Засилен трафик на "Капитан Андреево" и "Дунав мост - Видин"

На границите със Сърбия, Македония и Гърция движението е нормално
29 сеп 2018 16:58,
3
Засилен трафик на "Капитан Андреево" и "Дунав мост - Видин"
Снимка: Архив, Булфото

На граничните пунктове със Сърбия, Македония и Гърция трафикът към 13:30 часа е нормален, съобщава пресцентърът на МВР.

На българо-турската граница трафикът е интензивен на граничен контролно-пропускателен пункт "Капитан Андреево" за товарни автомобили на изход.

На българо-румънската граница трафикът е интензивен на граничен контролно-пропускателен пункт "Дунав мост - Видин" за товарни автомобили на изход.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"накраят си налях 60 литра дизелче на 1.60 лв."Ти пък, толкова път, да наливаш скъпа нафта, бива ли? Аз си зареждам на 1.05 литъра, от "безакцизната". Бокича да се подмокря в съня си и да се събужда с нервни крясъци. Всеки изгорен литър безакцизна нафта - пирон в ковчега на гърбавите!
2
0
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Преди половин час се прибрах от Македония. Ходих на гости на мои братовчеди. Напазарувах си домашни домати и краставици на 50 ст кг. Купих ръчен хляб на 40 ст кг. домашно сирене и кашкавал на 3 лв кг. месо телешко 5 лв кг. две пилета за 7 лв. накраят си налях 60 литра дизелче на 1.60 лв. Движението не е натоварено . Времето е прекрасно караш и пееш.
1
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Здравейте скъпи сънародници, как беше пазара в Едирне малко скъпичък вече нали осебенно капиите ама няма нищо от другарта седмица ще поеевтинеят есенните зеленчуци, поспестете за другата седмица и ви чакаме пак, остабете със здраве. Обичаме ви.