Къщи в бургаския "Сарафово" - на път да се срутят?

Свлачище застрашава домовете на бургазлии
Обновена: 2 окт 2018 20:19 | 2 окт 2018 20:10,
5

Снимка: Булфото

Огромно свлачище в Бургас застрашава стотици хора и техните домове.

Пътят се държи на косъм, след като за втори път в рамките на едно денонощие дъждът предизвика свлачище в кв. "Сарафово". Къщите на жителите, които се намират близо до морския бряг, са застрашени.

Вчера земна маса се свлече под моста, през който минава главния път Бургас-Слънчев бряг в морския квартал. Достъпът до летището е блокиран. По плажната ивица е започнато изграждането на предпазни диги.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
По време на соц-а от варна до "Златни пясъци " всичко беше вилна зона и от страната на морето имаше ограничение и не го бяха застроили не защото архитектите бяха некадърни , а защото бяха наясно що за терен имаш , после се почнаха едни къщи на 4-5 етажа и излезе оня виц , " Иване , отивам на лозето и гледам тръгнало свлачището и ми отнесло бараката в моретето" "-Въй много лошо , какво ще правиш сега" " - Ааааа бараката заминала , ама да видиш каква 3-етажна вила ми е дошла"
3
0
 
9
 
! Отговори
Попвълчев преди 5 години
Нормално, това там е за ниви а не за жилищни кооперации.
2
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дреболия, 10 тина самосвала с чакъл и един багер за няма и седмица ще оправят пътя и плажа. Въпросът е кога и кой плаща? За концесии на плажовете парите се събират предварително, със задължителни изисквания за много пари.Събират се туристически такси, летищни такси, общински такси, ДДС, Акцизи. Ето сега трябва 10 самосвала чакъл и багер!
1
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бе то целата държава се срутва вие за няколко къщи прайте въпрос - баце може да ви дигне нови!