След убийството на Вики: Роми в Русе не спят. Страх ги е от саморазправа!

Искат най-тежкото наказание за 21-годишния Северин Красимиров
10 окт 2018 16:15, Петя Славова
119

Безсънна нощ и притеснения за жителите на ромската махала в Русе, където последно е живял задържаният за убийството на Виктория Маринова, предаде Bulgaria ON AIR.

След разкритието, че 21-годишният Северин Красимиров е извършител на тежкото престъпление, те са притеснени да не се стигне до етническо напрежение и саморазправа.

Още по темата

Хората от квартал "Тракцията", населен предимно с роми, познават слабо Северин. Отскоро живеел при леля си в махалата, след проблеми със семейството си. Дошъл няколко дни, преди убийството, защото имал неприятности в Селеметя, където живее.

Ромите разказаха още, че след новината за задържането на Северин са били заплашвани и се страхуват. И искат най-тежкото наказание за извършителя.

Семейството на Виктория също призовава за етническа толерантност и е благодарно за огромната вълна от съпричастност.

Междувременно германските власти потвърдиха – арестът е извършен вчера в 20:15 местно време в град Щаде, на 50 километра западно от Хамбург.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


119
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Семейството искало толерантност? Хайде, бе.
47
4
 
36
 
! Отговори
срам преди 5 години
Не вярвам на думите написани тук, че семейството на убитата е призовало за толерантност. Или са ги принудили да кажат това. А нас ни лъжат и манипулират. Милиционерски номера, но какво ли се чудя, като знам, че Борисов и Цветанов са милиционери.
46
5
 
40
 
! Отговори
БГ преди 5 години
МВР КРИЕ ПРОИЗХОДА НА УБИЕЦА И ДОБРЕ,ЧЕ ЕВРОПА НАДАДЕ ВОЙ,ТА И ТОЗИ СЛУЧАЙ ЩЯХА ДА ПОТУЛЯТ,КАКТО ЕЖЕДНЕВНИТЕ В СЕЛАТА! ТО И ПО ТУРСКО ,БЪЛГАРИТЕ СА ОТМЪЩАВАЛИ ЗА ПОРУГАНА ЧЕСТ,А СЕГА ЩЕ СА ОБВИНЕНИ В ЕТНИЧЕСКА НЕТОЛЕРАНТНОСТ
45
3
 
51
 
! Отговори
Пловдивска майна преди 5 години
Всъщност статията е разумно написана, заглавието е само провокативно. Няма нужда след всяко престъпление на роми срещу българи да се дава дума на ромите да се изкарват като жертви и фокусът да се измества върху тях. Ако полицията впрягаше толкова голям ресурс в опазване на имуществото и спокойствието на гражданите, колкото влага в запазване на етническия мир, нямаше да има опасения за етнически конфликт.
44
3
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тия що се правят на улави и защо им се дава безкритична гласност. До 14 годишен съм живял сред тях. Знам им номерата. Намерих някъде анализ на май психиатър беше. Лъчезар не запомих второто име. Има си хора дето само страха от репресия ги възпира да не малтретират околните.
43
4
 
5
 
! Отговори
Чичко преди 5 години
*милиция
42
3
 
28
 
! Отговори
Чичко преди 5 години
Н1кога тези бяха по-тихи от водата.Виждал съм милиционер от народната полиция да размазва такова животно без милост !
41
3
 
44
 
! Отговори
Tangra преди 5 години
Не бе кой каза, че имало турско робство. Изкараха и Левски борец за етническа толерантност.Такова хубаво момиче затриха...Лоша карма ... имаме.Но на Бойко му се плачеше, НО не за момичето, по скоро за него си. Как са могли да го хулят и то западните му партньори. Това е само началото
40
4
 
23
 
! Отговори
хюго бос преди 5 години
Ауууу умилих се как милиет беззащитни оркоподобни не били спали от притеснения, апк не жертви се направиха. И докато се притеснявали, колко поразии и теоро направиха над хората? Тази *** няма ли да се разкара оттук?! да си заминават в Швеция.
39
3
 
38
 
! Отговори
123 преди 5 години
Имат късмет, че ги пазят като ценен Хелекторат и източник на кинти за НПО-тата...Иначе, щяха да заспят завинаги...
38
3
 
69
 
! Отговори
Хах преди 5 години
Каквото и наказание да се наложи на убиеца, това няма да овъзмезди и 1 % , че е погубил хубав, млад и стойностен човек , майка на невръстно дете. Сега момичето ще гние в гроба, докато тоя *** ще яде доживот от нашите данъци в затвора.
37
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Роми не спят.... като са спали когато не трябва сега ще будуват!
36
4
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
първо една беседа с ушевите в мазето за трошене на ребра, после пред съда до живот и булка в затвора
35
4
 
24
 
! Отговори
бай Тъпчо преди 5 години
Ееееее то туй си е за страх работа бе...да вземат от да им пратят психулозите да работят с тях, и вечер кога месеца настане да им пеят песни, та да спят и са не плашат бе...а пък джурналните дето толкоз реваха за убитатау сега са обърнаха да жалят убийците и тез дето ги криха и акъл им даваха да бягат...ама за тях психулози не помагат ама всичко по реда си бе
34
4
 
59
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Къде е БХК да се самосезира, че убииството е на етническа основа
33
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ШопоАз се чудя как така още не са излязли да линчуват убиеца му
32
3
 
38
 
! Отговори
Шопо преди 5 години
А тоя къде краде дърва в чуждата гора и неговите кръвни братя ги е страх???
31
3
 
38
 
! Отговори
Активист на БКП преди 5 години
В България няма ЖУРНАЛИЗЪМ,има СЛУГИЗЪМ и ТИКВИЗЪМ...
30
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
в цяла БГ трябва да е така да ги е страх римляните аре сега да ви видя колко сте мъжкари ау и ау и ще има по улиците хахаха много се взехте големци нещо мишки смотани аре стойте си там в дядовата ръкавичка .Оня ден като блъснаха ромче готови на линч да скачат сега се крият хахахаха смешници
29
3
 
38
 
! Отговори
NoName преди 5 години
Да видят как им е на хорицата по селата... 75% от населението на България дори няма да се трогне ако се стигне до саморазправа, така че да се оправят!