Психичноболен виновен за пожара в Божурище?

Това е основната версия, по която работят разследващите
Обновена: 28 сеп 2018 15:22 | 28 сеп 2018 15:15,
5
Психичноболен виновен за пожара в Божурище?
Снимка: Bulgaria On Air

Основната версия за пожарът в Божурище е умишлен палеж от психично болен, който живеел в жилищната сграда, съобщават от "24 часа".

Мъжът живеел в апартамент на втория етаж. Към момента, обаче, все още не е открит от полицията.

Припомняме, че вчера избухна огромен пожар в жилищен блок в Бужурище, който остави част от семействата на кооперацията без дом и силно повредено имущество. Борбата с огъня продължи цяла вечер.

Още по темата

Сигналът за пожара беше подаден в 22 часа снощи, а на място веднага са пристигнали пожарникари и спасители. Заради пламъците бяха напълно унищожени около 600 кв. м.

От покрива на сградата, както и три апартамента на втория етаж. Засегнати са и още четири апартамента на първия етаж. Общината е предложила на обитателите да прекарат нощта в хотел, но повечето предпочели да останат пред горящата сграда и да пазят вещите си.

През изминалия ден психичноболният мъж, който живеел в апартамент на втория етаж, е заплашвал да се самозапали. От момента на пожара никой не го е виждал. Не е забелязан и да напуска своя апартамент.

Според живущите в сградата огънят е тръгнал именно от там. Работата по изясняване на обстоятелствата около случая продължава.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Изкуствените материали горят много лошо.
3
2
 
5
 
! Отговори
. преди 5 години
Време е да се помисли за тези хора станаха много и пречат на останалите, законът ги пазел.Ще се стигне пак до саморазправа, лудниците били пълни и всичко е на самотек.
2
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Интересно, ако беше драснал клечката на дупетатника дали поне щяха да го приберат и да го лекуват. Да не си на мястото на пострадалите дали им е изгоряло жилището или е мокро и не става за живеене няма голяма разлика.
1
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
циничка