Пикап влачи куче във Варна. МВР търси номер: В6395РМ

"Зверове ли сме или хора?", питат варненци във Facebook
8 окт 2018 07:40,
35
Пикап влачи куче във Варна. МВР търси номер: В6395РМ
Снимка: Facebook

Пореден грозен инцидент, показващ човешка жестокост към животните демонстрира варненец, заснет по централен булевард да влачи вързано куче с пикапа си.

Снимката е направена на бул. "Васил Левски" в морската столица и мълниеносно бе разпространена в социалната мрежа, която гръмна от негодувание и закани към извършителя.

От природозащитната организация Animal hope-Varna съобщиха, че веднага са подали сигнал на телефон 112 и жалба в полицията.

"В момента се издирват свидетели, като номерът на колата е В6395РМ", посочиха още от организацията. Според последна информация, по случая е образувано досъдебно производство.

Кристияна Георгиевна от Animal Hope Bulgaria – Varna казва, че в полицията са приели присърце сигнала.

"Остава да вярваме, че ще го намерят (извършителя) и ще се докаже престъплението. Разследват", споделя тя пред "Монитор".

В същото време негодуванието набираше сила. "Зверове ли сме или хора?", питаха варненци в коментарите си в социалната мрежа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
2
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
мвр ако имаше един компютър да цъкне щеше да излезе номера ...
2
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сега да ги вържат тях, и да ги влачат.
1
34
 
16
 
! Отговори
Поп фолк Батка преди 5 години
Абе, това е много тъпо. Защо никой не търси отговорност на тези,които колят беззащитните прасета по селските улици , а се занимавате с някой ,който влачи кучета , че даже било и престъпление. Нека да ви кажа: Ако са ухапали детето му или жена му, не ще ги влачи