Ромите в Русе: На нож с роднините на убиеца, но иначе – спокойно

Част от жителите се вдигнаха на бунт срещу жената и лелята на Северин
Обновена: 11 окт 2018 12:41 | 11 окт 2018 11:00,
78


Спокойно премина нощта в ромския квартал на Русе "Тракцията", след като вчера жителите му се разбунтуваха след убийството на Виктория Маринова.

Те бяха притеснени да не се стигне до етническо напрежение и саморазправа, получили са и заплахи по телефона.

Още по темата

Около 18 часа вчера в квартала беше изключително напрегнато. Част от жителите се вдигнаха на бунт срещу съпругата и лелята на Северин Красимиров, които се укриваха в къщата, където е живял предполагаемият убиец.

Хората настояваха те да разкажат това, което знаят.

Леля му заяви, че Северин не извършил престъплението сам, а с него имало още двама души.

Еми, съпругата на Северин, заяви, че видяла мъжа си в събота с кръв по дрехите. Тя обаче не го попитала откъде е кръвта, защото я било страх. После той заминал за Германия и й обещал, че ще я вземе със себе си.

Екип на полицията остана цяло нощ в ромската махала, за да гарантира сигурността, предаде репортер на Bulgaria ON AIR.

Погребението на зверски убитата Виктория Маринова е насрочено за утре, а от 10:30 ч. ще има поклонение пред тялото ѝ в катедралния храм "Света Троица" в Русе.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


78
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
3
 
54
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
Със сигурност е имал съучастници - тия нападат когато са в група и тогава проявяват изключителна агресивност !!!! Израстнал съм в Лом и ги познавам много добре ! Бруталните изнасилвания от тях през годините ( Самоков , Пазарджик , Пловдив ) Ако си спомняте , заради тези случаи станаха известни Арлин Антонов и Чочоолу !!!!!
19
23
 
12
 
! Отговори
З преди 5 години
Вина няма нито майка му ,нито жена му.Едва ши са му казали_иди и убивай.
18
24
 
32
 
! Отговори
Пламен Василев преди 5 години
Колко ли парички, Бати Бойко им даде , на Ромите за да си изпълняват добре ролята.
17
1
 
36
 
! Отговори
Аз преди 5 години
"Ромите в Русе: На нож с роднините на убиеца, но иначе спокойно" - За референдума по принцип исках да гласувам ама нямах желание...
16
4
 
53
 
! Отговори
Пламен Василев преди 5 години
Бог да я прости! Един човешки живот спря едва доживяла 30 години. А що се отнася , Че Ромите на нож,, Това един Театър, за пред Журлналистите. Един Българин, да убиди само близките на убиеца, И вижте всички Роми да се вдигнат срещу Българина. Български народе замаяват ви както ГЕРБ, така и Ромите.а Главният режисюр, на Ромите е ГЕРБ.
15
10
 
29
 
! Отговори
Ха ха преди 5 години
Що сте толкова нервни, бегрберуги! Нали намерихте "виновника"? Нещо май опорката не издържа, а?
14
4
 
78
 
! Отговори
Митев преди 5 години
Екип на полицията остана цяло нощ в ромската махала, за да гарантира сигурността, предаде репортер на Bulgaria ON AIR. Значи така: цяла нощ полицията пази маалата да не би някой да дойде да "попита" : "Защо така , бе"? И колко данъци са внесли тези от маалата, че да ги "чуват" като писани яйца? Значи: АЗ, с моите данъци, плащам да пазят родата на убийците!!? Е, не съм съгласен! Който не плаща осигуровки-никакви болници, линейки и т. н. Не плащаш данъци-никакви соц. услуги,полиция, пожарна и др.
13
28
 
45
 
! Отговори
Бачкатор преди 5 години
Селайдин е признал за убийството пред германски съдия. Сигурно и германските власти участват в конспирацията за прикриването на истинските извършители? Да не би Виктория да е имала информация уличаваща Меркел? Ставате смешни вече!
12
20
 
24
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
ЩЕ СТАВА ВСЕ ПО ВЕСЕЛО!ТАЗИ МАХАЛА КЪДЕТО ЖИВЕЕ ТОЙ СЕ НАМИРА ДО КВАРТАЛИТЕ В РУСЕ ДРУЖБА 1 И 2ТЯ Е НА 3 КИЛОМЕТРА ОТ БРЕГА НА ДУНАВ КЪДЕТО СТАВА УБИЙСТВОТО!ЦЯЛ НОЩ ПИЛ НО ПОСЛЕ НА СУТРИНТА ИМАЛ СИЛИ ДА ИЗВЪРВИ 3 КИЛОМЕТРА И ДА ИЗВЪРШИ ТОВА И ТОВА :D
11
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нали бяха турци?
10
3
 
27
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
До Анонимен 10БРАВО 10 ИЗКЛЮЧИТЕЛНО УМЕН КОМЕНТАР!!ТЕЗИ НАПАДАТ САМИ САМО АКО СА МНОГО ОТЧАЯНИ!! ИНАЧЕ ДОРИ КОГАТО СА САМО 2-*** СЕ ЗАМИСЛЯТ ДАЛИ ДА НАПАДНАТ САМ ЧОВЕК! ОБИЧАТ ДА СА ПО ПОВЕЧЕ!ИЗВЪРШИТЕЛЯ ДЕТО НИ ГО ПРОБУТВАТ Е 50 КИЛА :D
9
11
 
37
 
! Отговори
Armagedon преди 5 години
Хората щяха да повярват на версията за убииството на ж.Виктория,ако ги нямаше злоупотребите с парите от Еврофондовете,но те са факт.И още повече,че до сега има само съдебни дела но няма осъдени с влезли в сила присъди.Ами КТБ?Ами подкупа за Иванчева?Ами нелепите присъди по склъпени обвинения,който падат в съда на ЕС и глобите?Ами неразкритите убииства.И накрая,като капак,миналото на сега управляващите в БГ?Все въпроси,които и до сега са без отговор.На кого да вярват,като са сковани от страх?
8
7
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Царете на актьорската игра. От тия ако очаквате достоверна информация...Единственият начин този Северин да е извършител е употреба на наркотици+още двама като него. Те наистина ходят на тумби, защото самите са плашливи.
7
13
 
37
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
ПОМНИТЕ ЛИ ТЕФТЕРЧЕТО НА ЗЛАТАНОВ !ТОЯ ТАКА ОНЯ ОНАКА ЩЕ ГО ..... ПО ЗАПОВЕД НА ББ!!!!ГДБОП Е МАША НА БОРИСОВ КАКВОТО ИМ НАРЕДИ ТОВА ВЪРШАТ НИКОЙ НЕ Е ЗАЩИТЕН ОТ ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА НА ГДБОП АКО БОРИСОВ ВИ НАРОЧИ!!!!
6
23
 
18
 
! Отговори
Дам! преди 5 години
Понеже днес всички медии всячески се стремят да канализират общественото мнение в угода на един повече от очевидно предварително обмислен сценарий, имам само три прости въпроса! Северин Красимиров дали знае,че е убил Виктория Маринова? Ван дер Любе дали е знаел, че е подпалил Райхстага? Лий Харви Осуалд дали е знаел,че е убил Кенеди? Нямам повече въпроси! Когато системата те убива виновници се намират много лесно!
5
3
 
27
 
! Отговори
L. преди 5 години
Дюшеш й дойде на властта тази тема.
4
1
 
55
 
! Отговори
Да бе, преди 5 години
какво означава на нож? Нали ги гледах тая сутрин. За пред камерите им викат, но иначе си живеят спокойно и никой не ги закача. Стойки, хватки и чалъми!
3
2
 
69
 
! Отговори
О С Т А В К А !!! преди 5 години
Да беше първи случай щяхме да повярваме.Убийствата на българи от роми обаче са стотици и дори хиляди през последните 20-30 години...
2
4
 
46
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА !!! преди 5 години
Стига манипулации !Още малко и герои ще ги изкарате.
1
17
 
54
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
ДРЪН ДРЪН ДРЪН!ЖЕНА МУ ВЗЕЛА КЪРВАВИТЕ ДРЕХИ ОТ СЪБОТА НЕ ГИ ИЗПРАЛА А ГИ ЗАПАЗИЛА ЗА ДА ГИ ПРЕДАДЕ НА ПОЛИЦИЯТА ВЪВ ВТОРНИК :DАЛА БАЛА ПОРТОКАЛА НА ГДБОП ЛЪЖИТЕ ОТНОВО И ОТНОВО И ОТНОВО!