Километрични задръствания на "Тракия"

Те са се оформили при участъците, които се ремонтират
29 сеп 2018 14:00, Александър Попов
20
Километрични задръствания на "Тракия"
Снимка: Булфото, архив

Километрични задръствания са се образували в района на ремонтните дейности на автомагистрала "Тракия" между км 14 и 20, съобщава "Фокус".

Близо 2 км е опашката от изчакващи автомобили при първия и около 1 км при втория ремонт на виадуктите на 17 и 18 км.

От АПИ припомнят, че през празничните и почивни дни в района се въвежда реверсивно движение както следва: за посока Бургас се обособяват две ленти на движение и една посока в София, докато през последния почивен или празничен ден – една лента за движение посока Бургас и две посока София.

Движението по магистралата от 45 до 53 км и в двете посоки се осъществява с повишено внимание поради констатирани неравности по пътната настилка. Скоростта на движение е ограничена до 90 км/ч.

Движението при Ихтиман от км 34 до км 41 в посока Бургас също е ограничено поради ремонтно-възстановителни дейности на виадукти при км 37 и км 38 и се осъществява двупосочно в платното посока София.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ННе е проблемът в магистралата , а в това че е ЕДИНСТВЕНИЯ свестен път в тази част на страната , и хората искат или не трябва да я ползват , аз като си ходя на село предпочитам да измина 30 километра повече , но така си спестявам 10 км селски "път" , че не ми се прави предница на всеки 2 месеца.
19
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бокича е супер, няма да го закачате. Скоро ще ви построи магистрала "Марица" - с един мост, по цялото продължение на реката!
18
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Докато не свършат европарите организираната престъпна групировка водена от Бойко Борисов няма да се спре.Под негово ръководство Фандъкова унищожи София.Всичко до което са се докоснали фирмите на Борисов се разпада.Дали ще има нов Народен съд за виновниците не знам,но Видов ден ще има.за тях и потомците им.
17
0
 
2
 
! Отговори
зъболек преди 5 години
Участъкът, в който максималната скорост е ограничен на 90 км/час вече не е магистрала, а друсала. Моля, хората със зъбни протези да ги свалят предварително, за да не ги глътнат или изгубят.
16
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Селяните браха ягоди и портокали, миха *** и измизеруваха малко ойро за по един таралясник а сега са като отвързано ***.
15
2
 
6
 
! Отговори
House M.D. преди 5 години
Какво се бавят от пивоварната Гинес, Дъблин, Ирландия? 90 км/ч по магистрала е достойно за вписване в рекламната им книга, раздел "Най-ниска магистрална скорост".
14
3
 
3
 
! Отговори
аа преди 5 години
До Пишете де пишетеИ аз туй питам, че така не е ясно. То тия дни джвакат само една определена фирма, другите някак между капките минават, а не са по-убави!
13
1
 
6
 
! Отговори
Пишете де пишете преди 5 години
КОЙ, питам КОЙ ги прави тези ремонти? Коя е фирмата, чия е?
12
3
 
12
 
! Отговори
Девизът на ГЕРБ преди 5 години
Ремонт на Ремонта на Ремонта.Ялови са ***. Сите, начело с Банкянския глиган.
11
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бойко е невинен.Той е на фото екскурзия в Щатите. Орешарски е виновен.
10
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До софиянецЕ ти па софиянец ли се имаш!
9
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мияч на чинии:Цяла седмица блокираха, протестираха, пътя им лош, асфалта лизгаф, мантинелата крива, а уикенда - Гърция, Турция, Сърбия,....съборите започнаха по наше село !От понеделник - демонстрации за скъпия газ, за скъпите учебници и за ***-идеологията в тях...?...не сещам друго, но съм сигурен, че ще има !Андрешковци, кога ще започнете да работите !?Питам, та да разбера, да пращам ли пари или да ги занеса !
8
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ДеморатРемонт има! Ремонтът е причина. Не замогването, ***! Построихте магистралата и започнахте да я ремонтирате.
7
2
 
6
 
! Отговори
месара преди 5 години
ами то при тая беднотия къде да ходи българина, освен в гърция и турция, там е евтино, направо без пари, плюскане на шведска маса, пълнене на бутилки със сокове,......... ами мъка си е при наща скъпотия!
6
3
 
14
 
! Отговори
софиянец преди 5 години
Новософиянците си отиват на село за мръвки и буркани
5
9
 
11
 
! Отговори
Деморат преди 5 години
Замогна се българинът при демокрацията, при соца само кисело зеле, москвичи и лади, а сега върти западна кола, излиза в чужбина и прави тапи по магистралите.
4
2
 
14
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 5 години
Това е...удобен повод Боко да се...разпореди да се започне строежа на още една магистрала...Тракия-2.Има-няма за 1-2 години ще я...опаткат,в...интерес на обикновените отрудени български граждани.Винаги когато едната е в ремонт,другата ще...работи.Едва ли и двете ще се...засекат за ремонт,ама и този вариант не е изключен,тогава ще се строи Тракия-3;гарантирано от ББ и ПП ГРЕБ.
3
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Събор ли има, или в клб Планета-Пайнер има промоция на евтино уйски (всяко 6то безплатно ....)
2
3
 
6
 
! Отговори
Trakiq2 преди 5 години
Boiko, vzemi napravi edna nova magistrala Trakiq lapachkata 6te Vi e po- golqma ot remontite .Toq ovchi narod 6te ti se Radha o6te poveche ako napravi6 magistrala Trakiq-2 I e Krastio Boikovata .
1
5
 
21
 
! Отговори
Кой туй Тракия преди 5 години
Тази тракия да вземат да я затворят, то от това магистрала не става, само проблеми създава.