Русе изпраща Виктория в последния й земен път. Почивай в мир!

Поклонението ще се състои от 10:30 в храм "Света Троица"
12 окт 2018 08:50,
94
Русе изпраща Виктория в последния й земен път. Почивай в мир!
Снимка: Facebook

Поклонението пред Виктория Маринова ще се състои днес от 10:30 ч. в храм "Света Троица" в Русе, предава Bulgaria ON AIR.

30-годишната жена беше брутално убита на 6 октомври, а тялото й бе немерено в обрасло с растителност място до алея край Дунав – изнасилена, с обезобразено лице.

Още по темата

Смъртта на младата жена шокира цяла България. Хиляди хора в Русе, Плевен и София се включиха в бдения в памет на убитата Виктория.

Тя е била водеща на предаване и административен директор на русенска телевизия. Занимавала се е и с благотворителност. Има 6-годишна дъщеря.

За зверското й убийство бе задържан Северин Красимиров. Младият мъж бе арестуван във вторник в германския град Щаде, след като ДНК експертиза и кръв от Виктория бяха открити в русенския дом на 21-годишния.

Там полицаите открили дрехи, напоени с кръвта на Вики. ДНК експертизата потвърдила, че е нейната. При справка с генетичния материал от трупа на младата жена и този на Северин, който бил по дрехите му, също излязло пълно съвпадение.

Младежът е регистриран за кражба на цветни метали като 10-годишен, но не му е вземана ДНК, тъй като престъплението не е против личността и не се отличава с висока степен на опасност на извършителя.

Междувременно полицията проверява дали Красимиров не е имал съучастник. Той не е споделил подобно нещо пред близките си, но не им е разказвал в детайли. Друга проверка трябва да установи дали 21-годишният младеж е получил поръчка да ликвидира младата жена, или я е нападнал с цел грабеж и изнасилване.

Северин Красимиров още е в Германия, а задочно у нас той бе обвинен за убийството на Вики и може да получи от 10 до 20 г. затвор. Чака се екстрадицията му, възможно е това да отнеме до 10 дни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


94
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
1
 
12
 
! Отговори
Шерлок преди 5 години
Бог да прости момичето ... била е достоен човек със сигурност, ще е на едно по-хубаво място ако има такова. Иначе, като чета и гледам всичко около това престъпление ... свалям шапка на тези дето за толкова кратко време написаха и реализираха пози пъклен план. Ако използват гениалността си за добро щяха да са герой на времето си. Има една приказка, че риба се лови в мътна вода, прекрасна реализация на поговорката.
51
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако разследвала проекти забравете. Евро фондове. Тя е обвързана със власт с хора от високите етажи на властта. Сестри Белнейски да не би да ги умори *** от махалата и случая потъна в забрава. Нали не вярвате че майка убила детето си преди 19-20 години е вярно. Когато имате нишка със хора от власт имате две възможности да разнищите случая докрай при крути мерки за сигурност и пълно медийно затъмнение да не кажа никакво около случилото се. Или да си "измиете ръцете" с подобен "кокошкар"
50
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
От БХК дали са изпратили съболезнования на роднините на журналистката или на тях им е все едно! Важното е , че няма пострадали от техният контингент! За убитата жена не им пука!
49
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не е боксьор. Хора занимаващи се с бокс в Русе категорично отрекоха това. Има и версия на роднини, че са го дрогирали двама мъже с черна кола. Трябва да се провери , ако изобщо някой има желание да проверява каквото и да е.
48
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Честно казано, аз все още не вярвам това да е убиеца. Да можете от БСП леви/ГЕРБ/ да ми поставите колкото искате минуса. Можете и да ме обявите за червен, ваша работа. Но има толкова несъотвествия. Ето ви няколко. На пресконференцията, казваха, че открили ДНК от убиеца. И били сигурни. Сега пък чакали да го екстрадират, та да вземат и сравнят. Това последното започцна да се тиражира, след като запитаха Откога се взема ДНК от крадец на цветни метали, при това 10 годишен. Или пък. Тои бил пиян и дрогиран. Сега пък. Ама май не бил дрогиран, бил само пиян. Всъщност още не ми е ясно как един пиян т
47
2
 
18
 
! Отговори
SS преди 5 години
Имам едно предложение-предупреждение към повечето българи - пропуснете 1-2 уикенда по курортите и си купете на черно калашник и патрони - ще ви трябват , ако искате да оцелеете на тази територия, а след това да превърнете територията в държава !
46
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
След безкрайните разправии с майките на деца с увреждания, човек се пита, защо протакат тази агония.Да не би ГЕРБ да смятат, че тя ги увековечава?Колкото ще ги увековечат строените набързо стадиони, обречени да се саморазрушат празни.Добре, че някой меломан не управлява държавата, че щяхме да направим хиляда музикални зали.
45
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В БГ публиката е една пред света публиката е друга.
44
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Почивай в мир!
43
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всичките с които се е срещала за да дават интервю за вестника, тв.Тя не може да няма диктофон със записи и касети. И всеки от тях с който е била инмтимна.
42
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всичките и любовни радини вълнения през последните 10-15 години.Дисктетни и не дискретни. И ще стигнат до действителния такъв.
41
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дава и парата и казва какво да говори и какво да не говори. Прави секс с нея и по живо и здраво. Но нещата придобиват друга посока и той вожд сметката и отива извън страната. Но не е този господин извън страната очевидно е съвсем друг човек, който ви гледа *** защото той е чист като"момина сълза" И едва ли ще успеете да му хванете и "опинците".Намерете действителния такъв на тази бяла българска жена!!!
40
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако е поръчка заради професията си. Защо е разполагала с толкова много пари, като професията не и предоставя толкова много финансови облаги? И ако е бита заради професията си тогава тя е взимал пари от тези проекти.Но се е разприказвала и те са и запушили устата.Тя е е била затънала в такъв случай до шия в собствените си разследвания. Този който я финансира и е бил интимен с нея. Явно са се срещали редовно в близката горичка. Да не будят подозрение. Тя под предлог че прави джогинг той че случаен
39
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бог да я прости и дано да накажат истинските убийци.
38
0
 
7
 
! Отговори
House M.D. преди 5 години
Не мога да присъствам, но от душа приветствам това мероприятие.
37
16
 
3
 
! Отговори
Лалко Моленкин преди 5 години
Не ви ли дойде на ум, че след като толкова често ходи до Германия е възможно да я иска за държанка в Германия!? Като на бие хубаво и я сколони към робство. Но сметките му криви."Ръка сила не знае". Удря я в лицето и тя припада. И всеки път така! Той не е случаен. Не му е за първи път. Той я слага в подчинение тук се слуша неговата воля. Само че той не е очаквал тя да умре. Прекалил е с ударите върху нея. И нещата се объркват. Оттук трябваше да започнете. А преди да се объркат нещата?!
36
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
От всичко изчетено, изписано и изгледано, почти съм убеден, че не е бил сам - ако изобщо е от активните извършители. Да не се окаже накрая, че само е ограбил вещите на жертвата, която отдавна е била починала и при други обстоятелства.
35
14
 
3
 
! Отговори
Радан Канин преди 5 години
Не може си опазите жените, управата нехае света немее!Намерете действителния посегател над тази бяла българска жена. И престанете да "замитате под килима". Народа не глупав и много добре му е известно света ви се смее и възклицава изпаднал в недоумение!
34
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ШШШШШШШШТ, ТИХО, ЧЕ ЩЕ РАЗВАЛИШ РАХАТЛЪКА НА ГДБОП И БОРИСОВ МАЙКАТА СИ СМЕНЯ ВЕРСИЯТА ЗА ВТОРИ ПЪТ И ТО САМО В РАМКИТЕ НА 24 ЧАСА!
33
19
 
3
 
! Отговори
Радан Канин преди 5 години
Бяла българска жена. мечта за всеки мъж още повече не получавал женски ласки от високосна година. много бели български жени са подложени системи на стоически тормоз от мъже не виждали жена или търсещи женско внимание. когато жена се хване на "въдицата той я атакува. било да извлече от нея финансова или сексуална полза. да получи доза внимание и одобрение. и как я разбирате тази работа? Преди беше куче касичка.. до всеки втори полицай. Сега до всяка бяла българска жена рота морски пехотинци.