено по телефона!Мнооого внимавайте!После няма откачане!Искайте им задължително ПИСМЕНА ОФЕРТА за "невероятно изгодната" им промоция!Мирясват веднага, и ви оставят на мира (до следващото обаждане).
21
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Едни се правят , че незнаят за надписаните им сметки. Други те реагират, кой с жалби, кой с газов пистолет.
20
0
 
37
 
! Отговори
Препатил преди 5 години
Сигурно не е издържал на ниските цени от тарифния план, или е останал твърде доволен от някоя "промоция" (от ония, със ситните буквички).
19
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Едва ли газовото пистолетче е размахвано без причина. Колко ли са му надписали сметката? Факта, че Ментел вече генерират по-голямата част от печалбата си от продажба на "устройства", а не от продажба на "услугата" и факта, че вече са го ударили и на лихварска дейност е повече от показателен, че тавана на този тип услуга е отдавна достигнат! Също като с баМките - печалбата им вече идва предимно от такси, а не от основнта дейност - получаване на "обещания" срещу "въздух"
18
2
 
20
 
! Отговори
БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР преди 5 години
Много са хищни тия мобилни оператори ноооо ще има пак 23-ти Декември 1947 година....сещате се какво имам предвид и ще пискат на умрЕло и ще плащат дори само и само да не загубят клиент
17
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
***! Пистолет - както газов, така и боен се вади само ако ще стреляш, иначе не се бара!!
16
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Телекомуникационните компании са задължени от ДАНС да отговарят на съвременни стандарти за сигурност на информацията. Най-общи такива, като ISO 27001 например. Там обаче в Анекс А, са изброени разни неща, които да гарантират сигурността в различни аспекти. И едно от тия неща е синхронизацията на времето между устройствата. Включително камери + лог на обаждания + подписване на договори и т.н. В тоя случай, всичко това е документиране. И ако операторът каже, че не е, ще си изгуби лиценза.
15
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Това не е документиране. Много шпионски филми си гледал и не си разбрал как стават работите в истинския живот."Напротив, документиране е. Явно си от старите глyпаци, които си мислят, че документът е нещо, което е непременно на хартия, положени са писмено някакви подписи с химикал и т.н. В днешно време има цифрови сертификати, ключове за удостоверяване и криптиране на информация. КАТ като ти кажат, че си с превишена скорост, ти си ги питай още къде са го видяли написано на хартия. ***!
14
1
 
16
 
! Отговори
Да добавя преди 5 години
До Анонимен 11 КЗП имат единствената гриха да си приберат заплатата в края на месеца.Вярно са потребители , но не са никакви защитници .И аз го знам от опит.
13
15
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен"документирано с обаждания, със записи и с видео от камерите."Това не е документиране. Много шпионски филми си гледал и не си разбрал как стават работите в истинския живот. Документирането става с писмена комуникация. Знам, че за хората, които още живеете в 18-и век е трудно да го схванете, но е така.
12
4
 
19
 
! Отговори
Октопода преди 5 години
Аз бих стрелял. Тъжно е, че само го е размахвал.