Бургас гледа: Безопасността се следи с камери!

Опасните места в града ще са с видеонаблюдение
12 окт 2018 10:30, Петя Славова
9

Казват, че през последните години Бургас е станал по-безопасно място за живеене. На местата, където преди е било опасно да замръкваш, е монтирано видеонаблюдение.

Наскоро беше организирана и гражданска подписка с искане да бъдат поставени камери в градинката, която е в центъра на града. За мястото се твърди, че е средище на клошари и наркомани.

Над 700 камери в Бургас следят за безопасността на гражданите. Три от мониторите в центъра за видеонаблюдение са свързани със системата на телефон 112, предаде Bulgaria ON AIR.

Част от камерите са с опция за 360-градусово наблюдение. Част от техниката е поставена на подадени от полицията места, след анализ на конфликтни зони с наситен брой инциденти.

Алеята край бургаските солници е едно такова място. Тя е предпочитана от много хора за разходки, тичане и колоездене.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
2
 
2
 
! Отговори
арести за бандитите преди 5 години
Нагли престъпници на власт в София увреждат милиони деца дневно с НЕЗАКОННИ камери.НЕ остана здраво дете в училищата и детските градини..Всички деца в градините са увреждани и от педофилски камери.РАзвиват специфични увреждания вкл тип ОНИ.АЛАрмирайте прокуратурата и искайте затваряне на ясли градини и училища с камери.НЯма кой да лекува децата.Корумпирани на власт крадат милиарди за НЕЗАКОННА ТЕХНИКА
7
1
 
1
 
! Отговори
Спазвайте ЗАКОНА преди 5 години
ВЯ Момента провеждаме тестове в големи магазини .Всички служители имат трайни нелечими увреждания от камери и обемно проникващи скенери. Уврежданията са AIDS активни .В жертви се засичат активирани black dead атакуващи системи.Работещите в облъчвани с камери магазини имат ясни видими увреждания.Подпухнали са и са бледи..
6
2
 
2
 
! Отговори
ЗАБРАНЕНИ СА преди 5 години
АМАН от нагли терористи на власт. Камерите увреждат тежко и нелечимо земята въздуха дървета треви и биосферата.всички снимани получават тракни трудно лечими увреждания.Подобна налго престъпна техника е ИЗРИЧНО ЗАБрАНЕНА От ОСновния ЗАКОН вкл чл32;чл29 и чл 28.Камерите се ползват за нагли експерименти вкл причиняват трайни нелечими увреждания.Тестове доказаха че камерите се ползват з а зомбиране и обсебване на водачи с цел ГЛОБИ>Гледащи камерите на екрани са застрашени от трайни увреждания
5
0
 
3
 
! Отговори
? преди 5 години
В Асеновград кога?
4
1
 
11
 
! Отговори
A Русе преди 5 години
Ако е като русенското дето нищо не се вижда...Усвоиха се парите, а сега намериха убиеца по камерите на фирмите и частните лица които те са си монтирали и си ги поддържат
3
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Въйййй
2
2
 
8
 
! Отговори
Гледат преди 5 години
И когато някой ме наръга и го има записано на камера това как на мен ще ми помогне като вече съм умрял...
1
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
УжасТ!