Парното поскъпва... в Бургас ще се усети най-силно!

От местното дружество не очакват отлив на абонати
2 окт 2018 11:30, Петя Славова
28

Октомври започна с по-ниски температури и по-високи сметки за тези, които се топлят на парно. Най-сериозно ще е поскъпването в сравнение на предишния отоплителен сезон в Бургас, предаде Bulgaria ON AIR.

Още по темата

Семейството на Стефан, Петя и Мия отново ще използват радиаторите, защото изчисляват, че въпреки очакваното увеличение на топлото в Бургас с близо 23%, то си остава най-евтино.

От Топлофикация – Бургас пък обясниха, че реалното увеличение е с около 20-25 лева в зависимост от жилището в сравнение с миналия отоплителен сезон. Ако миналата година една гарсониера е плащала 75-76 лева, сега ще плащат 94.

Абонатите на Топлофикация в Бургас са около 26 000. От дружеството не очакват отлив на абонати. Дори има семейства, които отново искат да се топлят с парно.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
0
 
! Отговори
Хрестолитиен нартиос преди 5 години
Таралежа ще я схрускаш наа закуска. И вече няма кой да ссссъсска и да леее злъч злобка и подтиснат гняв. Защо пинчерите са малки, защото ако са големи колкото са злобни щяха да бъдат нечувани чудовища.
25
0
 
0
 
! Отговори
Горския самодив преди 5 години
"Смачкаш ли главата на змията в пазвата си - извади и таралежа от гащите си"
24
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 22Халейййййй хоп пиииииюююю оп. Какво се получава между таралеж и змия?- Един метър бодлива тел.
23
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Порното поскъпнало.
22
0
 
2
 
! Отговори
Пончо преди 5 години
Шоп тича при доктора: Докторе, уапа ме змия. Къде те ухапа? Е, па, зад трафопосту. Не, бе човек, за какво те ухапа? Ми, те така, за нема нищо....
21
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бургас е на първо място по наркотици, значи имат пари да си плащат парното.Още може да се повиши, мачкай Бойко!
20
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
С герберастката икономика напред! Към дъното...
19
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Първичните Партийни Организации на Комунистичеса Партия ГЕРБ да започнат изпращане на поздравителни картички до Собственика на ГЕРБ , както комунисте Плевнелиев при вдигане цената на студентските купони за храна преди четирисетина години .
18
0
 
3
 
! Отговори
! преди 5 години
само кафенетата и казината...Като отидеш да си купиш нещо от магазина най-нормалното нещо е да чакаш някой да си изтегли талонче за лотарията. Всеки търси далаверата...и богати и бедни. Това е тъжната истина. :(
17
0
 
2
 
! Отговори
! преди 5 години
И трето - вечния дебат "За толкова работа - толкова пари" или обратната сентенция. И двете са верни и съответно кръговрата е безкраен. Причината е много проста, поне за мен - егоисти сме, но за сметка на това и мързеливи. До такава степен, че когато някой започне курсове за подобряване на своята трудова конкурентност, болшинството го гледа странно и дори с насмешка. Пълно е в големите градове с безплатни курсове по различни езици, различни видове компютърна грамотност, ама се пълнят.......
16
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Семейството на Стефан, Петя и Мия отново ще използват радиаторите, защото изчисляват, че въпреки очакваното увеличение на топлото в Бургас с близо 23%, то си остава най-евтино.-----------------------------------ЗНАЧИ УВЕЛИЧЕНИЕТО НА ЦЕНАТА НА ПАРНОТО Е МНОГО МАЛКО. ТЕЗИ ЩАСТЛИВЦИ МОГАТ ДА ПЛАЩАТ И 50 % УВЕЛИЧЕНИЕ.АЛО, КЕВР, СПИТЕ ЛИ.
15
0
 
7
 
! Отговори
! преди 5 години
"коректни" изчислителни дружества. В момента ако през зимата платят под 200 лв ток черпят....Неприятно е постоянното увеличение на сметките, но пак стигаме до въпроса: Цените ли са високи или заплатите са ниски? За мен отговорът е ясен и докато само четем за Ветковци и СТайковци, "бизнесмени" от 20-25 години и по-богати от фамилии с вековни традиции в хотелиерството и винопроизводството, така ще е! Дават 500 лв заплата на хората и 500 хил. лева за часовници - егоизмът в България е начин на живот
14
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нашият блок със седем входа и общо 210 апартамента успяхме да постигнем единомислие и се отказахме всички от парно.Тази зима се топлихме на ток и ни излезе наполовина по-евтино.Така сложихме край на робството. Сега ще е доблре целият народ да се освободи и от поробителите от ГЕРБ.
13
1
 
5
 
! Отговори
! преди 5 години
При добре изолиран апартамент в Бургас платих 60-70 лв месечно за отопление с парно на 3-стаен апартамент с изложение изток-запад. Пускаме си парното когато без ограничение и буквално се разхождам с къс ръкав. Давам ви и друг пример - блок 6 в "Славейков" не плащат на топлинна единица, а на кубатура на апартамент, тоест - като едно време. Хората буквално отварят понякога прозореца да разхладят и плащат подобни суми. Истината е, че много хора се отказаха от парното заради "честни" съседи и...
12
2
 
5
 
! Отговори
ОЩЕ МОЖЕ! преди 5 години
МАЛКО СА ИМ УВЕЛИЧИЛИ ЦЕНИТЕ НА ПАРНОТО В БУРГАС. ТЕ НОСЯТ ДВОЙНО ПОВЕЧЕ.НАЛИ ГЛАСУВАТ ТАМ ЗА ГЕРБ И СА ЩАСТЛИВИ, А ВСЯКО ЩАСТИЕ СЕ ЗАПЛАЩА.
11
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Умните хора се отопляват с парно, а тези, които се мислят за умни се отказват от парното.
10
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ще триете хурката за да се топлите щом не искате парно.
9
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Умните хора вземат решение на събрание на етажната собственост и прекратяват целия вход взаимоотношения с ТЕЦ - те, които като мобилните оператори се мъчат да ни превърнат в техни роби до живот и съдят хората, вместо да признаят грабежите си вече 30 години....
8
1
 
3
 
! Отговори
До 2 преди 5 години
Връщай се в началните класове, да научиш как се дели и какво е процент!Увеличението в Бургас на цената на парното е 22,71% от двете увеличения тази година. Разбира се колко ще се плаща зависи не само от цената, а и от колко се използва, което зависи от външните температури.
7
4
 
4
 
! Отговори
Hafen die Wahrheit преди 5 години
Вместо "парното", чета "пОрното" и си викам:"Е сега я загазих!".