Русе изпраща Виктория в последния й земен път. Почивай в мир!

Поклонението ще се състои от 10:30 в храм "Света Троица"
12 окт 2018 08:50,
94
Русе изпраща Виктория в последния й земен път. Почивай в мир!
Снимка: Facebook

Поклонението пред Виктория Маринова ще се състои днес от 10:30 ч. в храм "Света Троица" в Русе, предава Bulgaria ON AIR.

30-годишната жена беше брутално убита на 6 октомври, а тялото й бе немерено в обрасло с растителност място до алея край Дунав – изнасилена, с обезобразено лице.

Още по темата

Смъртта на младата жена шокира цяла България. Хиляди хора в Русе, Плевен и София се включиха в бдения в памет на убитата Виктория.

Тя е била водеща на предаване и административен директор на русенска телевизия. Занимавала се е и с благотворителност. Има 6-годишна дъщеря.

За зверското й убийство бе задържан Северин Красимиров. Младият мъж бе арестуван във вторник в германския град Щаде, след като ДНК експертиза и кръв от Виктория бяха открити в русенския дом на 21-годишния.

Там полицаите открили дрехи, напоени с кръвта на Вики. ДНК експертизата потвърдила, че е нейната. При справка с генетичния материал от трупа на младата жена и този на Северин, който бил по дрехите му, също излязло пълно съвпадение.

Младежът е регистриран за кражба на цветни метали като 10-годишен, но не му е вземана ДНК, тъй като престъплението не е против личността и не се отличава с висока степен на опасност на извършителя.

Междувременно полицията проверява дали Красимиров не е имал съучастник. Той не е споделил подобно нещо пред близките си, но не им е разказвал в детайли. Друга проверка трябва да установи дали 21-годишният младеж е получил поръчка да ликвидира младата жена, или я е нападнал с цел грабеж и изнасилване.

Северин Красимиров още е в Германия, а задочно у нас той бе обвинен за убийството на Вики и може да получи от 10 до 20 г. затвор. Чака се екстрадицията му, възможно е това да отнеме до 10 дни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


94
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
0
 
31
 
! Отговори
Българин преди 5 години
Бог да я прости и да даде покои на душата й!
31
1
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Цяла седмица ни продъниха ушите ,че няма нищо политическо в убийството!!Напротив ,нима политиците не са виновни за това ,че изнасилват и убиват майки и възрастни хора !Кой е виновен за многобройните и неразкрити грабежи по домовете на хората !Кой е виновен за това ,че децата ни търсят по спокойни и сигурни места по света!Не сте прави скъпи управници !За убийството сте виновни вие и вашата продънена от корупция система !
30
13
 
7
 
! Отговори
Брей преди 5 години
как представители на разни НПО-та скочиха от девет кладенеца вода да носят, та само и само да изкарат шведчето невинен, и как убийството е било поръчково. Както казваше Бочаров е да да, ама не!
29
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
откакто гроб е на власт се гонят непрекъснато чуждите инвеститори, за да има евтина работна ръка за 19 хиляди гербави милионера. Чуждите инвестиции са около милиард на година - пълна подигравка. Това задържа заплатите на ЧУДОВИЩНО НИСКИ НИВА. ЩОТО ПРИМЕРНО НЕВИННИЯ ТРЪНСКИ КМЕТ ТРЯБВА ДА ПОЛЗВА РОМИТЕ ЗА ПО 20 ЛЕВА НА ДЕН ДА МУ СЪБИРАТ КАРТОФИТЕ В ПОЛЕТО И СЪЩЕВРЕМЕННО ДА СА НА ПОМОЩИ. хИТЪТ НА БЕЗОБРАЗИЕТО Е ЧЕ ДЪРЖАВАТА ПЛАЩА ЗАПЛАТИ НА ХОРА КОИТО РАБОТЯТ БЕЗПЛАТНО НА ФИРМИТЕ - ВСИЧКО ТРАЕ!!!
28
1
 
9
 
! Отговори
Ей преди 5 години
тоя пак не разбра. НСС се води към МВР. но де факто е подчинена на Прокуратурата към Министерство на правосъдието!
27
18
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
МАЙКАТА ИМА ОЩЕ 6 ЧАВЕТА И Е ЗАПЛАШЕНА, ЧЕ АКО НЕ КАЖЕ КАКВОТО И Е КАЗАНО ЩЕ Я ДЕПОР------Това ли вие последната опорна точка от БСП за днес?
26
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Факт!Ти ся като си вече при едни други уродливи типове можеш да направиш разликата, а? Всеки ден ви бият и изнасилват арабелите там!
25
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
герб ще се разпадне, обаче останалите партии - ако искате да не ви съсипят, НИКОЙ ДА НЕ ПРИЕМА ЗА ЧЛЕН ЧОВЕК ОТ ГЕРБЕРСКАТА ШАЙКА. ТОВА ЩЕ БЪДЕ ИСТИНСКАТА ЛУСТРАЦИЯ И ХИГИЕНИЗИРАНЕ НА ПОЛИТИЧЕСКИЯ ЖИВОТ. БЪЛГАРИЯ ЩЕ ДРЪПНЕ НАПРЕД. Паднат ли от власт за три години се разпадат, само парите ги спояват.
24
18
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Искам да ми дадеш линк към документи доказващи злоупотреби с фондове, а не изрезки от вестници. Същите вестници ли ми цитираш, които твърдяха, че Виктория била разследващ журналист, а после като собствените им държави го отрекоха всички млъкнаха.Защо замълчахте, когато нашето МВР даде 100 % доказателства, че това е обикновен криминален случай?
23
1
 
15
 
! Отговори
До 22 преди 5 години
Не разбирам какво се опитваш да кажеш, неграмотнико. Така се оплете в некомпетентните си писания, че сам не си схващаш тъпните!
22
13
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
НСС е част от МВР, политическото ръководство на МВР взема решение за нейната дейност. Ограмоти се, червен ***!
21
0
 
35
 
! Отговори
456 преди 5 години
Почивай в Мир.Дано, душата ти намери поко,Вики.Много ми е мъчно...Сила на всички хора, които я обичат.
20
6
 
27
 
! Отговори
Факт! преди 5 години
България е най-голямото световно недоразумение.Няма такава концентрация на уродливи типове на едно място.
19
17
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Може, но неосведомени комунисте, МВР беше в този случай институцията, която разкри убийството, прокуратурата наблюдаваше.така е в 90 % от случаите, не случайно вие комунистите винаги казвате, че ГЕРБ бил виновен за престъпността, но никога, че Прокуратурата е виновна.
18
1
 
22
 
! Отговори
до 15 преди 5 години
Ами доказателтсвата ги има, ама няма кой да чете.Чети румънската, немската и друга европейска преса.Все пак част от записите на телефона на румънския журналист са останали.Милиционерите ви от ГЕРБ са толкова тъ пи, че само са му счупили камерата.
17
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На жената, вечна и светла памет!НА БЛИЗКИТЕ СЪБОЛЕЗНОВАНИЕ!НА ЖУРНАЛИСТИТЕ АНАТЕМА! БЪДЕТЕ ПРОКЛЕТИ И НА ТОЯ И НА ОНЯ СВЯТ ВСИЧКИ ВИЕ ЧИЯТА КАРИЕРА НЕ Е ПО СЪВЕСТ А Е ПРОДАДЕНА ЗА МАЛКО И ОЩЕ ПОВЕЧЕ ЗА НЕМАЛКО ВЛАСТОВИ ПАРИ.
16
12
 
1
 
! Отговори
До 13 преди 5 години
Г-н умник! Тежки престъпления се разследват от НСС, която е подчинена на прокуратурата, част от съдебната система към Министерство на правосъдието! Хайде да се ограмотиш малко и тогава да глупотстваш!
15
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Неграмотни *** на гребящите от България. С изменение на НПК от над десет години прокуратурата може само да започне извърши и приключи разследването по едно дело. Това че ги мързи е отделен въпрос.
14
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Факт!А ти сега в коя *** си?
13
13
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До до 13Ами, дай доказателства, че е имало, за да ти повярвам? Имаш ли такива доказателства?