Лекарите се борят за детето, премазано от футболна врата

Неговото състояние остава тежко, в медикаментозната кома е
Обновена: 29 сеп 2018 08:59 | 29 сеп 2018 08:58, Александър Попов
10
Лекарите се борят за детето, премазано от футболна врата
Снимка: Булфото, архив

Лекарите продължават да се борят за живота на 13-годишно момче от Пазарджик, което пострада сериозно, след като върху него падна футболна врата. Неговото състояние продължава да бъде тежко.

Медиците се опитват да го изведат от медикаментозната кома, в която се намира, съобщава Нова. Казват, че има леко подобрение в състоянието му.

Още по темата

Инцидентът стана на футболно игрище в понеделник, малко след 18.00 ч.

13-годишното момче играело с други деца, когато решило да се покатери върху футболната врата. В момента, в който се провесило на гредата, металното съоръжението се наклонило, паднало и затиснало детето. То изпаднало в кома и веднага е откарано в болница.

За опасното игрище са подавани сигнали, на детската площадка до него постоянно се събирали много деца и чупели уредите. Липсва и част от настилката.

Общинските власти казват, че са направили проверка две седмици преди инцидента. Тогава всичко било наред. Оказало се, че вратата е била срязана от основите си.

Прокуратурата е образувала досъдебно производство по случая - засега срещу неизвестен извършител.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До колкото знам е от онези Пингвинестите!Така че може и да не се напъват много лекарите! За какво ни е още един ислямист?
5
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да би мирно седяло ,не би чудо видяло . Дано да се оправи и да му е за урок .
4
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз пък си мисля, че за тази врата, не е било необходимо да се разходва толкова много желязо. Вече има здрави и леки материали за всякакви цели, които дори не биха били интерес на вторични суровини!
3
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не проверява ли, дали не мърда вратата, преди да се катери. Много прости децата в днешно време. 100 години никой не припарва при големи вълни край вълнолома на Варна, точно тази години слабомислещи 14 годишни там решили да се разхождат. Наистина, все по-тежки раници, пък все по-празни кратуни.
2
2
 
0
 
! Отговори
не са прости преди 5 години
До БеднякДа са живи и здрави,че тоя свят има нужда ......
1
5
 
10
 
! Отговори
M.I.C. преди 5 години
Дали някой татко не е срязъл вратата, за да могат децата да я местят, за да скасяват игрището. Нямам друго обяснение защо е била срязана (отдавна да е заминал за скраб, ако беше за това)