МВР - Русе: Няма готвено нападение в кв. "Тракция"

Част от жителите му напуснали домовете си от страх
Обновена: 11 окт 2018 21:03 | 11 окт 2018 19:55, Анисия Иванова
12
МВР - Русе: Няма готвено нападение в кв. "Тракция"
Снимка: Bulgaria ON AIR

Малка част от живеещите в кв. "Тракция" в Русе са напуснали домовете си, тъй като има слухове, че ще бъде упражнено насилие върху хората от квартала.

В квартала последно е живял Северин Красимиров, който бе арестуван в Германия за убийството на 30-годишната Виктория Маринова.

Още по темата

Областната дирекция на МВР няма обективни данни, които да потвърдят тези опасения, каза за БТА директорът на ОД на МВР в крайдунавския град старши комисар Теодор Атанасов.

Той заяви, че въпреки това превантивно в квартала има постоянно полицейско присъствие. Създадена е също и организация за бърза и адекватна реакция при евентуална ескалация на напрежението. 

"Нямаме обективни данни, които да сочат, че има подготвен акт на насилие спрямо населението в квартала от когото и да е било", коментира Атанасов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
0
 
! Отговори
Тия пък... преди 5 години
Нямало готвено нападение!? Че то може да стане "спонтанно"...
6
0
 
6
 
! Отговори
А ТРЯБВА ДА ИМА преди 5 години
ДОКОГА ЩЕ ГИ ОСТАВЯТЕ ДА ВИ ТРЕПЯТ КАТО ЖИВОТНИ И САМО ДА ЛАЕТЕ. ЩО ВИЕ НЕ СВЪРШИТЕ НЕЩО ДА НЯМА ТАКИВА *** А САМО ЛАЕТЕ ПО ФОРУМИТЕ. Е ЗАТОВА СЕ СТИГНА ДОТУК ТРЯБВА ВЕДНАГА ДА СЕ ВЗЕМАТ МЕРКИ СРЕЩУ УБИЙЦИТЕ ДРУСАНИ.
5
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Този квартал защо още съществува????
4
1
 
8
 
! Отговори
с книжки в гетата преди 5 години
КВАРТАЛИТЕ СА СТРОЕНИ ПО ПЛАН СЪС ЗАКОННИ ПОСТРОЙКИ , А ТОВА МАСОВО СА НЕЗАКОННИ ГЕТА И СТРАННО ЗАЩО НИКОЙ НЕ ГИ БУТА С БУЛДОЗЕРИ И НЕ ИМ ПРЕКЪСВА НЕЗАКОННИЯ БЕЗПЛАТЕН ТОК И ВОДА, КАКТО ПО СВЕТА! ИЗРИВАТ ГИ В ЕВРОПА, КАКТО ГЛЕДАМЕ ВЪВ ФРАНЦИЯ ,И СТРАННО - НЕ ИМ РАЗДАВАТ АПАРТАМЕНТИ!? ЩО ТАКА? ТУКА ИМ ПЛАЩАМЕ ВСИЧКИ "ЗАГУБИ" , ЛЕКУВАТ ГИ С НАШИТЕ ВНОСКИ И ТЕ ОТ БЛАГОДАРНОСТ НИ ИЗБИВАТ! И ДА, ОТКЪДЕ ПАРИ ЗА САТЕЛИТНИ ТЕЛЕВИЗИИ, ТЕЛЕФОНИ И КОЛИ, А ИНАЧЕ БИЛИ "БЕДНИ" И НА ПОМОЩИ? ТОЯ КАК Е ВЗЕЛ К
3
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"...въпреки това превантивно в квартала има постоянно полицейско присъствие."---АМИ, ДА! ПАЗИМ СИ ЕЛЕКТОРАТА. ТАКАВА Е ДИРЕКТИВАТА "ОТГОРЕ".След като нахока посланиците на 36 държави ...
2
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Жалко.
1
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много ясно, че няма на никой не му пука :)