При разследване: Пребиха журналиста Димитър Върбанов

Репортерът присъствал на внезапна проверка в склад
Обновена: 27 сеп 2018 10:18 | 27 сеп 2018 07:00, Петя Славова
265
При разследване: Пребиха журналиста Димитър Върбанов
Снимка: Facebook

Пореден случай на бит журналист. Нападнат е бил Димитър Върбанов - репортер на "Господари на Ефира", предаде Нова тв.

Нападението срещу журналиста е станало по време на разследване във Велико Търново. Трима души са се нахвърлили върху него. Служители на склад и шефът им нападнали Върбанов пред очите на полицаи от "Икономическа полиция".

Репортерът и екипът му присъствали на внезапна проверка, целта на която била склад, в който преди време бяха открити храни с изтекъл срок на годност. Тогава беше установено, че съдържателите на склада подменяли етикетите на просрочената стока. По думите на журналиста, в склада са се съхранявали над 15 тона храни с изтекъл срок на годност.

Димитър Върбанов е хвърлен върху бетонова площадка, като е получил наранявания по ръцете и главата.

Настанен е в Спешното отделение във Велико Търново. Самият Върбанов разказва, че скенерът показал, че няма счупвания и сериозни травми.

Това е второто нападение срещу журналиста. През 2010 година той беше ударен с чук по главата.

По случая вече е започнало разследване под наблюдението на Районната прокуратура във Велико Търново. Намерените негодни стоки са иззети и изгорени.

От САЩ премиерът Бойко Борисов каза, че е разпоредил по-най бързия начин виновните за побоя да бъдат наказани с цялата строгост на закона.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


265
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
157
0
 
7
 
! Отговори
Бозаджиян преди 5 години
Халваджиян, другият път пращай отцепка да разузнава има или няма камери наоколо!Излагате се като кифладжии бе, мой човек!
156
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Как го "пребиха" бе, вижте го как ЛЯГА на една страна?А представяте ли си, ако в случая НЯМАШЕ видеокамери да го снимат?Колко ли от хората, с които тия смешници се гавреха, не са имали възможността да се защитят, само защото нямат камери наоколо?
155
2
 
9
 
! Отговори
Господарите преди 5 години
За набедяване в престъпление наказанието е до 3 години затвор. Да видим дали "цялата строгост на закона" ще се стовари върху Нова телевизия, която раздухваше версията за побой. А Господари на ефира са просто поредния PR проект на Герб, затова на Бойко са му толкоз мили.
154
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Оказа се че въобще не е бит, да не говорим за пребит.Просто не са го пуснали да нахълта в склада.Момчето не е съобразило че складът е пълен с камери, които са го заснели.Малко преди да дойде полицията, падна на пода и започва да се търкаля.Жалка история.
153
0
 
8
 
! Отговори
вуте преди 5 години
Опа опа ти ли ме хвана аз ли те бутнаааах!Кой не скача е....Върбанов....Кой не скача е .... Върбанов!Глей ся как са прай...хоп *** снимай по отблизо!
152
0
 
6
 
! Отговори
1 преди 5 години
До fake news,и още пише,че е голям авер на слънцето,та не е имало никакъв бой,всичко е постановка.
151
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
тоя репортер на съд, за оклеветяване! телевизията също!
150
0
 
13
 
! Отговори
fake news преди 5 години
Вече има видеота в Youtube на които ясно се вижда, че никой не го бие, а цялата работа е fake news!
149
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Пребитият""журналист"разобличен от свои колеги,хахахахха *** от Нова напълно дискредитирани сте бе истерици,думата журналист е вече мръ/сна дума в България,само лъжи,истерии и манипулации,тъ/пи предавания пълно с *** и турски глупави сериали.еб/ати телевизиите и чудото.
148
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Щом е разпоредил да се накажат с цялата строгост на закона, значи вече няма ние ги хващаме, те ги пускат, а е и шеф на съдебната власт. Най-накрая справедливостта ще възтържествува.
147
1
 
23
 
! Отговори
Бай Танас преди 5 години
Как точно е "пребит" , че не ми стана ясно? На репортажите от предаването се вижда само как го избутват от склада ?! Не симпатизирам на тези нагли измамници от складовете, но журналистите не бива да надуват балони и да раздухват истерии, а да търсят и отстояват истината !
146
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 158Клин, клин избива! Как пък не се досети този бавен бавен български реутан! Господарите на ефира да продължават да режат глави! Браво на тях!
145
11
 
10
 
! Отговори
Maks преди 5 години
Добре че са Господари на ефира за да накарат институциите да работят, а те по принцип институциите не си дават зор да свършат работа. Факт, че много хора търсят тяхното съдействие като последна институция.
144
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ВаранТия от господарите не са отишли да ти решават проблема с разваленото месо, за тях това е бизнес. Проблема с разваленото месо го разрешава полицията и БАБХ, имат правомощия да влязат в склада и да вземат всички необходими мерки месото да не стигне до пазара. Журналистите са ***, без някакъв морал, за тях всичко скандално, свързано със смърт и нещастие, е единствено бизнес и източник на пари.
143
1
 
2
 
! Отговори
До 154 преди 5 години
И какво като са веществени доказателства,няма ли виновни за това и няма ли да си понесат наказанието?
142
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До м В Украйна ,Малта ,Италия,Холандия и др . демократични страни, направо си ги убиват .
141
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Варан Държат в склада 15 т.,защото са веществено доказателство .
140
8
 
17
 
! Отговори
Варан преди 5 години
Имам чувството,че повечето от пишещите са психопати.Никой не го интересува ,че в *** склад държат 15т.развалена храна, която ще трови хиляди хора.Изказват се какво правил там журналиста.Всички,които са свързани с развалената храна моментално трябва да са в затвора.Нали така господа Цацаров и Маринов? Ако вашите деца и вие хапнете от тези продукти и се отровите ще бездейства те ли?
139
12
 
13
 
! Отговори
ШибиРиби преди 5 години
Не знаех че господари на ефира се води журналистика, мислех че е сеирджийница.
138
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 149.А какъв трябваше да е подхода към него - да го поканят с бъклица и да го посрещнат с хляб и сол? Всеки знае, че такива предавания изкривяват истината и украсяват фактите - така че едва ли е добре дошъл там. Ако аз съм собственик на предприятие и тоя дойде, дори да нямам какво да крия и да нямам нищо нередно, пак не бих го допуснал - тези са способни да съчинят история от нищо.