Възрастен мъж загина при пожар в Русе

Огнената стихия е бушувала в блок тази сутрин
Обновена: 29 сеп 2018 12:32 | 29 сеп 2018 11:45, Александър Попов
3
Възрастен мъж загина при пожар в Русе
Снимка: Булфото, архив

Пожар отне живота на мъж в Русе тази сутрин. Малко преди 8:00 часа тази сутрин е подаден сигнал до пожарната за пламъци на третия етаж в блок на ул. "Петрохан". Три екипа се заели с пожара и той бил бързо угасен. Част от съседите били евакуирани, а друга част от входа били посъветвани да останат по домовете си, тъй като пожарът бил загасен.

Възрастният човек живеел в пламналия апартамент, заедно с младо семейство, което успяло да избяга. Грабнали децата си, но не успели да се върнат за мъжа. Той бил открит мъртъв и вероятно е загинал още преди пристигането на пожарникарите. Огънят тръгнал от спалнята, където е бил загиналият мъж.

По случая е образувано досъдебно производство, което ще установи и как е възникнал пожарът, но в случая едва ли става дума за умисъл.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: Русепожарзагинал
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
Беше добьр човек,не заслужаваше това да му се случи!Светла му памет!
2
0
 
1
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
Отоплителният сезон още не е дошъл и се започна с пожарите.не ми се мисли какво ще е ,когато ще започнем да палим печките.Трябва да се внимава много,че огъня бързо пламва.Боже опази.
1
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пожар в спалнята на възрастният означава че сее греел с ел. печка която е предизвикала пожара. Технически неизправна подсилен бушон и резултата е плачевен. 50 % от старите хора използват печки Лъч от 70 те години които печки не са със силиконови кбели и се палят. Бог да го прости човечеца. Оттървал сее от мутренската коч. ина